Selv-dyrkningPsykologi

Psyke - er grundlaget for de individuelle oplysninger

Verden er kompliceret, og derfor tilpasse sig personen bliver mere og mere vanskeligt. Alle de nærmere vi ser på os selv og lede efter ressourcer til tilpasning. Og noget usynligt, der gør os tilstrækkelig samfund og fysisk virkelighed, er igen i søgelyset. Psyche - er det virkeligt? Det er!

Det centrale begreb

Det adskiller mennesket fra dyret bevidsthed. Det er evnen til at træde tilbage fra dig selv og se deres handlinger og tanker, som om udefra. Den logiske forlængelse af dette er den menneskelige evne til abstrakt. Psyke - det er en bevidst centrum af tanker og følelser, der giver en bestemt adfærd. En sådan definition i de vestlige ordbøger. Selv vores udenlandske kolleger psykologer opdelt psyke i flere "lag" - ego, super-ego og id.

Din hjerne - en computer?

Vores forskere er gået langt videre. Ausra Augusta lagde fundamentet for specifik viden om den måde, hvorpå psyke. Det viser sig, at den menneskelige psyke - er en kompleks enhed, det virker som en god computer. Mere præcist blev der computere skabt og beregnet til at være hendes skygge, ligesom. Og så folk begyndte at tale om det, og ligheden mellem computeren. Meget senere begyndte vi at tale om psyken af dyr. Og alligevel klassisk kompleks psyke - er et tegn på en person.

Neuroser og psykoser

Ustabil psyke opstår, når en person undlader at tilpasse sig virkeligheden. Så det ubevidste reaktion i forgrunden. Normalt manifesterer sig som en stærk, åbent udtrykke følelser, op til et nervøst sammenbrud. Psykisk sygdom opstår ofte efter den følelsesmæssige del af bevidstheden i lang tid været i en ustabil tilstand. Men vi taler om de erhvervede tilstande - neuroser. Men de fleste alvorlige sygdomme (psykose) på grund af arvelighed.

sturkture psyke

socionics Science giver også niveauer af bevidsthed, men denne opdeling er baseret på det faktum, at forskellige dele af psyken har forskellige funktioner. Super-Eid - centrum for motivation og lyst, det gør muligt automatisk, ubevidst mental funktion. super-ego, ligesom Freudianerne, det er sociale normer og tabuer. Men egoet i socionics - er centrum for bevidst skabelse. Og disse motivation muligheder automatisme, sociale vanskeligheder og lyse kreativitet der er så meget som 16! Ikke overraskende, alle mennesker er meget forskellige!

Information er mere end mad

Socionics giver nye muligheder for forskere og behandlere, det viser vejen information terapi psykiske problemer. Efter alt, sindet - er dannelsen af oplysende karakter. Hun bor oplysningerne uden at det bliver ødelagt i et par timer, smerten af hendes bliver hallucinationer. Så du skal ikke påstå, at grundlaget for psyken - signalerne fra omgivelserne.

Og hvis du ikke kan finde en passende psykoterapeut til dig, kigge efter en ekspert i systemet socionics. De er få, men de fungerer ganske professionelt. Helt muligvis. de kan hjælpe dig med at gøre en forskel i dit liv til det bedre. Men jeg vil advare: gælder kun for "systemer analytiker", alle andre er ikke i stand til at arbejde på et seriøst niveau, er begrænset til de typer af psyken. Den mest de kan gøre, er at sige, "Din type så og så, beskæftige sig med det."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.