Selv-dyrkningPsykologi

Hvordan man kan forbedre dit liv? Indstilling mål og nå dem

Sand ur i kørsler, og vi alle eksisterer mere end levende. Ineffektiv udnyttelse af tid reducerer dets effektivitet, hvilket påvirker ydeevnen af generelle succes af visse liv segment. Et gennemgående fund i komfort zone ikke fører til andet end en lang depression. Hvis du føler, at du kan tage mere, er det nødvendigt både at forbedre deres liv så hurtigt som muligt at afgøre, og det haster med at gribe ind.

Om lykke og succes

Begrebet "lykke" og "succes" - er helt anderledes i naturen. Men de er ofte identificeret i samfundet. Lykke - en særlig tilstand af den menneskelige sjæl, hvilket svarer til sin egen tilfredshed social status, sundhed, succes og personlige liv. Basalt set, tilfredse med, hvad han har. Når dette forslag er sandt kun delvis.

Faktisk opnå succes, at personen er selvrealisering, udvidet brug af varer og tilfredshed. Kun det paradoksale er, at mens leve livet ordentligt, en succesfuld person kan være dybt ulykkelig, lige så elendige og aldrig nå deres mål og opfylde deres drøm. Og for at leve godt, skal du klart forstå hvordan man kan forbedre deres liv.

Hvad har du brug for lykke?

Hvad er de - det lykkelige liv af reglerne?

 1. En sund krop og ånd.
 2. Intern positiv harmoni og uudtømmelig.
 3. Rækkefølgen i tanke og handling.
 4. Effektiv selvrealisering.
 5. Familie - den højeste værdi.
 6. Resten - de samme opgaver som arbejdskraft.

Alt dette - lige hvad du har brug for et godt liv for den enkelte. For at bringe sin eksistens for at lære at være glad og vellykket, er det nødvendigt at radikalt ændre hverdagen anslag. Kun selvdisciplin og arbejde - grundlaget for udførelsen af drømme.

Sport - er de sundhedsmæssige

Før du forstår, hvordan man kan forbedre deres liv, er det vigtigt at lære at tage sig af den fysiske sundhed. Efter alt, er det skjulte halvdel af personlige potentiale. Primær pleje - det er en sport:

 1. Opladning om morgenen. Ti timers træning eller uddannelse - det er generelt betyder ikke noget. De vigtigste ting - at starte og fortsætte på permanent basis. Formiddag motion vække alle organer og systemer, der stimulerer produktionen af endorfiner - det hormon af lykke, justere stofskifte til at fungere korrekt, tilført energi for dagen.
 2. Regelmæssig belastning. I sin travle tidsplan, så prøv at afsætte tid til den dag eller aften træning i fitnesscentret på et løbebånd i poolen. Ideelt - 3-4 gange om ugen. Må ikke få ofte - være engageret i mindst 1-2 dage. Sport - er et vigtigt bidrag til sundhed i mange år fremover. Det er virkelig ændrer liv og holdninger af sin ejer.

Sundhed - den vigtigste ressource

For at undgå problemer, er det nødvendigt at overvåge velvære. Vær opmærksom på din krop:

 1. Giv op dårlige vaner. Rygning - skade, alkohol - onde. I livet for en sund og succesfuld person, bør der ikke være. Hvis det ikke virker at stoppe med at ryge, så gør det så sjældent som muligt og i udpegede områder.
 2. Besøg lægen. Når du passerer en lægeundersøgelse hvert år. Må ikke forsømme den smerte og ubehag - behandles i tide. Vær opmærksom på kroppen.
 3. Spis rigtigt, se din vægt. Spis sund mad. Undgå fastfood, færdigretter, højt kalorieindhold slik, sodavand og alkohol. Spis små portioner - ikke spise for meget. Drik vitaminer. Spis frugt og grøntsager. Overhold den daglige rutine.

Færre klager - mere taknemmelighed

Indstilling mål og nå dem hæmmet af tilstedeværelsen af mental ubalance. Sund og positiv ånd gemmer sig i selve det stærkeste potentiale. Hvis du ønsker at maksimere sin afsløre, sætte tingene i orden i mit hjerte og i mit hoved:

 1. Mindre klage. Moderne liv er fuld af stress. Folk absorbere ekstern negativ energi som en svamp, også oprette deres egne fra utilfredshed og klager. Husk, at mange mennesker i verden ikke har, hvad du har! Hvis negative følelser overvældet, en ændring af natur i et stykke tid, og derefter se på situationen gennem prisme af positive og markere alt godt for dig selv, der kan inddrives fra hændelsen.
 2. Mere taknemmelighed. Standarden tilgang til verden er en fortsættelse af den foregående. Tak Gud for de børn, hendes mand, for de levende forældre til venner. Være taknemmelig for huslige pligter - så du har et hjem; til madlavning opgaver - så spise fødevarer; vanskeligheden ved at organisere fejringen - så er der familie og venner; til vanskelige arbejdsvilkår øjeblikke - så er der udsigt til udvikling.

tænkning personlighed

 1. Selvkontrol. Styr dine tanker. Efter alt, de altid gå forud for handling. Tænk altid før du siger noget. Tænk over aktiviteterne i et par skridt fremad.
 2. Objektivitet. Lær at behandle enhver situation fra forskellige vinkler, som i en 3D-måling. Nøgternt vejer de positive og negative.
 3. Kreativitet. En masse tanker mønster, klager over manglen på fantasi og særlige talenter. Lyt til dig selv. Vær kreativ med alle de sædvanlige sager. Udvikle personlige potentiale.
 4. Initiativ. Altid have din mening, er du velkommen til at udtrykke det. Trygt anvende personlige ideer og forslag.

Oprensning af tid og rum

Hver dag en person bruger en masse spildtid, "giver" World Wide Web, TV, "zombie" og total ubrugelighed. I mellemtiden, globalt det kunne blive brugt på personlig vækst, eller, hvis du tager en enkelt dag, de absolutte revision trash kopivshegosya år. Men det kan identificeres med ubrugelige oplysninger, "vil spamme" hjerner i færd med at spild af menneskeligt potentiale. For at rydde plads, og disciplinere dig selv, er du nødt til at følge tip, hvordan man kan ændre dit liv til det bedre:

 1. Virtual reality - hovedfjenden af fuld aktivitet. Minimer det. Og det er bedre at udelukke. Din succes bør ikke være målet på avatar. Opfundet eksistensen af World Wide Web hæmmer hjernen, fører til delvis nedbrydning af den enkelte. Uanset om det er på vej til drømmen? Online aktivitet er ikke et obligatorisk aspekt af den foreliggende, og svøbe hverdagen. Overvåg mængden af tid spildt på ubrugelige hjemmesider.
 2. Almindelig rengøring. Afgiv din bestilling i alle skabe og skuffer. Revider hver ting. Vær meget objektiv. Hvis hun ikke havde slidt selv om det ikke på mode, men det foretrukne, udelukke den fra garderoben. Sælg alle unødvendige eller nyde en velgørende organisation. Og aldrig hamstre ting. Udeluk fra sin "lager" unødvendige sjældne smykker, gamle notesbøger, notesblokke, uønskede bøger. Hvis de er meget dyre, og der er noget formål for dem, tage dem til en særlig kasse på den øverste hylde i klædeskabet. Men husk: netop sådan en vedhæftet fil skal være det minimumsbeløb.

selvudvikling

Livet - er en konstant udvikling. Derfor er succesfuld person ikke har ret til at stå stille. Vi er nødt til at udvikle, styrke og lærdom egne styrker.

 1. Læsning vil redde verden. Læs en masse bøger. Dyk ned forskellige genrer og stilarter, nedskrive dine favorit ordsprog. Dyk ned i interessante nyheder og informative artikler. Lær nye oplysninger om fjerne lande, videnskabelige opdagelser og kulturelle resultater. Periodisk at gennemlæse høj kvalitet dokumentarfilm og spillefilm. Dette er en dejlig passiv rekreation vil udvide horisonter, for at øge antallet af dem, til at kommunikere med venner, vil have deres egen mening i forskellige sfærer.
 2. Lær sprog. Giv beskæftigelse på mindst 30 minutter om dagen, og meget snart vil du være tilfreds med resultatet. Se film, lytte til musik, læse litteratur på målsproget. Prøv at øve. Perfektion. Yderligere sprogkundskaber kan åbne nye horisonter og en ekstraordinær ændring alt.
 3. Initiativ og en personlig velkomst. Lær at gøre noget med deres egne hænder eller med hjælp af teknologi, men således at den vare eller tjenesteydelse vil være nyttig og konkurrencedygtig. Dette kan være håndarbejde, arbejde inden for skønhed industrien eller brylluppet industrien, syning og reparation, skriver bøger og artikler, reparation af udstyr, hjemmeside udvikling og programmering. Alt afhænger af, hvad er sjælen. Det bør altid være i stand til at tjene ekstra indtægt, som i øvrigt kan være en nøgle til overskud og glæde. Som de siger, vælge et job for sjælen - og du behøver ikke at arbejde længere.

Selvdisciplin og planlægning

 1. Indstilling mål og nå dem er motiveret til at arbejde på sig selv. Dette er et vigtigt øjeblik i livet af enhver person. Du har fået til at lære at styre deres tid, planlægger erhvervslivet, at arbejde produktivt med den maksimale udnyttelse af deres egne ressourcer. Uden denne proces at opnå umulige mål.
 2. Hvordan til at organisere dit liv? Der er mange måder. Godt at have en notesbog-dagbog. Tilbring første kortsigtede planlægning: Bestem de opgaver, der kræver øjeblikkelig gennemførelse. I det næste skridt du skal udføre strategisk planlægning. Optag drøm, vælge en eller to vigtigste mål i livet, så tænk på de ressourcer, der kræves for at nå dem. Begynder og slutter dagen, kun tænke opgaven ved hånden. Ifølge de hemmelige universets love i hele verden, vil hjælpe dig med at gennemføre sin plan.
 3. Planlæg dine daglige tidsplan, måltider og søvn. Korrekt hvile natten - garanti for sundhed. Få nok søvn. Du skal dog ikke gøre drømmen om eksistensen af kulten. Træn tidligt stiger. Ideal - 5-6, godt - 7 kl. Det hele afhænger af tidsplanen for dagen. Hvis det er vanskeligt at foretage en skarp ændring af et normalt liv, start med små ændringer. Daglig indstille alarmen i 5 minutter tidligere end dagen før. Indenfor 10-14 dage til at vågne op en time tidligere end førstnævnte er ikke svært.
 4. Vågne op om morgenen, til at udføre planlægningen af dagen. Kategoriser opgaver efter vigtighed. Begynd at udføre de vigtigste, og, bare for at håndtere dem, du kan gå videre til en mindre alvorlig.

introspektion

 1. Opgaver er ikke sat til tilgængelighed, og at deres alternative løsninger og langsomme fremskridt mod målet. Svarende til en daglig plan, ved afslutningen af daglig vågenhed, bestemme lavet og uopfyldte. Endnu bedre kontrollere sig selv hver time: hvordan var denne time, hvad der blev gjort, hvad brugt tid, som det var muligt at holde noget andet. Analysere, om den observerede helt rutine.
 2. Skriv alt ned i en notesbog-dagbog. Regelmæssigt gennemgå manglerne og rette dem. Gennemførelse af planlægningen af dagen og være selvkritisk analyse. Du skal dog ikke lægge for mange opgaver, ikke blive afskrækket, hvis noget ikke virker ordentligt vurdere deres evner og muligheder.
 3. Planlægning og analyse af personlige finansielle system. Lær at redde. Braklægning 10-20% af månedlige indkomst. Lav et bidrag til din drøm. Køb høj kvalitet bøger om selvudvikling, træne investeringer i virksomheden, betale og deltage i kurser og workshops inden for området, der vil føre til målet.

Stræben efter perfektion

Opnå succes og forbedre deres liv kan være kun under betingelserne for konstant vækst og udvikling:

 1. Selv hvis du er en ekspert i deres aktivitetsområde, eller har ekstraordinære talent, til at deltage i kurser, kurser og konferencer er obligatorisk. Med deres hjælp er det muligt at øge deres viden, forbedre deres færdigheder, dele deres erfaringer med kolleger og ligesindede, få nye nyttige kontakter, for at få et ekstra incitament til personlig vækst.
 2. Du må ikke stoppe der. Nå målet, at tage ved lære af fortiden, sætte nye mål, forbedre på vej til en ny drøm. For at spare interne harmoni og velvære i sjælen samtidig nødt til at være tilfreds med den nuværende, og stræbe efter at forbedre intelligens i fremtiden.
 3. Stræb efter at lære noget nyt, noget du ikke ved, hvordan man, og aldrig gjorde. At få de nyeste færdigheder til din personlighed - et springbræt til selverkendelse, selvudvikling, og måske til det punkt, for alt liv.

familieværdier

Efter at have behandlet hvordan man kan organisere dit liv, sætte tingene i orden i tanke og handling, efter at have lært at arbejde produktivt og trygt flytte til målet, må vi ikke glemme en anden vigtig komponent i personlig lykke - et harmonisk forhold med deres kære, at opretholde en sund atmosfære og varme i familien:

 1. Lad weekenden vil blive lukket. Det er nødvendigt at have mindst en dag om ugen, når du kun tilhører dig selv og din familie. Men ikke i køkkenet og ikke i hænderne på en støvsuger. Opret en søndag tradition for fælles besøg på naturen, shopping, teater, koncerter, gåture i parken, og madlavning middag, også vil lade fælles tidsfordriv. I de varmere måneder, så prøv så meget som muligt til at rejse. Kombiner fritid med tidsfordriv med sin familie.
 2. Opmærksomhed og pleje skal komme fra dig hele tiden. Vær ærlig og følsom på samme tid. Daglig Tag tid til at kommunikere med deres kære.

Korrekt hvile

Det er vigtigt ikke at miste rapport med dig selv og med andre:

 1. Beskyttelse. I travlhed i daglige beskæftigelse og finde tid til at genoplade. Hvis arbejdet ikke trække vejret fra de trak svære sager, og du føler, at du har brug for en time-out, flytte til en frisk luft i 5-10 minutter og trække vejret dybt, så tænk på sin drøm, motivere sig selv og fortsætte med at arbejde. Men efter vender hjem, på trods af de huslige pligter, få 20-30 minutters afslapning, meditation og fuldstændig afslapning. Rengør sind og tanker, der har akkumuleret i løbet af dagen.
 2. Vær ærlig over for dig selv. Vær ærlig altid, og især med mig selv og familie. Vælg den rette vej og leve således, at når den når højden af noget liv familie har altid været et tilflugtssted for hvile og varme.
 3. Arranger en dag med skønhed. Det er især vigtigt for kvinder. Hvis søndag - dagen af familien, blev hele lørdag aften afsat til hendes krop. Ansigtsbehandling, klipning, manicure, pedicure, massage - obligatoriske procedurer for en vellykket og smuk kvinde. Elsk dig selv og være altid på toppen.

Kan en person ændre sig? Absolut! Man behøver blot at indse det nytteløse i levende dage, manglende realisere sit eget potentiale og et stort ønske om at nå mål. Under sådanne betingelser næsten øjeblikkeligt øger bevidstheden om, hvordan man kan forbedre deres liv, selvom oprindeligt vag. Efter vysheustanovlennoy klare instrukser, der allerede i en kort periode, du kan genopleve den livslyst og energi til at forfølge en drøm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.