Selv-dyrkningPsykologi

Catharsis - der er fra det synspunkt psykologi?

Oversat fra den græske katarsis betyder "rensning". Oprindeligt dette koncept blev betegnet en følelsesmæssig chok, som subjektivt oplevet som intern oprensning. En sådan betingelse forekommer i gamle tragedie tilskuere, oplever skæbne og død hovedpersonen. Catharsis - hvad er det i dag?

Katarsis som dyrkning

Dette koncept refererer til den skarpe negativ oplevelse, grænsende til det punkt, hvor det pludselig ændrer stang og bliver til en positiv. Katarsis i forbindelse med eksplosionen, storm, storm af følelser, der plager en person. Han syntes at ekspedere væk fra åget af negative erfaringer. Catharsis, hvis værdi blev set primært i teknikken kan give mennesket en væsentlig løft. Efterlevende er ikke virkelige hændelser, og deres symbolske billede i kunsten, den enkelte bærer sig selv i disse begivenheder, og passerer gennem en tilsvarende følelse.

Katarsis i psykologi

Normalt vi ikke giver produktionen af vores negative erfaringer - de er fordrevet og fortsætte med at undertrykke os i det ubevidste, der forårsager mange smertefulde symptomer psihosomatichskih. Fra synspunkt af psykoanalysen, befrielsen af sygdommen afhænger af passagen gennem disse følelser. Psykoterapi er opstandelsen af de negative erindringer, hvor klienten er dyppet i processen og tillader dem at overleve sig selv. Således katarsis - det vil sige, de ikke stiger til himlen efter vandrer i underverdenen? En mand arbejder på en negativ følelse, så længe det vil frigøre al den psykiske energi, at det indeholder. Dette arbejde er forbundet med en meget stærk stress, fordi folk ikke altid er villige til at gå igennem lang undertrykt følelser.

Catharsis - der er i Freuds teori

Sigmund Freud udforsket tilfælde af hysteri og søgte at fjerne symptomerne på sygdomme i nervesystemet. I processen, konkluderede han, at symptomerne kunne dannes som et resultat af forskydning af de stærke negative følelser i det ubevidste. I stedet arbejde gennem de følelser, blev den psykiske energi, der skal skabe smertefulde symptomer som et forsvar mod bevidsthed om de dybe, glemte erfaringer. Patienten blev sat i hypnose og "slæbt" undertrykkende minder til området for bevidsthed. Den følelsesmæssige afgift forbundet med hukommelsen, blev udarbejdet, var der en affektiv udledning. Negative følelser blev frigivet i naturen, så neurotiske symptomer hurtigt forsvandt, t. Til. De er ikke længere nødvendig.

Således nedsænkning i en traumatisk situation, frigør de tilknyttede følelser og erfaring katarsis. Hvad er denne betingelse kan forstå, der minder om sine følelser efter en rørende film, der forårsagede en masse forskellige følelser. Subjektivt, kan det opleves som en følelse af forladthed, sorg og samtidig let lyksalighed. Det bør erindres, at for at tilstand forbedret, og nogle gange nødt til at overvinde store vanskeligheder og stærk spænding.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.