Af teknologiMobiltelefoner

Annonceblokering på "Android" gennem programmet

Hver af os irriterende reklamer. Dette skyldes de fejl og undertiden grådighed af udviklere, der forsøger at feje enhver ledig plads på siden af sitet, spil eller applikation reklame. I tilfælde af, at kommercielle tilbud vises diskret blander sig med det overordnede design af skærmen, er der ingen problemer. Imidlertid kan denne fremgangsmåde prale, ikke alle ressourcer.

Bortset fra de sædvanlige steder på internettet, er reklame vises og på Android og iOS-apps. I denne artikel vil vi forsøge at finde et svar på spørgsmålet om, hvorvidt der er en blok annoncer på "Android" og om muligt, at finde sådanne applikationer eller løsninger på, hvordan man bruger dem, vi, enkle brugere. Denne artikel vil fortælle et par måder, hvorpå at blokere reklamer i din gadget, kan du nu.

Hvordan det er gennemført?

Til at begynde, lad os konstatere, som en funktion af at blokere annoncer gennemføres på stationære og bærbare computere. Der er, så vidt vi ved, er en speciel plugin kaldet Adblock Plus (selvom, i virkeligheden er der andre løsninger). Princippet om driften af det er, at det ikke viser kildekoden på den side, der kan være ansvarlig for tilbagetrækning af reklamer. Dette opnås ved søgningen af koden med de centrale navne html-tags og overskrifter.

Især ansøgningen er en stop-ordliste, hvilket kan indikere forholdet mellem materiale til reklamer og skjule det. Således ser brugeren simpelthen webstedet blokke kaldet annoncer, for eksempel. Så når du besøger webstedet, du det ser ud som en perfekt blank side, der ikke indeholder irriterende annonceenheder, teasere og andre ting.

Vanskeligheder forbundet med platformen

Du ønsker at stille et spørgsmål om, hvorfor den annonce blokker på "Android" fungerer muligvis ikke så godt? Svar: Det stiller vanskeligheder for den grund, at mobile browsere ikke giver for add-ons. Dette vil igen, er et resultat af platformen arkitektur og det princip, som den skriftlige ansøgning. På Android er det endnu ikke muligt at sørge for tilføjelser til tilføjelser.

Derfor opretter et script, der vil blive inddraget i at filtrere den viste kildekode af hjemmesiden (som det sker på din computer), dette OS er umuligt. Det er den tid, fordi der kompliceres af ad blocker på "Android".

Løsninger til Android

Men ikke alle så slemt. Hvis din browser til at blokere forstyrrende indhold, og du ikke kan, så andre programmer gør det meget reel. En sådan opgave udføres gennem en fil, der er ansvarlig for at videresende enheder - det hedder værter. At det er muligt at registrere, vil din gadget føres gennem nogen webadresser.

Stort set alle program til at blokere reklamer på "Android" har arbejdet på denne fil. Derudover kan brugeren redigere denne fil, tilføje nye adresser til at lukke dem fra displayet.

Men for at redigere den angivne fil, skal du have en såkaldt superbruger (eller root-lovgivning tillade helt at tilpasse dit operativsystem til at ændre indstillinger, etc.). Efter at have modtaget dem, brugeren mister garantien på din enhed. En sådan betingelse er fastsat i alle servicecentre. Det er derfor, de fleste mennesker er bange for at få dem, i betragtning af at det kan en eller anden måde (yderligere) skade deres enhed. Nogen bare ikke ønsker at beskæftige sig med dette problem, i betragtning af at roden - det er for hårdt.

Låsning af ABP

Således, som nævnt ovenfor, markedet stadig er der flere løsninger til at blokere reklamer. Men på de browsere, de ikke anvender, og udelukkende vedrører programmer og spil. En af disse er et produkt af den mest kendte selskab for udvikling af blokkere - Adblock Plus.

Umiddelbart skal det bemærkes, at finde det umuligt at googleplay app mappe, fordi Googles politik ikke tillader programmet, hvis vigtigste opgave - at blokere reklamer på "Android" 2.2.2 (og ikke kun). Men du kan installere det fra andre kilder.

Markedet betragtes som den mest grundige ansøgning på grund af en bred base af adresser, der skal blokeres. Derfor sætte den op at køre, kan du glemme alt om påtrængende bannere på spil.

AdFree - en anden blokker

En analog til ovennævnte program er AdFree. Han er også meget populært, men, som påpeget af brugerfeedback klarer sin opgave værre. Måske er det de små base-sites, som er genstand for blokering.

Generelt er den vigtigste funktion af dette program er også en annonce blokker på "Android", så det kan også bruges i tilfælde af, at noget ikke passer produktet fra ABP udviklere. Med hensyn til spørgsmålet root-rettigheder, er situationen den samme.

AdAway - scanne push-annoncer

Et andet interessant program, der kan hjælpe dig, er AdAway. Dens funktioner er helt standard, gælder dog for dem også scanne annoncer, pop-up i toppen af skærmen, som undertiden irritere os så (de kaldes push-teknologi, takket være dens display). For at skjule deres egen, skal du deaktivere ansøgning meddelelser fra disse annoncer. Og AdAway ikke behøver.

Skift filen hosts

Endelig er der en mulighed for dem, der har brug for at blokere annoncer på applikationer "Android" uden at skulle installere noget ekstra software. Men endnu en gang, for at løse en rod-rettigheder indehavere kan for hende. Den består i en håndskrevet ændring hosts-filen.

Du skal blot angive det i et forbud mod den adresse typen GoogleAds eller AdMob og andre ressourcer, i henhold til de servere, som overfører information med reklamer. Hvis du gør det med de mest populære affiliate netværk, at mange af den hype vil være væk for evigt applikationer. Faktisk er det at gøre, og nogle antivirus på "Android" med at blokere annoncer kun dens skabere har givet alle og sætte deres ressourcegrundlag. Du også derefter nødt til at samle det selv.

andre måder

De, der ikke ønsker at rode med root-rettigheder, skal lære om endnu en alternativ metode, som bruges af mange. Dette er en simpel overgang til "Airplane Mode" på din enhed. Dette sker, som I ved, meget nemt - med et enkelt tryk på en knap. I dette tilfælde, din smartphone eller tablet bliver en tilstand, hvor han ikke modtager noget signal, og derfor er de reklamer ikke indlæst.

Det er ganske effektiv og samtidig simpelthen blokere reklamer på "Android" uden root-rettigheder, som kan bruges hver gang du går i dit yndlingsspil. Dens eneste ulempe - det er uforeneligt med de online spil. Det er helt indlysende: internetforbindelsen afbrudt regime "i flyvning", vil være fraværende, og online-spil vil ikke fungere.

Google imødegå

Generelt skal det bemærkes, at markedet for ad blokerende applikationer udviklet ikke på grund af, men på trods af hans vigtigste politiske regulator - af Google, bestemmer politikken på dette område. Hele pointen er, at søgningen gigant ikke understøtter udviklingen inden for annoncen skjul. Ifølge deres tro, sådanne programmer forhindre den normale udvikling af applikationer og øge indsatsen af udviklere. Det er derfor, med Google Play fjernet mest effektive sådanne programmer (især ABP).

Men som praksis viser, folk selv etablere ansøgning-blokkere alligevel. Og det betyder det modsatte - reklamer på nettet vil være mindre. Og som svar på argumenter om behovet for at støtte udviklerne, kan det siges: do in-app køb!

Betalt indhold

Enig: 1-2 dollar brugt af brugeren for køb i en applikation (eller på erhvervelse af hele) - det er meget mere omfattende bistand end de få cents, at han ville bringe ham gennem reklamer. For det første, det er meget mere, fordi de reklamer de ser mange mennesker har klikket på det, men ikke alle. Igen, en stor rolle i prisen på klik spiller det land, hvorfra personen kommer til annoncen.

For det andet kan de penge, der sender brugeren direkte gennem shopping service bruges af udviklere meget hurtigere end det er tilfældet med midler til at sende ham reklame netværk.

Derfor, kære modstandere sådan noget som blok annoncer i spil på "Android", tænker: ville det ikke være logisk at gå til sådan en løn model? Det vil gavne alle: at brugeren ikke behøver at tage sig af den blokker, udviklerne - klik og rationel udnyttelse af rummet på skærmen mand, der kom ind i spillet. Kvaliteten af indholdet i sidste ende vil vokse, fordi det er lavet af folk, der investerer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.