Af teknologiMobiltelefoner

"Nokia Lyumiya 640": anmeldelser, specifikationer. Skal jeg tage telefonen, "Microsoft Lyumiya 640"?

Ved dagens standarder er temmelig god "Lyumiya 640" egenskaber. Anmeldelser fra kunder, hun ofte modtager positiv. Operativsystemet har en række devayse "Android 5.0". Skærmstørrelse har afgivet eksempel er 6 inches.

Høj ydeevne opnås gennem installationen af processoren klasse "Mediebibliotek". Han frekvens enheden er i stand til at støtte på 1,6 GHz. Kameraet i denne enhed er sat til 13 MP. For at gemme oplysningerne i telefonproducenten 16 GB hukommelse til rådighed. Af trådløse teknologier bør bemærke tilstedeværelsen blyutuza Series 4.1. Står i dag sagde den smartphone i området 27 tusind. Gnid.

påfyldningsindretningen

Ifølge "jern" gør gode "Nokia Lyumiya 640" egenskaber. Anmeldelser på denne model overvejende positive, men eksperterne stadig nogle problemer der. Først og fremmest skal det bemærkes, at chippen bruges KK200 serien. Den er designet i henhold til den dokumentation om de tre kanaler. Hvis du mener de sagkyndiges udtalelse, at ledningsevne ved det temmelig godt. Det er dog oprettet i henhold konverteren bipolar type.

Hvis du mener eksperterne, foreneligheden af det med processoren er ikke særlig god, så kommentarer om "Lyumii 640" kan også findes negativ. Devayse thyristor enhed har en standardprøve. Til gengæld kan det åg defineres som midlertidige, og kontakter. Men det skal bemærkes, at kondensatoren der anvendes i modellen er ganske god kvalitet. Det er forbundet gennem IC binære bussen. I dette tilfælde, filtrene er kun halv duplex type.

Værktøjer til at kommunikere

Værktøjer til kommunikation i denne devayse er forskellige, og de fungerer ganske komfortabelt. Således "Lyumiya 640" anmeldelser er god, men det bør være omkring de flere detaljer bliver larmende. Først og fremmest skal det bemærkes, den bekvemme menu til håndtering af kontaktpersoner. I dette tilfælde tildeler dem er ganske simpelt tema. Internet i denne model understøtter 3G-format.

Med browsere denne telefon fungerer meget forskelligartet. Langt den mest produktive ansøgning anses for at være "Google Chrome". Men andre browsere understøtter også. Hvis vi taler om bluetooth, det har devaysa Series 4.1. Juster parametrene for sine indstillinger fra hovedmenuen. Det skal også bemærkes, at den nævnte anordning har evnen til at kommunikere med standard beskeder. For at gøre dette, gå til hovedmenuen.

Hvilken slags kameraet er installeret?

I forhold til hvor kameraet modtager "Nokia Lyumiya 640" anmeldelser? Skal jeg tage den angivne model? For at besvare disse spørgsmål, bør du blive fortrolig med dets karakteristika.

Som tidligere omtalt, er kameraet installeret i smart telefon 13 MT. Parametre sensitivitet den kan justeres med hovedfeltet. I dette tilfælde, sepia tilstand for producenten forudsat. Desuden kan de særlige kendetegn ved eksponering indstilles af brugeren. Direkte minimum video opløsning er det muligt at vælge gennem særlig fane effekter. Til gengæld er skarpheden justeres direkte på panelet. Lyd ved optagelse er ikke muligt at justere. Encode lydfiler kan repræsenteres devayse. I sidste ende er det vigtigt at nævne, at den maksimale razraschenie video beder brugeren har mulighed for.

Hvad folk siger om kameraet?

telefon "Lyumiya 640" til dit kamera får en række anmeldelser. Hvis vi taler om optagelserne, parametrene for dens indstillinger er en hel del, og fare vild i dem er meget enkel. Som standard er den videoopløsning sat til maksimum. Det sparer filerne i lang tid. AF-mulighed for at vælge, kan du fane gennem de specielle funktioner. Effekter til at skærpe enheden, der er mange.

Om natten, kameraet gør sit arbejde godt, så "Lyumiya 640" fortjener de positive anmeldelser. Lydene i dette tilfælde kan du justere skyderen. Især er brugeren i stand til at vælge det signal til lukkeren. Video kodning kan udføres i alle større formater. Blænding tilpas devayse i, at der ikke er nogen mulighed. Det skal også bemærkes, at skiftet fra panelet på kameraet kan tage lang tid.

Funktionerne af medieafspilleren

Hvad folk siger om musikafspilleren telefonen "Nokia Lyumiya 640" anmeldelser? Skal jeg tage den angivne model? For at besvare disse spørgsmål, er det nødvendigt at overveje de vigtigste fordele.

Den angivne media player er stand til at prale en interessant grænseflade. Betjeningsknapper han har standard. Når denne funktion er hurtig melodi i musikafspilleren fra producenten. Særlig opmærksomhed fortjener enheden mulighed for at søge alfabetisk. Vælg det fra hovedmenuen.

Stereolyd at tilpasse brugeren har mulighed for. Bare se album kan vælges. Lyden reguleres ganske enkelt i den nuværende medieafspiller. Samtidig er også hans hastighedsindstilling system. Direkte til skyderen for at slå lyden på panelet der. Spor oplysninger kan ses altid i fanen "Indstillinger". Opdeling tunes størrelse er ikke tilvejebragt i den foreliggende indretning. Det skal også bemærkes, at de album at overføre til en anden placering er ikke mulig.

Hvad feedback på medieafspilleren?

Medieafspiller til "Nokia Lyumiya 640" anmeldelser primært på at modtage positiv kunde. I dette tilfælde albummene er temmelig interessant. I dette tilfælde, oplysninger om de numre, du kan lære en masse. Lose musikken vises øverst på skærmen. Telefoner "Microsoft Lyumiya 640" fik gode anmeldelser for funktionen Auto rotering.

Hvis du mener synspunkter ejere, kan musikgenrer fordeles. Hvis dette album nemt omdøbes menuen. display funktion yndlingssange systemet er til rådighed. Generelt medieafspiller nedbrud er sjældne. I dette tilfælde de sange af mere end 10 MB lyd uden bremsning. En anden telefon "Microsoft Lyumiya 640" anmeldelser er positive er, fordi læsning fra hukommelseskortet udføres jævnt.

Hvilke programmer er der?

Applikationer i denne smartphone har en hel del og arbejde med den enhed, de lette temmelig kraftigt. Først og fremmest er det vigtigt at nævne et interessant antivirus-system "Doctor Web". Opdater det sker automatisk. Derudover er der mange nyttige værktøjer. Især for at læse forskellige tekstfiler installeret separat program "Christa". For ham, "Nokia Lyumiya 640" får gode anmeldelser.

En anden enhed er et sæt af programmer for indkøb. Større online forhandlere i denne model kan kaldes "Marked Go". Der er også andre ansøgninger om køb af varer. Filhåndteringen anvendes i smartphone "Lisores". Hvis du mener bedømmelser af forbrugerne, at afskaffelsen af systemet kommandoer på enheden, han klarer ret hurtigt. Til gengæld for hurtig overførsel af data ejeren er i stand til at bruge systemet "Promaster". Se dens parametre kan være fra hovedmenuen på enheden.

Hvordan man laver en firmware?

For at flashe præsenterede model, skal brugeren installere på en pc-program "Spidran". Find det i det offentlige rum vil ikke være svært. Device ydeevne stiger ganske kraftigt. Samtidig problemer med nogle programmer kan forsvinde. For at starte firmware devaysa proces, skal du gå til fanen processer. Men før, at du skal kontrollere opladningen smartphone.

Først da er det muligt at installere systemfilerne på enheden. Dette gøres ved hjælp startinga knappen. Dernæst vil brugeren kun at vente på afslutningen af processen. Det tager cirka 20 minutter. Efter installation af programmet, du ønsker at inkludere en smartphone til at tjekke. For at gøre dette, køre flere programmer. På dette tidspunkt, at ingen hangups være modellen bør ikke være.

skærmindstillinger

Skærmindstillinger har præsenteret enheden fra producenten standarden. Først og fremmest skal det bemærkes, at parametrene for dvaletilstand i denne model kan justeres. Således er batteriet betydeligt gemt, og for denne "Lyumiya 640" får gode anmeldelser. Umiddelbart skriftstørrelse i apparatet kan vælges. For at gøre dette, er der tre elementer i menuen. Lysstyrken på maskinen kan justeres separat. I dette tilfælde, meget afhænger af præferencer for brugeren.

Synkronisering parametre er indstillet i enheden. Hertil kommer, at de funktioner, du kan vælge et belejligt tidspunkt korrektion funktion. Baggrundsbelysningen er justerbar i modellen er ganske enkel. Hvis du mener de anmeldelser af forbrugere, er panelet konfigureres fra hovedmenuen. I dette program kan brugeren vælge en række. Hovedskærmen funktion i modellen er til rådighed, og er standard. brugeren er i stand til nemt at deaktivere hvis det ønskes. billedformat i dette apparat, desværre, kan ikke ændres, så "Lyumiya 640" tilbagemeldinger har også en negativ karakter.

Hvad er i sættet?

Sættet af denne enhed omfatter en standard opladning og føreren disken. I dette tilfælde kassen har en meget smuk og præsentere den nævnte indretning kan være fremragende. Hovedtelefoner direkte bundet standard, og volumenkontrol i dem er fraværende.

Sag i normal komplet gæstebog udførelsesform og den er lavet udelukkende af syntetisk læder. Hvis du mener bedømmelser af forbrugerne, så ridse det beskytter apparatet pålideligt. Men mange kommer til denne model, det andet tilfælde. Det samme gælder for hovedtelefonerne. Flash-kort er ikke inkluderet i standarden, og det forstyrrer mange. Det er også vigtigt at bemærke, at batteriet er knyttet til den indstillede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.