Af teknologiMobiltelefoner

Installer spil på Android: en kort vejledning

I modsætning til de enheder baseret på iOS (iPhone, iPad, og så videre) af operativsystemet, installation af spil på Android, ikke downloades fra den officielle app store, men fra en ekstern kilde, er meget enkel og kræver ikke en fordybning i: firmware patches nogen form eller andre radikale operationer med enheden. Det er nok til at have en smule kyndige og følg instruktionerne nedenfor.

Et stort antal af spil på Android kan inddeles i to typer: spil med cache og spillet uden ham. Den første - sædvanligvis komplette projekter i store virksomheder, den anden - afslappet, men ikke mindre spændende og interessant.

1. I alle tilfælde først nødt til at gå til "Indstillinger". Under "Ansøgning", det første punkt er "Ukendte kilder", hvor du har brug for at sætte et flueben. Uden dette element installere spil på Android ikke vil fungere, hvis ansøgningen ikke er i Play Butik. Det kan ske, at du ikke vil finde denne post i dette afsnit, som Android - et fleksibelt system, og producenten kan "samle" for at opfylde dine behov. Uanset hvad det var, kigge efter noget lignende til installation af apps fra ukendte kilder i alle menuer og enhedsindstillinger undermenuen.

2. På dette tidspunkt, kan du begynde at downloade spil. Fordelen ved netværket har et stort antal websteder med spil på Android. For at finde dem er ikke svært! Som allerede nævnt, er der spil, der kræver kontanter, og dem, der ikke har brug for det. Men nu handler ikke om det - vi skal forstå med et særligt mærke, som kan placeres på disse websteder.

  • ARM v7, ARM v6 - arkitektur der kræves for at køre denne version af spillet. Lær specifikke enhed arkitektur er meget let at læse vejledningen (de findes også på de officielle fabrikanternes websteder). Normalt produkter af mellemstore og store prissegmenter giver en mere kraftfuld ARM v7, og lave omkostninger enhed - en billig og økonomisk Arm v6. Hvis arkitektur ikke er angivet, de heldige ejere af alt, fordi ansøgningen vil klare sig godt på enhver smartphone / tablet.
  • Root - Det apps / spil, der ikke er åbne for sit fulde potentiale uden root tilladelser, som ofte er opnået ved hjælp af blinkende.
  • HD - sådanne spil er planlagt til større klarhed og vil se særligt flot på tabletter med en høj skærmopløsning og detaljer.
  • Tegra 3, Mali, Adreno, Tegra 2, PowerVR - såkaldt video-acceleratorer. Hvis dit mål - at sætte spil på Android, anbefaler vi at være opmærksom på tilstedeværelsen / fraværet af disse parametre i download cache.

3. Tilslut gadget via USB-kniplinger, den følger med computeren. Når du ser på den computer, der har en ny flash-drev i systemet, ved at kopiere APK-installere og, hvis det er nødvendigt, til cachen.

4. På din enhed, ved hjælp af en hvilken som helst praktisk filhåndtering (ligesom ES Explorer eller Total Commander) åben, installere og spille! Nyd din fritid!

Opret spil på Android - en lang og kedelig, fordi udviklerne sætte deres kreationer på Google Play. Hvis en gratis app - download det foreslået derfra, vil det være meget hurtigere og mere bekvem. Betalte apps kan downloades fra pirat sites og til at etablere den ovenfor beskrevne måde, men du kan købe i Play Butik, og derved tilskynde udvikleren til at forfine sin skabelse, så valget er dit. I sidste ende, vil jeg sige, at installationen af spil på Android - en triviel proces, som efter nogle praksis, vil det ikke tage meget af din tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.