Af teknologiMobiltelefoner

Telefon "Lenovo A536": anmeldelser, anmeldelser ydeevne

Prisbillig entry-level smartphone med en diagonal på 5 inches - en "Lenovo A536". Anmeldelser af modellen, telefonen og fyld - det er noget, der vil blive beskrevet i detaljer i denne korte oversigt materiale.

Emballage og design

Selvom gadget, og vedrører udgifter til udstyr, er udstyr mistillidsvotummer ikke forårsage "Lenovo A536". Anmeldelser igen overbevist om dette. Dokumentationen sæt indeholder et garantikort og brugsanvisning. Ud over telefonen, færdig er der tilbehør såsom stereo (selv entry-level, men det er der stadig), opladeren 1 Et batteri 2000 mAh, interfacekabel, en beskyttende film til frontpanelet og silikone kofanger (cover) . Det eneste på listen er ikke mangler, er hukommelseskortet. Ekstern harddisk skal købes separat, og unødvendigt at sige, for et ekstra gebyr.

computerkraft

Nok ydeevne processor til dato udstyret med telefon "Lenovo A536". Anmeldelser om dette spørgsmål angiver det samme. Det handler om MT6582T der udviklede den næstmest populære producent af mobile chips - virksomheden "bibliotek". I peak tilstand computing sin klokfrekvens er 1300 MHz. Når der ikke er behov for at bruge CPU-ressourcer til det maksimale, bliver den automatisk reduceret til 300 MHz. Hvis det ikke er nok, er du afbrudt computing moduler, og arbejdet kan være blot en af dem. Selv en halvlederchip, CPU fremstillet ved hastigheder på 28 nm procesteknologi. Konkret øjeblikket computing kapaciteter af denne processor er nok til at køre alle programmer, herunder spil. Godt organiseret på denne devayse delsystem hukommelse. Den indstillede lydstyrke er 1 GB RAM, og lagerkapacitet af indbyggede - 8GB (hvoraf ca. 2,5 GB besat systemsoftware). Der er også mulighed for at installere din eksterne storage til 32 GB. Generelt delsystemet CPU og hukommelse gør indsigelse.

grafik

Grundlaget for den grafiske undersystem af enheden er en Mali-400MP2. Selvfølgelig, de fremragende funktioner det kan prale, men kapaciteten er tilstrækkelig til komfortabelt arbejde i de fleste applikationer i dag. 5-tommer skærm anses for at være de vigtigste "chip", "Lenovo A536". Egenskaber, anmeldelser sige om denne ubestridelige fordel af det. Lad langt fremme han TFT-matrix, og en opløsning på 480 x 854, men det er fuld 5 inches, og dette allerede ikke argumentere. En anden "trick" denne telefon kan betragtes som den vigtigste kamera til højre. Dens sensor 5 megapixel kan synes ganske beskedent i øjeblikket. Men der er autofokus og LED-lys. Kvalitet billeder og video gør indsigelse. De er lyse og farvemætning. Der er også en front kamera med en sensor 2 for Mn, opnået ved interpolation fra 0,3 Mn. Kvalitet på det er ikke den bedste, men for dialog om "Skype" er nok.

autonomi

Styrke er en komplet pakke i "Lenovo A536". Kundernes anmeldelser på denne nuance nødvendigvis indikere. Dens kapacitet er 2000 mAh. For 5-tommer skærm af denne art er ikke nok. Men når man tænker på sin lille opløsning - det er okay. Også processoren energieffektivitet ikke gør indsigelse.

Som et resultat, vil den angivne kapacitet af batteriet holde i 2-3 dage batteritid. Dette i sig selv er en stor indikator. Hvis den indstillede maksimale batterisparetilstand, vil det enkelt opladning holder i 4 dage.

blød

Systemet af telefonens software er baseret på et helt almindeligt flok "Android" (i dette tilfælde taler vi om en af den seneste version af operativsystemet - 4.4) og "Lenovo Laucher" (ved hjælp af enhver ejer af denne gadget kan tilpasse grænsefladen af systemet, så det passer til dine behov ). Bevist jævn og pålidelig drift af software bundle på "Lenovo A536" (kundeanmeldelser igen bekræfte dette). Resten af de sædvanlige sæt - internationale sociale ydelser er indbygget i operativsystemet mini-applikationer fra Google og en række programmer.

grænseflader

Alle nødvendige sendere udstyret med telefon "Lenovo A536". Ekspertanmeldelser tildele en sådan af dem:

  • Den vigtigste måde at få oplysninger fra en global web - Wi-Fi.
  • To SIM-kort, der kan arbejde i mobile netværk af 2. og 3. generation.
  • Sædvanlige "Bluetooth", som gør det muligt at forbinde til en smart telefon trådløse headset eller udveksle data med en lignende anordning.
  • GPS-navigationssystem.

Wired grænseflader er kun 2: Micro-USB (opladning af batteriet og oprette forbindelse til pc) og en 3,5 mm audio port til eksterne højttalere.

Anmeldelser af devayse

Smartphone-brugere er en masse fordele fra "Lenovo A536". Anmeldelser fremgår, af dem:

  • Stort display.
  • Nok ydeevne processor opløsning.
  • En imponerende mængde hukommelse.
  • En god grad af selvstændighed.

Hertil kommer, at prisen på enheden er kun 5000 rubler. telefon brugere rapporterer, at til prisen for dette er blot en fejlfri entry-level smartphone, som ikke har nogen konkurrenter.

pris

Som det er blevet sagt, i det øjeblik prisen for denne gadget er kun 5.000 rubler. Dette er en af de mest aktuelt tilgængelige smart telefon med en skærm diagonal komponent imponerende 5 inches. Denne egenskab adskiller telefonen fra konkurrencen "Lenovo A536". Anmeldelser, pris, tekniske og software funktioner i denne gadget, som defineret ovenfor, men gør, at der er foretaget det valg det er i hans favør.

Som konklusion

Lad os opsummere. Fordelene ved denne anordning, ifølge ejerne sikkert er en stor skærm med en diagonal på en fantastisk 5 tommer, 4-core processor, en imponerende mængde intern hukommelse, en god grad af autonomi. De suppleres af en meget beskeden pris "Lenovo A536". Anmeldelser tyder på, at denne telefon til denne pris er uden fejl. Generelt kan du roligt købe den næste finanspolitiske mesterværk fra firmaet "Lenovo". Tro mig, du vil ikke fortryde det!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.