TravelingRetninger

Borjomi (by), Georgien beskrivelse, attraktioner, feriecentre og anmeldelser

Hvem har ikke prøvet helbredende mineralvand "Borjomi"? Navnet taler for sig selv. Og det udtales med en svag hvislen, ligesom uncorking en flaske. Men få ved, at der også Borjomi-byen. Det er naturligt at antage, at han er den berømte drink kilder. Men i virkeligheden, vandet fik sit navn fra byen. Selvfølgelig, opdagelsen af de helbredende kilder forvandlet til det berømte Borjomi spa resort.

Men efter at have været her, du vil se, at selv uden mineralvand denne by er meget interessant. Hvordan man kommer derhen, hvor man kan bo, hvad de skal behandle og hvad man skal se - se denne artikel. Det skal siges, at feriebyen Borjomi begyndte i det nittende århundrede. Siden den tid, der er mange bygninger. Men ikke kun historiske og kulturelle seværdigheder rige på Borjomi. Nær byen ligger den naturlige skønhed af Kaukasus, der blot ønsker at se. Det er værd at betale et besøg til de gamle og kristne kirker, der er så rige georgisk jord.

Hvor det er placeret, og hvordan man kan nå

Borjomi er en by i den sydlige del af landet, et hundrede og halvtreds to kilometer fra Tbilisi. Dette er en meget smuk region, omgivet af de majestætiske bjerge i Kaukasus. Byens centrum, ved den måde, er hævet over havets overflade på otte hundrede og tyve meter. Derfor er der ikke engang en indelukket i sommermånederne.

Floden i byen Borjomi, Mtkvari, gennemboret i sine øvre dyb kløft. Sommetider omkringliggende toppe nå tre tusind meter over havets overflade. Bjerge dækket med jomfru løv- og nåletræ, som i kombination med krystallen luft og mineralvand giver en stærk helbredende virkning. Borjomi - endestation smalsporet jernbane fører fra Bakuriani, en større by. Generelt er i Georgien meget udviklet privat transport - bus. De bevæger sig på enhver rute, selv i de mest afsidesliggende landsbyer. Og den udvej Borjomi, og i endnu højere grad. Byen ligger i udkanten af Samtskhe-Javakheti.

klima

Hvornår skal jeg ankomme til Borjomi? Byen hører til de lave vinterturistområder. Vinteren er ikke meget koldt. Den gennemsnitlige temperatur Januar er -3 ° C På grund af byens placering på skråningerne af kløften, og somrene er ikke for varmt. Den gennemsnitlige temperatur i juli - kun 18 grader, hvilket er meget lidt for Georgien. Så kom til at blive helbredt i Borjomi by eller inspicere dens attraktioner hele året rundt. Men det mest frugtbare tid er den samme hele maj. Vacationers i den sidste måned af foråret får som en bonus, ikke kun de lange lyse timer og godt vejr, men i løbet af blomstringen af forskellige træer og buske. Priser for overnatning i Borjomi ikke er for afhængig af sæsonen. Anyway, dette gæstfrie land er klar til at tage en pause på ethvert tidspunkt af året.

udvej historie

Arkæologer under udgravninger i Borjomi fundet et stort antal sten bade. Dette antyder, at den lokale vand, der anvendes til medicinske formål siden oldtiden. Men på grund af dens mærkelig smag ikke drak, og forbruges eksternt. Så kilderne blev glemt. Det var først i det nittende århundrede af deres lykketræf genopdaget.

I 1816 blev der indkvarteret Kherson Grenadier Regiment. Militære læger interesseret i vand med en mærkelig lugt og smag. Og da General Golovin i 1841 med hjælp af denne mineralvand til at helbrede sin datter, hele den russiske adel hastet til Borjomi. Byen udviklede sig hurtigt til en luksus resort. I 1862 besøgte han den Borjomi og Mikhail Romanov, bror til kongen. Han er så glad for, at han beordrede arkitekterne til at bygge en sommerbolig. Storhertugen tog Borjomi under hans protektion. Hans penge byparken blev lagt ud. Byen er blevet et feriested europæisk standard, såsom Vichy og Carlsbad. Prins og at sponsorere opførelsen af jernbanen. I øvrigt, forfatteren til en af broerne var ingen anden end Gyustav Eyfel.

vandegenskaber

Generelt Golovin var ikke kun en kærlig far, men også en meget driftig mand. Han kaldte to opdagede kilden til hans navn og hans datter, samt byggede den første fabrik, der hældes i flasker krystal helbredende vand "Borjomi". By begyndte at tage berømte gæster, der kom her i badene. Vand er meget værdsat højtstående partifunktionærer af Sovjetunionen.

Nu, "Borjomi" ikke kun drikke og tage et bad, men indånding af dampe behandles med inhalationer. Med hensyn til dets kemiske sammensætning, vandet er hydro-carbonat-natrium, mineraliseret naturlig måde. Det er ordineret til mennesker med stofskiftesygdomme og sygdomme i fordøjelseskanalen. Bad vist de lider sygdomme i det kardiovaskulære, centralnervesystemet, urin systemer. Indånding har en god terapeutisk virkning på luftvejene.

Hvor kan man få sundere i Borjomi

By moteller, der er kendt langt ud over grænserne i Georgien, vil heldigvis og russiske gæster. Alle sundhedsinstitutioner er koncentreret i området Central Park, hvor han har to kendte kilde. Af disse, ved den måde, kan hente vand, nogen, og helt gratis. Udover feriesteder, kompleks behandling med diagnosticering og en bred vifte af behandlinger, du kan gå til apoteker og rekreative komplekser. Sammen med vand "Borjomi" anvendes svovl mineralske bade. Den bedst kendte kursted Borjomi Palace 4 og Rixos Borjomi 5. Priserne har varieret 6-10 og et halvt tusind rubler om dagen. Prisen inkluderer ikke kun behandling og kost, men brugen af puljer og andre udviklede rekreation infrastruktur.

Overnatning i Borjomi

Mange turister, der kom til behandling i spabadet resort, ikke stoppe i sanatorier og hoteller. Priserne er interval 85-400 GEL. Prisen på et resort hotelophold omfatter tre måltider på "buffet", brug af poolen.

Nogle hoteller øver og terapeutiske procedurer. Mini-hoteller og private sektor vil koste meget billigere. Room kan lejes for halvtreds lari en dag. Men maden omfatter ikke tjenester. Der er hostels i byen Borjomi. Som et eksempel, Bob Marley Vandrerhjem og Borjomi (sidste - tæt på banegården). Forholdene i disse hoteller er spartansk, men prisen - den mest acceptable.

Borjomi (by) landemærker

Lokale museum, ikke kun vil introducere dig til de skikke Highlanders. Dens udstilling fortæller om historien om den udvej, og hvad berømtheder har besøgt her. Skal se, hvilket er med rette stolte af byen Borjomi (Georgia), der er tre: sommerresidens for storhertugen Romanov, House of Mirza Riza Khan og Gogia Fæstning. Det kongelige palads ligger på den sydlige spids af byen, i Likani område. Ved bopæl tilstødende vandkraftværk - den første i det russiske imperium.

Persisk konsul Hus blev bygget i slutningen af det nittende århundrede i en blandet stil. Han ryster østlige luksus finish. Gogia ruiner af citadellet placeret på den modsatte bred af Kura, overfor en park. Det er en god observation dæk, kan du gøre fantastiske fotos Borjomi.

Af byen

I kløften Kyllinger er over to hundrede monumenter i gamle dage, at også bør besøges. Og for sådanne ture som udgangspunkt, kan du bruge Borjomi (by). Anmeldelser anbefale at besøge Gonio Fæstning. Dette antikke grænsepost. Derfor romerne beskyttet imperiet fra Kolchis.

Grænsevagterne levede godt: resterne af udtrykket, og et amfiteater. En anden attraktion i Borjomi slugten - Vardzia. Dette kloster er hugget i huler i de dage af dronning Tamara. Men jordskælvet ødelagde templet i det trettende århundrede, og hvorfor det mistede sin defensive betydning. Men bevarede sten udskæring, den fantastiske skønhed af kalkmalerier. Gå til Vardzia rådgivet tidligt om morgenen - på grund af Borjomi, denne attraktion er hundrede km.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.