TravelingRetninger

By Legnica, Polen: attraktioner, fotos

Ved første øjekast kan det synes, at den polske by Legnica er hverdagskost provinshovedstad. Men dette indtryk er vildledende. By Legnica (Polen), et foto af dem er præsenteret i et materiale, forherliget for sine mange kulturelle og historiske monumenter. I dag er det en moderne, højt udviklet by, som er et besøg værd hver respekt rejsende.

Lad os overveje, hvad er Legnica (Polen)? Seværdigheder i byen, som fortjener at blive behandlet i artiklen.

Piast Slot (Polen)

Legnica er primært kendt for sine gamle borg Piast herrer. Rejst en monumental struktur i det fjerne 1149, og er inkluderet på listen over de ældste paladser i landet. Grundlæggeren af slottet er Prins Henrik, med tilnavnet Bearded, som har valgt som materiale til opførelsen af fæstningen af sten. På det tidspunkt blev det betragtet som en nyhed, fordi selv paladser blev bygget af træ.

Piast Castle modstod Tatar-mongolske razziaer, som blev udført på Legnica siden 1241. Fra denne periode, fæstningen blev tilhører de herrer fra Piast, der var en del af en familie af herskere i Schlesien-regionen. Dette løb blev afbrudt i 1675, hvorefter de nye ejere af slottet blev den østrigske monarki.

Under Anden Verdenskrig blev Piast slot ødelagt af artilleriangreb af den røde hær. Genopbyggede befæstninger var i 1969, hvorefter anlægget er overført til pleje af Undervisningsministeriet. I dag, et arkitektonisk monument ligner et af de mest attraktive steder for turister, der ankommer i Legnica.

bypark

Legnica (Polen) er kendt for en af de største parker i landet. Det er beliggende på det område af omkring 58 ha og ligger næsten i centrum af byen.

Historie Legnica City Park begynder med XIV århundrede. Dens grundlægger er en polsk prins Boleslaw III. Det var ham, der fik retten til besiddelse af jorden i 1316, besluttede derefter at lande her maleriske lund. Senere, i parken var der de såkaldte labyrinter af træer.

I 1811 blev en naturlig kilde med helbredende vand opdaget i parken. I dag står det på pavillonen, hvor wellness-behandlinger.

I slutningen af det XIX århundrede på det område af parken har arrangeret en menneskeskabt dam med åkander, som straks blev valgt af lokalbefolkningen. Årligt dam befolkede flokke af vandfugle.

I dag, den centrale bypark i Legnica giver gæsterne en bred vifte af afsondret maleriske hjørner, hvor man kan slappe af på bænke i en afslappet atmosfære, nyde de arkitektoniske skulpturer, naturlig genopladning. Der er også børne-, sport og underholdning, hele massen af de betingelser for løbere og cyklister stier.

katedral

Legnica - Polen er med rette stolt af byen - berømt for sin monumentale domkirke Peter og Paul apostlene. Anlægget blev bygget tilbage i 1208, men den dag i dag er det ikke vides hvem arkitekten.

I det XIV århundrede, gennemgik bygningen genopbygning. Under arbejdet blev kirken stærkt udvidet. Som et resultat, Legnica (Polen) modtog massiv katedral imponerende højde, som blev indviet navnene på de martyrer af Paulus og Peter.

De ydre vægge af bygninger dekoreret med talrige relieffer. Især på den nordlige side af katedralen indeholder billedet af stævnen af konger af den lille Jesus, hvilket er yderst sjældent, at en etages bygninger, der er designet i gotisk stil.

tårn Głogów

Konstruktionen er en del af de befæstninger, der var placeret ved indgangen til byen i middelalderen. Oprindeligt tårn havde ingen indløbspassage, men kun bruges som en bakke til forsvar Legnica. Til dette formål har der været udstyret savtakket gelænder med åbninger, hvorigennem blev overvåget perimeter og engagerede angreb hitter.

I slutningen af det XIX århundrede den øverste platform af tårnet Głogów dækket afvalmede skifertag. I tykkere struktur blev dannet en åbning, hvorigennem stål vognene passerer. Resten af design og arkitektur af strukturer er stort set intakt.

kobber Museum

Hyggelig by Legnica (Polen) er kendt for sin unikke museum kompleks, der præsenterer eksponeringen af kobber produkter fra forskellige epoker. I dag den opmærksomhed af publikum inviteres til omkring 30 000 poster, som er af historisk værdi. Koncentrerede udstiller i en historisk bygning indrettet i barokstil. Museet har flere filialer uden for byen.

Legnica (Polen): hvordan man kommer dertil?

Direkte vej fra Moskva til Legnica findes ikke. Den mest bekvemme at komme her fra Warszawa, Katowice, Wroclaw, Dresden, Berlin og Frankfurt. Byen ligger i det sydvestlige Polen. For at komme hertil fra Warszawa, bliver nødt til at overvinde omkring 440 km. Afstand fra Krakow er 329 km.

Hvis du beslutter at gå til Legnica fra Warszawa, den mest succesfulde løsning ligner at købe en togbillet. Derfor er det nødvendigt at skifte tog i Wroclaw. Den meget samme måde med tog tage omkring 8-10 timer. Billetprisen vil ikke overstige $ 30.

Hver 2. time i Legnica tog fra Krakow. I dette tilfælde også nødt til at skifte tog i byen Wroclaw. Rejsetid når du vælger denne mulighed vil ikke være mere end 5 timer. Billetprisen bliver nødt til at betale omkring 17-20 dollars.

Med hensyn til at rejse med fly, er den nærmeste lufthavn til Legnica ligger i samme Wroclaw. Her baserede flyselskab Ryanair, som foringer giver flyvninger inden for landets grænser. Hvis du følger i Wroclaw Lufthavn i Warszawa, flyvning koster fra 55 til 80 dollars, afhængigt af klassen af pladser.

Meget tættere fra Legnica til Berlin - cirka 290 km. Denne afstand kan overvindes både med fly og bus. Den sidstnævnte mulighed ser ikke alt for godt, fordi sædet bliver nødt til at tilbringe hele dagen, samt standen et par timer ved grænsen mellem de to stater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.