Hjem og familieBørn

Hvordan man laver en "Lego" slik dig selv?

"Lego" - en velkendt børns designer. Med det kan du gøre noget, du ønsker, herunder skibe og huse, brandvæsenet og køretøjer. Men hvis du viser lidt fantasi, nogle af de klogeste og de mobile enheder kan producere usædvanlige poster til hjemmet udsmykning. For eksempel, i dag vil vi tale om, hvordan man laver "Lego" slik.

Gøre basisplatform

Inden vi går videre til at gennemføre den planlagte du nødt til at forberede arbejdspladsen og lave en form for platform-grundlag. Dens størrelse skal være ca. 12x10. Farve på samme tid betyder ikke noget. Vi vil vælge sort.

I det næste trin, tage en tynd hue, der er designet til præcis 5 buler på platformen. Put det i den anden lodrette række, pre-Tælling 5 konvekse prikker nedenfor. Før du foretager af "Lego" slik, tage yderligere to chips til at matche den forrige lang figur. De skal være konstrueret til et enkelt bule. De sikrer også den øverste lodret. Under dem etablere en lang flad del af en anden farve, der er designet til 6 buler. Som et resultat, indtil midten af platformen er den ene halvdel fyldt med flade dele. Forbliv afdækket kun to felter på hver side.

"Lego": hvordan man kan gøre slik ud af børnenes designeren

Det næste skridt er at sætte nogle lange flade, korte og pladsen ved de nederste dele af den første halvdel af platformen. Når den er fuld, du videre til opførelsen af den anden række af produktet.

Det næste lag dele med konveksiteterne igen placeres oven på den foregående. For nemheds skyld bruge dele af forskellige farver. Før du foretager af "Lego" slik, skal du opbygge en form for et dukkehus. Opretstående ordet ved gulv og tildeles hvert lag af en anden farve.

I sidste ende, bør du have et smukt hus med fladt tag, en særlig "hemmelige" -knappen, et lille vindue og en fin aborre. Put i et lille hus små runde slik, skal du klikke på "hemmelige nøgle", og, hvis det gøres rigtigt, er de rulles ud i dine hænder.

Nu hvor du ved, hvordan man laver "Lego" slik!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.