Nyheder og SamfundNatur

Puppeteer - græs fra at drikke

Giftig plante, opkaldt efter den flamske botaniker - hellebore Lobel - blot kaldes en dukkefører græs. Det er en flerårig plante skaft, som når en højde på to fødder, en gullig-grøn blomsterstand toppe omkring 50 cm lange.

Lavere blade er mørkegrønne farve har en elliptisk form, den øverste voksende omkring stilken - ovale, spidse, dækket med kort hvidlig fuzz, gradvist falde tættere på blomsterstanden. Spørgsmålet er: dukkefører græs - hvor den vokser? Den vokser i de flodslette enge, lysninger. Undgå tørre pletter af jord, foretrækker steder med højtliggende grundvand. Den vokser planten i europæisk Rusland, Kaukasus, Minor og Centralasien, Fjernøsten, vestlige og østlige Sibirien.

medicin

Puppeteer - græs rhizom, som siden oldtiden har været brugt i folkemedicinen til behandling af neurologiske sygdomme, gigt. Desuden er uddrag af denne urt bruges til at behandle lungebetændelse, som febrifuge, og også til behandling af eksem og endda feber.

Dukkefører-græs, fotos, som du kan se i artiklen, er det meget giftigt. I moderne medicin, er det forbudt til brug som en komponent i en række aktive kosttilskud. puppeteer rod indeholder omkring seks forskellige alkaloider, der påvirker mave-tarmkanalen og det kardiovaskulære system og kan undertrykke centralnervesystemet. Puppeteer-græs er så toksisk, at et par gram frisk rod planter kan dræbe en voksen hest. Især høj gift indhold i rødderne i efteråret og foråret, og som er nødvendigt at indsamle lægemidlet. Giftige urter i den indledende periode med vækst - i det tidlige forår, når bladene endnu har ikke udfoldet. De indsamlede blade og rødder tørres i en brønd trænger ind i rummet.

alkoholisme behandling

Imidlertid har den mest populære denne plante modtaget blandt dem, der ønsker at behandle deres kære fra at drikke. Den omstændighed, at dukkefører - urt afkog af rødderne, som ikke er forenelig med alkohol og forårsage afvisning af kroppen. Det antages, at tilføjelsen af spiritus et afkog af roden vil forårsage hver gang efter at have spist opkastning. Alcoholic, mistanke intet om de sande årsager til kroppens reaktion, beslutter, at drikke drink lav kvalitet. Hvis opkastning vil ende hver drikke, vil drukket gradvist opgive brugen af alkohol, og endelig slippe af med denne afhængighed. Bouillonen blandes i alkohol der er en anden positiv faktor. afstødningsreaktion forårsager svaghed, hvorved aggressivitet alkoholikeren.

opskrift

Opskriften af bouillonen er meget enkel: på en teskefuld det knuste rødder puppeteer (lidt mindre end 10 gram) tages med en kvart kop kogende vand. Bouillon infunderes i en time og derefter filtreret. Bouillon butik i køleskabet, uden for rækkevidde for alle, men du, sted. I små doser (ikke mere end 3-5 dråber pr måltid) er det blandes i foderet. Den samlede sats væske pr dag bør ikke overstige 10 dråber. Dette er en meget streng dosering, som dens overskud kan føre til irreversible konsekvenser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.