ComputereComputerspil

"The Witcher 3" - Armor Manticore skole. surf instruktion

Helt ærligt, det sæt er ikke så nyt. Avid spillere og fans af serien kan huske et lignende sæt fra den allerførste del af spillet. Dette er en typisk medium rustning, hvilket giver en fordel til brugere, der foretrækker at bruge alkymi. Således i spillet "The Witcher 3" rustning skole Manticore - en slags påskeæg for erfarne spillere, fordi disse kæmper stilarter er meget sjældent bruges af begyndere.

en enkel måde

At skabe spillet "The Witcher 3" rustning skole Manticore, du har brug for en stor mester smed (ArmorSmith). For at finde det, gå til Bokler. Der, på en opslagstavle finder du den passende folder. Så finder du det på den nye markør på kortet. Husk, at du også har brug for det, for at gøre spillet "The Witcher 3" grand master af de gamle rustninger.

Master våbensmed vil give dig en søgen efter at finde vedmachi oldtidsminder. Nu kan du nemt søge på "Witcher 3". Armor Manticore skole vil blive placeret på de markører quests. I modsætning til de opgaver i de tidligere sæt, er der ingen grund til at finde en note overalt og et kort med omtalen af ting, men bare at gå rundt markører i den rigtige rækkefølge.

fans af rejser, kan dog forsøge at finde et sæt ordninger på egen hånd. Det er af disse spillere, og vi har gjort følgende tips.

Sølv sværd

Tegningen af de våben, der er lagret i den sydvestlige del af Boklera. Flyt markøren til "slotshaven" og bevæge sig væk mod syd. Gå forbi den lille halvø, men hvis du bestået marinaen, kan du gå tilbage. I en hule på bredden af søen er der et kapel. Gå gennem forskellige tests, som vil kaste dig en formue, og i sidste ende du belønnes tegning sværd.

sværd stål

For at få sit skema, du har brug for at finde et fængsel strejkende. Gør det meget enkelt. Flyt fra haverne mod nord og kommer til paladset. Fra denne pointer Ride strengt mod nordvest. Check kortet. Du ser en lille sø med en ø i midten? Hvis ham gå stik vest, får du også i fængsel. Tegn to linjer, vil du se om et sted, hvor tårnet vil stå. Kravl op. Nu skal du finde et skjulested i væggen. Og der vil du finde en seddel med kredsløbet. Derefter kan du gå til at se på "The Witcher 3" rustning skole Manticore. Hvor man kan finde de resterende elementer af udstyr?

Bukser og støvler

Ordning til de to dele af sættet er på ét sted. I spillet "The Witcher 3" rustning skole Manticore repræsenterer ikke noget af værdi. Derfor overveje nøje, om du har brug for dem. Hvis der stadig kan bruges sværd i forskellige situationer, den rustning du højst sandsynligt vil bære kun én gang, bare for at forsøge at gøre et screenshot.

Quinoa tegninger skjult i en helligdom. Hvis du allerede har åbnet kortet, du har brug for en bro Plegmunda. Fra det må vi krydse floden mod nord-vest. For at gøre det nemmere at navigere, finde båden, stod i nærheden. Hvis du ikke åbne waypoint, derefter komme ud af Boklera nord og kører langs floden. Tidligere turnering marker, værtshus "Kurolisk" og vindmøller Dulcinea. Og på broen i det nordvestlige over floden.

Inde i helligdommen bliver nødt til at bryde den mur af Aard. Bryst vil blive bevogtet af et spøgelse. Efter sejren ikke glemme at tage en velfortjent award.

handsker

For at finde dem, du nødt til at komme til rensning af søen. Efter det forrige element sat tilbage til vindmøllen Dulsinea. Fra hendes flytte mod øst, og snart vil gå til dammen. Kom i båden og fortsætte med at sejle nord. Når du når en lille bro, svømme under og ved udfletningen, tage øst. På et tidspunkt får dig til det næste længste bro. Landede på den sydlige bred og hoved ret syd. Når du kommer til en lille sø, dykke under vand. Der vil finde i bunden af tegningen.

rustning

Sidste ønskede element sæt i spillet "The Witcher 3" - Armor Manticore skole. Med ringbrynje, samt med alle tidligere ordninger, bør ikke være noget problem. Men det er skjult lidt væk fra de andre tegninger.

Kom ud til den sydlige del af Boklera. Nå markøren "Zastennoe kirkegård," vend ansigtet mod øst og gå lige. Bjerge på din vej bør ikke være, så du er nødt til at komme præcis til målet - en hule i skoven. Den nærmeste henvisning vil fungere som en pointer "Economy Gelenserov" lidt nord-vest. Past du vil ikke passere. På den modsatte væg fra indgangen af afspilleren kan finde masser af noter. En af dem er den nødvendige ordning rustning.

I denne søgen efter et sæt ende. Det omfatter ikke armbrøst, så man mindre problem. Desværre parametrene "Manticoran" sæt kunne være bedre, så du er meget mere rentabelt at kigge efter i spillet "The Witcher 3" grand master rustning på niveau 40, tilføjede med den seneste opdatering. De er meget bedre, og det er ikke en "katten i sækken", fordi du på forhånd ved, hvad de kan forvente fra forestillingen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.