BilerSUV'er

Specifikationer Volkswagen Tiguan

Kompakt crossover, fremstillet af Volkswagen, kaldet Volkswagen Tiguan. Det er produceret siden 2007. Maskinen er monteret på platformen af Volkswagen Golf. I dag er biler produceret på Volkswagen-fabrikken, der ligger i den tyske by Wolfsburg og den russiske by Kaluga.

Specifikationer Volkswagen Tiguan forbløffende. Maskinen er fremstillet med firehjulstræk og foraksel. Sliders 2 er installeret TDI, 2 TSI og TSI'en 1.4. I begge tilfælde forbindelsesindstillingerne baghjul udfører Haldeks kobling. Koblingen er i stand til at tilvejebringe firehjulstræk overførsel moduleret andel.

Navn Tiguan blev skabt af to tyske titler: Tiger og Leguane.

Det skal bemærkes, at Volkswagen Tiguan specifikationer af den nye model linje fuldt ud opfylder kundens behov. Designere formået at skabe attraktive og harmonisk måde. Det er næsten det eneste mønster, der kan bestilles i to versioner - til brug på by og motorvej for en reel off-road.

Udvendig Beskrivelse Tiguan

Og du ved, at specifikationer Volkswagen Tiguan, på sit udseende - stor? Modellen præsenteres i to helt forskellige versioner: den første version er til bymæssige fortove indgangsvinkel på 18 grader, og for at føre mudderskred defineret indgangsvinkel på 28 grader. Bilen tiltrækker gitter, som ligger ud lys til lys, stilfulde design forlygter og fælge, dynamiske konturer af hætten. Krop i den seneste version steg en smule i højden, og er placeret på taget af krom skinner. Alle modeller har en frihøjde på 195 mm, og det er forskelligt fra traditionel SUV Tiguan

Interiør beskrivelse Tiguan

A specifikationer Volkswagen Tiguan, for det indre, er karakteriseret ved en sindrig og komfortabelt design. Chaufføren vil blive glade for den multifunktionsrat og instrumentbrættet med en modificeret farve belysning. Frontpanelet er fremstillet af et duktilt plast, og alle skuffer og nicher foret med blødt materiale.

Endelig er den anden en spektakulær indstilling Tiguan! Bagsædet kan justeres frem eller tilbage med så meget som 16 cm. Bagsiden af det forreste sæde til en passager foldet helt. Denne nuance tillader transport af materialer op til 2,5 m.

Sikkerhed attributter Tiguan

Vil du gerne noget andet at lære om Volkswagen Tiguan? Test Drive denne bil er simpelthen fantastisk! opgraderet Tiguan ejendomme i området af sikkerhed er involveret i en bil galleri 2011-2012.

De vigtigste forlygterne belyse bøjninger. Efter at mekanisme indbygget i dem. De er også udstyret med et system til automatisk at kontrollere høje bjælker. Inkluderet var fungerer Park Assist og Lane Assist - et system, der kan bestemme træthed tærskel chauffør.

Denne model betragtes som en af de sikreste i verden. Ved at fastslå tilstand til omfatter frontairbags, to puder til hovedet og to sideværts. Sæt desuden udstyret med gardinairbags.

Tyske producenter har etableret SUV Volkswagen Tiguan 20-tommer hjul letmetalfælge. Bilen er udstyret med individuel tuning pakke. Med denne pakke fremkomsten af biler blev mere atletisk og aggressiv. Og det er kun det første skridt i forbedringen af versionen Volkswagen Tiguan. Eksperter hensigt fra denne maskine til at designe den perfekte crossover.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.