SundhedMedicin

Atavismer en person - hvad de har brug for

Atavisme er en af de mest interessante og mystiske emner for studiet af biologi, da på den ene side, de gør det muligt at genkende kommunikationsvejen moderne mand med den naturlige verden, og på den anden - gør det klart, hvad der var vores forfædre, og hvordan de levede. Dette fænomen er ikke begrænset til mennesker, men også alle de andre repræsentanter for naturens verden, vi alle ændrer sig over tid for bedre at kunne tilpasse sig ændrede miljøforhold.

Hvad er atavisme

Atavisme er en kendsgerning for forekomst af en bestemt art af organismer af forskellige skilte, som er blevet karakteriseret ved deres forfædre, men tabte gennem evolutionen. Deres udseende er forbundet med det faktum, at DNA ikke er tabt over tid, de gener, der er ansvarlige for disse tegn, men i de fleste tilfælde deres manifestationer blokeret gener repressorer. Hvis således virkningen af repressoren pludselig forsvinder eller falder, atavisme i mennesker og alle andre vises igen.

Eksempler atavismer hos mennesker

Den menneskelige krop er et kompliceret system, hvor hver celle anvendes til at udføre bestemte funktioner. Men ved nærmere undersøgelse viser det sig, at dette ikke altid er tilfældet, og eksempler på atavisme i menneskelig levende demonstrere.

appendiks

Sikkert hver mand mindst én gang i mit liv hørt om denne orm-lignende vedhæng af tarmen. Tidligere var det nødvendigt, at ophobning og lagring af cellulose og har været involveret i processen med bloddannelsen, mere præcist i udviklingen af hvide blodlegemer, men til sidst begyndte folk at forbruge mere raffinerede produkter og behovet for et appendiks forsvundet. I øjeblikket er det ofte årsagen til operation for at fjerne det på grund af betændelse. Der er tilfælde, hvor det er fraværende helt.

muskler

Atavisme er ikke altid en person med tilknytning til specifikke organer, i virkeligheden kan det være en hvilken som helst del af kroppen. På trods af at hans liv har ændret sig på mange måder, hans krop har stadig et stort antal muskler, at de ikke længere anvendes til sit formål. For eksempel, en atavisme mand er fremkomsten evne til at bevæge sig i det mindste lidt ører, som helt sikkert kunne gøre hans forfædre for bedre at fange lydene mens jagt. Human atavisme også åbenbart som tilstedeværelsen af subclavia og Palmar muskel- og plantare muskler, selv om de kan bruge det til at skrive eller løft små genstande.

haleben

Ved atavisme også omfatter tilstedeværelsen af halebenet, som engang må have været en hale. Sommetider atavisme hos mennesker forårsager ham flere problemer end gavn, som det er tilfældet med halebenet, som ingen funktionel belastning er det ikke, men det knækkede eller beskadiget meget smertefuldt.

krybe

Følelse af prikken og stikken i huden forekommer hos mennesker i en række forskellige situationer, påvirket af eksterne og interne stimuli. Faktisk, følelsen af prikken og stikken - det er præcis, hvad vi ser, for eksempel katte og hunde ved synet af fjender, der er strittende. I det moderne menneske hud er meget mindre hår end i andre pattedyr, og hans forfædre, så vi kan ikke helt stritter.

næse

Kaldet næsehulen kan ikke være en fuldstændig tilbagevenden, men undertiden atavisme hos mennesker er delvis. Duft af det moderne menneske er ikke nær så god som duften af hans forfader, men stadig nogle mennesker lugter skarpere end andre, så de kan arbejde inden for parfumer og blive unikke specialister.

Sommetider videnskab kan ikke fortælle, om et bestemt tegn på atavisme, men måske i løbet af evolutionen, naturen vil afsløre at bemande alle hans hemmeligheder. På nuværende tidspunkt kan vi kun spekulere og forestille sig, i håb om at få en bekræftelse af vores opfindelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.