SundhedMedicin

Den menneskelige hjerne

Den menneskelige hjerne sammen med spin sit centralnervesystem. Nyfødt sin vægt ikke overstiger 330 eller 340 gram. På det tidspunkt i foster og de første par år af barndommen, er den menneskelige hjerne udvikler intensivt. I 20 år væksten er afsluttet. En voksen mand hjerne vægt var 1375 g, og en kvinde - 1275 Mindre vægt organ i retfærdig sex skyldes deres samlede mindre størrelse. En masse falder med alderen, ikke blot for alle organer, tabe vægt og hjerne.

Anatomi af ham, og operationen er studeret neurologi - disciplin af det perifere nervesystem og centralt.

Det optager hovedet den menneskelige hjerne i kraniehulen. Den består af de cerebrale halvkugler og lillehjernen med tønden.

Isoleret i hjernen af fem divisioner: en endelig hjerne, midterste, bageste, mellemliggende og lang. Gå til sidste har en direkte indflydelse på rygmarven. Fortsættelse af sin hals del er medulla. Dens form ligner en aflang pære. Og den øvre del af medulla oblongata passerer i den bageste, som omfatter lillehjernen og broen. Hans grå stof danner enkelte øer - kranienerver kerner - søjler og ikke fast som i rygmarven. Det har også en maske formation grund proces, indbyrdes forbundne neurale celler. Broen er som en valse bestående af nervefibre. Den bageste del af det dækkede den grå substans i form af kernerne i kranienerverne. Ved udgangen det snævrer og slutter i midten af lillehjernen, som, at være på pons og medulla oblongata, lukker dem næsten fuldstændigt. Fra oven det er dækket med grå substans og riller er opdelt i segmenter.

Midthjernen over landtangen forbundet til den bageste. Det omfatter ben og quadrigeminal organer. Dette navn plade af taget har modtaget for opdelingen i to bakketop, der er forbundet med synet, og de to nederste er forbundet med hørelsen. Et tværsnit af midthjernen er bunden af hjernen ben dæk og tag. Mellem benene og tag ligger cerebral akvædukt. Et dæk indeholder retikulære formation og to store røde kerne.

Under hjernebjælken er midthjernen, som er på siderne af sikringer med de cerebrale halvkugler. Det har fire bakke: visuel, zabugornom område nadbugornuyu og podbugornuyu. Hulrum diencephalon - den tredje ventrikel.

Human cerebral cortex vises som grå stof dækker halvkugle og har en tykkelse på 5 mm. Danne sine nervefibre og celler (neuroner), der ligger i lag i en bestemt rækkefølge. Barken er blandet. Hver del af dens struktur er forskellige fibre og celler. Dette er på grund af de funktioner, som den udfører. Faktisk hver del af hjernen separat modtager impulser i at nå overfladen af hele kroppen af væv og organer. F.eks vejen for auditive signaler ender i tindingelappen, visuel - og i occipital cortex osv afdelinger til gengæld sende impulser til sine andre steder i hjernestammen ...

Derudover human hjerne, samt dorsal, er omfattet af tre skaller: den vaskulære (blød), arachnoid og faste. Den periost af kraniet knogler - det er den hårde skal. På overfladen af hjernen er en tynd, ikke indeholder blodkar arachnoid. En hjerne modsætning, skibene og består af en meget blød, gør det muligt at udfylde alle furer og hjerne slids. Uden det er umuligt dannelsen af den vaskulære plexus af hjertekamrene.

Da rygmarven og hjernen er forbundet med hinanden, svigt af en af dem nødvendigvis fører til en krænkelse af reflekser, som er ansvarlig for den anden. hjerneskade og endda øget træthed, udmattelse af funktioner kan føre til alvorlige sygdomme i centralnervesystemet hos mennesket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.