Af teknologiMobiltelefoner

Lære at nulstille til "Nokia Lumiya"

Mobiltelefoner har en række indstillinger og muligheder. Nogle gange er der et behov for at nulstille dem. For eksempel med systemfejl. I dag vil vi være interesseret i produkter fra Nokia. Det fungerer sammen med Windows Phone. Og de fleste moderne smartphones bruger Android-basen. Derfor forstår ikke alle, hvordan man skal håndtere "Windson Background". I dag skal vi finde ud af, hvordan du nulstiller indstillingerne til "Nokia Lumiya". Der er flere måder at gøre dette på. Enheden af enheden kan vælge, hvordan man handler. Alt afhænger af personlige præferencer.

Måder at nulstille

I begyndelsen er det nødvendigt at forstå, hvad der generelt forekommer varianter af udvikling af begivenheder. Sådan nulstilles du til Nokia Lumiya? Der er to muligheder for handling.

Indtil videre er indstillingerne for rullende tilbage på Nokia Lumia-enheder som følger:

 • Gennem softwaremenuen;
 • Ved at trykke på tastekombinationen.

Som allerede påpeget er der ingen signifikant forskel på hvilken metode der skal anvendes. Abonnenter kan vælge deres eget valg. Derefter vil jeg snakke mere detaljeret om, hvordan du nulstiller indstillingerne til "Nokia Lumiya".

Telefonmenu

Til at begynde med overveje den mest hensigtsmæssige og fælles metode. Det handler om at nulstille parametre ved hjælp af enhedens kontekstmenu. Et lignende trin vil medføre, at alle indstillinger på telefonen vender tilbage til fabriksindstillingerne. Smartphone bliver som ny. Operationer udført med kontekstmenuen betragtes som regel nødsituation. Men de bruges oftest.

Nulstilling af indstillingerne til "Nokia Lumiya" er som følger:

 1. Aktivér mobiltelefonen. Vent, indtil den er fuldt lastet og klar til yderligere arbejde.
 2. Åbn gadgetens hovedmenu.
 3. Gå til "Indstillinger" - "Om enheden."
 4. Klik på linjen "Gendan standardindstillinger".
 5. Indtast bekræftelseskoden for operationen. For at gøre dette skal du kende enhedens låsekode.

Det er alt sammen. Efter de færdige operationer vil indstillingerne på Nokia Lumiya-telefonen blive nulstillet. En sådan algoritme er egnet til alle modeller af den nævnte smartphone. Forskellen er, at nogle telefoner ikke har "Om enhed" -elementet. I dette tilfælde kaldes det "Om produktet". Dette er et normalt fænomen, som ikke bør forårsage vrede.

Knapper til hjælp

Hvis du vil nulstille fabriksindstillingerne til "Nokia Lumiya 520", kan du prøve at bruge den hemmelige kombination af knapper på telefonen. Denne tilgang fungerer for alle Nokia. En hård nulstilling gemmer f.eks. Kontoindstillinger. Alle andre parametre slettes, når du bruger denne løsning. Men du bør ikke forveksle det med en hemmelig kombination.

Hvordan nulstiller du indstillingerne til "Nokia Lumiya 520" og ikke kun ved hjælp af knapperne? Det er nødvendigt at bruge følgende aktionsalgoritme:

 1. Sluk for mobiltelefonen. Alle manipulationer skal kun udføres, når enheden er slukket.
 2. Tryk samtidigt på lydstyrken og tænd / sluk-knapperne. Hold dem i et par sekunder.
 3. Tryk derefter på tænd / sluk-knappen. Gør dette, når udråbstegn vises på displayet.
 4. Tryk på volumen ned-knappen.

På dette tidspunkt skal du nulstille indstillingerne til "Nokia Lumiya". Enheden tænder automatisk, efter at operationen er blevet behandlet.

Hardware Reset

Den sidste beslutning er en hardware nulstilling. Som allerede bemærket påvirker operationen ikke ændrede profilindstillinger. Hvad har du brug for at nulstille parametrene til Nokia på denne måde?

Dette vil kræve:

 1. Tænd for telefonen. I modsætning til den tidligere foreslåede algoritme udføres en hardware nulstilling, når gadgeten er aktiveret.
 2. Tryk på tænd / sluk-knapperne. Hold dem i en lignende stilling i ca. 5 sekunder.
 3. Telefonen slukkes. Slip knapperne og klik på "Aktiver".

Udført! Enhedsindstillinger nulstilles efter brug af en af de foreslåede metoder. Alle disse teknikker er lige så effektive på alle Nokia Lumia.

resultater

Nu er det klart, hvordan du kan nulstille indstillingerne til "Nokia Lumiya". Der er intet svært eller uforståeligt i denne operation! Selv en nybegynder bruger vil klare opgaven.

Nogle mennesker siger, at du selv ikke kan nulstille parametrene på din smartphone. Dette er ikke sandt. Alle de teknikker, der tilbydes opmærksomheden, kræver ingen særlige færdigheder eller viden. De giver dig mulighed for at vende tilbage til fabriksindstillingerne i sekunder.

Hvis du vil bruge forskellige typer programmer og programmer til at nulstille telefonindstillingerne, anbefales det heller ikke. Kun ovennævnte metoder anses for officielle og effektive. Efter at have brugt dem er risikoen for systemfejl og funktionsfejl minimal.

Hvis du ikke vil nulstille parametrene selv, skal du tage telefonen til et servicecenter. Der vil nødvendigvis være med til at oversætte ideen til livet og garantere handlingernes sikkerhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.