TravelingRetninger

Forskellen i Moskva-Khabarovsk tid. Vejen fra vest til øst

Khabarovsk - en større industriel centrum i den østlige del af landet. Tidsforskellen fra Moskva til Khabarovsk meget betydelig, så de organisationer, som er vigtige kontakter med hovedstaden nødvendigt at overveje det at være i stand til at planlægge din arbejdsplan.

Om byen

Khabarovsk ligger i 6144 kilometer fra hovedstaden i vores land. Dette er en enorm afstand, så det er ikke overraskende, at der er en stor tidsforskel fra Moskva til Khabarovsk. Flere tidszoner opdele disse store byer, som hver især er enestående.

Tidsforskellen fra Moskva til Khabarovsk er enormt, da afstanden mellem de to byer. Det er derfor, den indbyggede Khabarovsk var meget sent - kun i 1858, efter at det blev endeligt afgjort spørgsmålet om grænsen til Kina. På den højre bred af den majestætiske flod Amur militær indlæg blev rejst, opkaldt efter den første guvernør i byen. Erofey Pavlovich så kompetent styre afregning, der i 1893 blev det en by. Ved udgangen af århundredet, på bare tre årtier, en lille militær indlæg blev en by med en befolkning på 15.500 mennesker. Det var meget mere end mange af de gamle provinsbyer.

I øjeblikket er lokaliteten, selvom tidsforskellen mellem Moskva og Khabarovsk er en masse timer, er et vigtigt trafikknudepunkt. Den forbinder de forskellige strømme af luft, flod og jernbanetransport. Ifølge den samlede mængde af alle køretøjer, der passerer gennem byen Khabarovsk rangeret først i hele Fjernøsten.

Den liv Khabarovsk Territory?

Liste over store industrier, som er berømt for Khabarovsk Territory, helt rige. Den første er ikke-jernholdige metallurgi, som er den førende sektor. Som en del af dette fiskeri af tin minedrift, bly og zink malm og wolfram. Tidsforskellen fra Moskva til Khabarovsk Territory er ikke en hindring for diamant minedrift. For nylig tog fiskene, træ og træindustri. Langt ud over regionen kendt for skibsbygning og fly fremstillingsvirksomhed, der danner grundlag for Engineering i Khabarovsk Territory.

Problemer er uudviklede reserver af råvarer, ublu priser for transport tjenester, energimangel, geografisk afsides, hvilket fører til brud på økonomiske bånd, og nogle andre lignende problemer.

tidsforskel

Således tidsforskellen fra Moskva til Khabarovsk er syv timer. Det betyder, at når, i Khabarovsk, befolkningen kommer til at arbejde i hovedstaden er endnu ikke blevet lukket klubber, fuld af sjove kærester. Og først derefter, når Fjernøsten slutter med frokost, Muscovites drikker morgenkaffe, gå på arbejde.

Tidsforskel fra Moskva til Khabarovsk Fjernøsten gør det muligt at imødekomme ferien i syv timer tidligere. Og det nye år kommer i Khabarovsk, når hovedstaden er ikke alle skåret salat. Det var i Fjernøsten er begyndt at starte op en af de første fyrværkeri i landet.

rejsetid

For at komme til industrielle centrum i Fjernøsten, selvom tidsforskellen mellem Moskva og Khabarovsk er syv timer og en række forskellige måder.

Den hurtigste af dem - flyet. I denne situation, vil vejen (uden de nødvendige forsinkelser i lufthavnene) tager omkring 7 til 8 timer, afhængigt af typen af fly. Så hvis du flyver fra Khabarovsk til hovedstaden for at gå til lufthavnen Moskva vil have på samme tid, hvor flyet landede. Ved at gøre det omvendte vej af liv "drop" de samme timer.

En anden måde - den transsibiriske jernbane. Toget, der kommer fra Moskva, Khabarovsk nå efter 7 dage. Denne gang vil være meget interessant, fordi vejen bliver nødt til at observere ændringen af de forskellige typer af terræn og klimazoner.

Tidsforskellen fra Moskva til Khabarovsk vil være næsten usynlig for dem, der rejser med bil. Rejsetid til at forudsige den slags transport er praktisk umuligt, fordi det er den sjoveste måde at rejse. Undervejs kan du besøge alle byens alle de interessante steder og seværdigheder i vores land.

Chauffører, der følger stien ikke er for sightseeing, bruge det omkring ti dage under gunstige betingelser. De, der foretrækker at udforske området langs vejen, glædeligt udsigter og udvide deres egen og deres familier, kan tilbringe på at overvinde denne vej en måned eller endnu mere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.