BilerLastbiler

Hvorfor Gazelle gods som en fordel for bolig og interregionale trafik?

Gazelle - en helt unik bil. Tilgængelighed af reservedele og enkelhed af service gør det til et af de mest populære varebiler i Rusland. Hvad er hun så god til mindre virksomheder, og hvad er fordelene?

I de fleste af lasten betjente Gazel i byområder. Uden hendes deltagelse ikke passerer én lejlighed og kontor flytning. Takket være dens kompakte størrelse, kan det nemt implementeres i små og smalle gårde, tvunget af andre biler. Derudover kan du styre den i nærværelse af kategorien "B" af rettigheder, som er udstedt for personbiler. Alt dette gør godsvogne Gazelle uundværlige i bytrafikken. Dog, at dens fordele ikke ende der.

Ud over den kompakte størrelse, en af de vigtigste fordele er dens evne Gazelle. Indledningsvis siden udgivelsen af (1994) i databladet af køretøjet indeholder en maksimal belastningskapacitet - 1500 kg. Dette er nok til at gøre kontoret flytte eller bære alle møblerne i en- eller to-værelses lejlighed.

Med hensyn til mængden af plads, er standard lastbiler udstyret med de nye Gazelle 9-18 moms organer, afhængigt af længden af kabinettet. Således kan tre meter kasse rumme 9 til 12 kubikmeter varer afhængig af længden. Denne værdi kan variere fra 165 til 220 centimeter. Det samme gælder for 4 og 4,2 meter gazelle. Typisk er volumenet af legemet er fra 16 til 18 kubikmeter, igen afhængigt af højden af bagagerummet.

Motor Gazelle bestemt ikke så kraftfuld og pålidelig som "Transit" eller "Sprinter", men stadig ikke glemme sin prisklasse, som simpelthen ikke tillader at udstyre dem med importerede kraftværker. Selv om, som vi kender, med fremkomsten af en ny serie af GAZ 3302 "Business" kunder leveres et udvalg af ikke blot den gamle shnye ZMZ motorer, men også den nye diesel "Cummins". Selvfølgelig er omkostningerne også påvirket. Gazelle diesel fragt koster næsten en million rubler. Dette er blot en 200-300 tusind mindre end prisen på den nye "Ford Transit".

Generelt er niveauet af komfort i kabinen og brændstofforbruget er helt acceptabelt for bymiljøet. I gennemsnit sådant køretøj absorberer 10 (diesel "Cummins") til 14-16 liter (130 hestekræfter ZMZ 406) brændstof pr 100 km.

De, der ønsker at købe denne bil til interregional og international transport bekymring for komfort, også er ikke det værd, fordi i Rusland er der en masse af stationer, hvor lasten Gazel bemandet med top soveførerhus. Den mest populære af dem er Tjekkisk "Pony Fantasy" (du kan se på billedet 3), på samme tid udfører mere og funktion af spoiler. Det kan købes for 40-60 tusind rubler. Hvis du ikke er i transporten af sæsonen, der er året rundt, er det nødvendigt at tage sig af avtonomke som den nominelle ovnen ikke er i stand til at opvarme kabinen hele natten, og brændstofforbruget Gazelle last vil ikke være normal. Køb og installere en såkaldt "hår" kan være for 800-1000 USD.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.