BilerLastbiler

"Steer" ZIL 2013 - Hvad er nyt?

"Steer" ZIL 5301 - en repræsentant for små lastbiler i Rusland. Det første eksemplar af "Bychkov" af samlebåndet i 1996. Siden da har Likhachev fabrikken gradvist forbedre denne model og hvert år producerer flere og flere nye ændringer. Nå, lad os se hvad opdateringer angår, "Bychkov" i 2013.

design

Eksternt lastbil ZIL 5301 ser nu sådan her:

Ved første øjekast kan ændringerne ikke blive bemærket, men hvis vi ser nærmere, ZIL med det nye år kommer i en anden form. Den første renovering rørt fronten, hvor, i virkeligheden, alle de nyskabelser og derover. Det blev redesignet gitter. Og mest interessant, det blev ikke ændret som følge af, at udformningen af ZIL er ude af dato, men fordi under hætten er placeret over dimensionel motor (det vil blive diskuteret senere i artiklen). Risten er blevet flyttet fremad med 35 millimeter, og nu er det lidt over kofangeren. Det giver tre huller med to brede ribber til uhindret passage af luft ind i radiatoren. Kofangeren er nu malet i bilens farve og har et par nyankomne protivotumanok. Afstanden mellem gitter og kofangeren er steget betydeligt. Jeg har ændret en smule, og hætten - ændret deres placering ribben. Under lysene i hovedbjælken at placere en lille blinklys. Generelt design af bilen er ikke tilfredsstillende, men i sammenligning med importerede modeller af lette erhvervskøretøjer, den nye "Bull" ZIL bag sin tid i syv år.

salon

Inde ingeniørerne besluttet ikke at ændre noget. Driver opfylder alle de samme dvuhspitsevaya "bagel" og malet i mat sort indsatser på frontpanelet. Boligindretning er meget spartansk. Hvis hans franske kolleger endda udstyret med elektroniske assistenter, for ikke at nævne indehaveren, "Bull" Zil om den luksus ikke selv drømt om.

Feature (ZIL "Bull" i 2013) og design funktioner

For det meste, har ændringerne rørt de dele, der ikke er synlige udefra. Først og fremmest bemærker vi opdateringer til chassiset. Det er for nylig blevet helt nydesignet front suspension. Nu er det placeret malolistovye parabolske fjedre. Støddæmpere er blevet styrket, og den bageste stabilisator fjernet. Disse opdateringer ikke blot reducere egenvægten på det pågældende køretøj, men også gjort det mere overskueligt. Sammen med fjernelse af stabilisator for at forenkle og reparation af suspension henholdsvis udgifterne til arbejde faldt også.

Særlig opmærksomhed skal rettes til "Bull" model ZIL 5301VE. Nu, som anvendt heri Powerplant nye dieselmotor Minsk D-245.9E3-720 produktionskapacitet på 136 hestekræfter. Denne maskine er i fuld overensstemmelse med miljømæssige standarder EURO 3. Desuden i køretøjet monteret systemet og en ny kobling bremser.

Bil "Bull" ZIL: pris

Spike i prisen på producenten ikke. Nu er prisen på bilen ZIL 5301 er omkring 1 million rubler, samt et par år siden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.