Intellektuelle udviklingKristendommen

Ikon "Syv pile Guds moder" - et symbol på den kristne hvile og fred

Myrra-streaming ikon "Syv pile Gudsmoder" i vor tid er i kirke ærkeenglen Michael, ligger på Virgins Field i Moskva. Den hellige viste billede profeti af den hellige gamle mand Simeon.

Historie ikon Fødselsdag

Dette lærd mand, oversætte ind Græske Skrifter, spørgsmålstegn ved renheden af undfangelse, det vil sige, vil han gerne ordet "jomfru", overvejer det en trykfejl, erstatte ordet "hustru". Til dette blev han bestemt til at leve, så længe der ikke vil komme et øjeblik med frelser møde personligt. Mødet fandt sted, og det skete i templet i Jerusalem, på dagen for præsentationen af Herren - en af de største kristne helligdage, da Jesus fyldte 40 dage, og den gamle mand i næsten 300 år. Hans øjne åbnet dybde af angst og lidelse, som er dømt til den hellige mor og søn. Måling af lidelse for Mary Simeon billedligt identificeret syv pile, som gennemboret hendes hjerte. Derfor ikonet "Moder Semistrelnaya Gud 'som ét med det ved ikonografi" Skyllemiddel onde hjerter "skildrer Jomfru (uden Sønnen), som gennemborer hjertet af pilene 7 eller sværd der er anbragt på begge sider af Jomfru Maria. Hvis sværdene 6, i hænderne på Jomfru Maria holding baby Jesus. Nogle kilder knytte nummer 7, ikke kun med de lidelser, der faldt til sit parti, men med antallet af de alvorligste menneskelige synder, hvorfra Ever-Virgin ønsker at beskytte folk.

Myter om ikonet Semistrelnaya

Ikonet selv "Semistrelnaya Guds Moder", utroligt med den ortodokse, har sin forhistorie. Vi fandt hende i Vologda-regionen i det 17. århundrede, da den uhelbredeligt syge landmand i drømmen var en åbenbaring. Han fik at vide i klokkestabel af St. John teologen Kirke, som er placeret på den kvalmende flod, finde ikonet, beder til, at han vil komme sig. Tre gange blev han ikke lov til klokketårn, der sikrer, at der ikke er nogen billeder. Søgningen varede lang tid, og fandt billedet på trappen, i støv og snavs, hvor hun fungerede som et springbræt bagsiden. Ikon "Syv pile Guds Moder" blev lavet på lærred og fastgjort til bestyrelsen. Efter restaurering (vask og rengøring), blev det foreslået, at en liste over gamle ikoner af de nordlige folkeslag i Rusland, hvilket ikke er mindre end 600 år. Farmer Kadikovskogo amt Vologda provinsen fuldt tilbagebetalt, og den berømmelse af den mirakuløse ikon spredt over hele amtet. Men landsdækkende berømmelse kom til hende efter 1830, når den Vologda-provinsen beslaglagt en koleraepidemi.

Ikon bærekomfort og beskyttelse

"Syv pile ikon af Guds Moder" Hymn og guddommelige tekster læses i hendes ære på et tidspunkt hvor den hellige billede af byen for at vedlægge omkredsen, Vologda reddet fra kolera. Grateful beboere på deres egen regning ordnet liste (kopi) af det mirakuløse ikon. Byen levede under sin beskyttelse. Efter revolutionen, og listen blev Mirotochivogo og mirakuløse, og hun fandt ikonet forsvandt sporløst.

Ikon "Blødgøring Evil Hjerter" (anden hendes navn "Simeon profetisk") som ikonet "Semistrelnaya" værdi bøn akathist, ære er identiske og tilhører en og samme ikonografi type. Dette hellige billede er utrolig efterspurgt, fordi, sammen med den fysiske og åndelige helbredelse, beskytter en person fra den vrede og had til både eksterne og interne. I de senere år er mange troende i stigende grad henvender sig til denne helligdom er foran eventuelle tvister i de dage af dysterhed og bede Mary om nåde og forsoning af Warring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.