Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan forbereder deres egne ruller med ål

I dag er de europæiske borgere forbruge ruller er mere tilbøjelige end japanerne. De restauranter og cafeer i besøgende kan ikke blive overrasket klassiske sushi proppet med ris, fisk, agurk eller avocado. Men dette er en populær japansk fad har hundredvis af sorter, og en bred vifte af opskrifter. Krævende kendere af smag til deres smag vil falde ruller med røget ål, og dem, der ikke kan lide fisk og skaldyr, evaluere smagen af frugt og ost retter. Desuden kan denne mad nydes ikke en sushi bar, og tilberede deres egen ruller.

For at gøre velsmagende og nærende ruller med ål opskrift passer perfekt.

Stadier madlavning ruller

På trods af de mange forskellige opskrifter ruller, adskiller de sig for det meste bare fyldt, og har samme princip forberedelse. For eksempel til fremstilling af ruller med ål, i dette værdifulde fisk vil blive brugt som fyld.

For at oprette japanske retter nødvendige bambus serviet, som bør placeres på bordet med den glatte side nedad. Den er placeret på toppen af noritang, som fordeler fyldet. For æglæggende ris udtaget 2/3 ark produkt har et tæt lag, og et frirum sættes hakket ål og andre ingredienser. Distribution påfyldning af nori, skal du slå serviet til hans snævre fløde og fold det ind i en rulle. Således er de rullet ruller med ål. Til deres indhold ikke falder ud, skal rullen være på siderne til at holde fingrene. Hver rulle er nødvendigt at slukke, langsomt, forsigtigt at trykke den serviet til bordet, og fyldet skal være lidt komprimeret. Når alt er klar, en bambus serviet afsat, og den resulterende rulle skæres af flere stykker horisontalt. Rulle med ål forbruges med spisepinde, dyppe dem i en række forskellige saucer.

Kits til fremstilling af sushi solgt i mange butikker, men alt hvad du behøver til madlavning måltider kan købes separat. Roll med ål er bedst forberedt fra specielt designet til dette formål ris. Hvis du ikke kan finde en ingrediens, egnet konventionel grov, men det vil være nødvendigt at tilberede en speciel opskrift.

Madlavning ris ruller

Kogte ris til ruller produceret af særlig teknologi. For at forberede portioner til tre personer er nok til at tage 300 gram produkt. Det skal være godt vaskes, og sat i et dørslag, at vente, indtil risen er næsten tørt, og derefter foretage overgangen til madlavning. Vand bør kun omfatte kornene, er 300 g produkt taget 350 ml vand. Fig bombarderet i koldt vand den bringes i kog på en høj varme, hvilket yderligere reducerer flammen og pan dækket med et låg holdt på pladen i en anden fjerdedel time. Efter kogning af ris fjernes fra ilden og indpakket retter i en tyk håndklæde, hold i en anden ti minutter. Først derefter kan du åbne låget og se, hvad resultatet. Kogte ris skift i en bred skål, hæld æble cider eller ris eddike, drys med salt og sukker, alle omhyggeligt blandet. Krydderier sætte smag, ikke at lave en fejl, kan du købe ris dressing. Det er, hvad der skal koges ris, for at få lækre ruller med ål.

I det næste trin på tæppet passer nori, som efter befugtning med vand eddikesyre side er det nødvendigt at lægge ud et jævnt lag ris, efterlader udækkede kantflade alger.

Så, pre-sliced ål og agurk aflange tynde strimler, bør sætte dem i figur og tilpasse overfladen, der overalt var den samme tykkelse. På den afsluttende fase af rullen nødt til at rulle op og segl. Det er alt, lækker og nærende mad er klar. Skær i seks stykker, kan ruller af ål blive serveret med unagi sauce, wasabi og ingefær.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.