Mad og drikkevarerOpskrifter

Forbered japansk fad "oyakodon"?

Det er kendt, at japanske køkken er berømt for opskrifter, der har vundet verdensomspændende popularitet. Traditionel mad i det land, Rising Sun er forskellige slags smag og forskellige kombinationer. Som sushi, karry og ris, udon (nudler) og ramen, er almindeligt kendt. Imidlertid har den nationale køkken af øen nation også behandler lige så lækker, men ikke så populær. For eksempel er den japanske skål "oyakodon". Den er lavet enkelt og hurtigt, og resultatet er i stand til at tilfredsstille de mest kræsne ganer.

Betydningen af "oyakodon"

Ved tilberedning mad i et andet land er undertiden interessant at vide, hvad der er den fornemmelse af hans navn. Således er den japanske skål "oyakodon" på japansk skrevet således: 親子 丼. Den selvsamme ord betyder "ris skål med kylling og æg." Hvorfor har japanerne har valgt dette navn til denne krydrede kød? Første tegn 親 (oya) har værdien "forælder", anden 子 (co) - "barn", og den tredje 丼 (Don) - "kop" Hvis den sidste del af ordet, alt er klar, brugen af de to første dele er ikke helt klart. Lokale beboere forklare det meget enkelt: en forælder - er en kylling og æg er hendes barn. Siden udarbejdelsen af forfriskninger bruge begge produkter, parabol gav en temmelig symbolsk navn.

"Oyakodon" Hvordan forbereder?

For at forberede en japansk måltid, skal du bruge følgende produkter:

 • Kylling fileter eller et ben (300 g).
 • Ris (halv kop).
 • Æg (3 stk.).
 • Løg (en gennemsnitlig hoved).
 • Sojasovs (6 spiseskefulde).
 • Plum vin "Mirin" eller sukker (2 spsk) og persille.

Procedure ved at tilberede japansk mad "oyakodon" er præsenteret nedenfor.

 1. Kog risene i en mængde vand, så det var omkring det dobbelte volumen af korn. Salt efter smag, i en næsten færdige masse, kan du tilføje lidt olie.
 2. I en stegepande at opvarme sojasovs med en lille mængde vand (2 spiseskefulde) og sukker. I denne væske yngel forsigtigt i ca. 5 minutter, skåret i halve ringe løg, kan lidt salt være.
 3. Kylling skæres i mellemstore stykker og tilsæt til løg, en god yngel, omrøring, i sidste ende, tilsæt persille.
 4. Ikke aftagende ilden hæld hele massen af pisket æg med en knivspids salt.
 5. Dyb skål fyldt med ris, og top med omelet med kylling.

andre opskrifter

Det skal bemærkes, at den vigtigste kornafgrøde i det traditionelle køkken på øen nation er ris. Dette produkt anvendes i mange nationale fødevarer af landet, som det kan anvende separat som en separat skål. På japansk fad kan gives "karry og ris" som eksempler.

For at koge det, du har brug løg og gulerødder, skåret i skiver og steges i varm olie. Det er muligt at tilføje stykker af kyllingekød, gryderet omkring 10 minutter, og drysset med saltet karry (1 spsk. L.). Masse hæld en lille mængde af hvidvin og fløde (efter smag). På en plade lå oven på ris og sovs «Curry med kylling."

Japanske retter (nogle opskrifter er blevet diskuteret ovenfor) afviger mindeværdige smag og madlavning teknikker. På trods af, at der for særlige godbidder krævede eksotiske produkter, kan de erstattes af indenlandske produkter med lignende kvaliteter og stadig få et godt resultat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.