SundhedPræparater

Oral Care. Balm til tandkødet "Asepta"

Gingivitis - betændelse i tandkødet, der skyldes aflejringer af dental sten i bunden af tanden. Disse massive aflejringer forekommer oftere i dem, der misbruger kulhydrater og slik. Tandsten skubber tandkødet. I de resulterende hulrum mikrober trænge igennem. Som et resultat, der starter den inflammatoriske proces, der indebærer blødende tandkød, især i tandpasta sin hævelse, rødme og sprødhed. Efterfølgende rummet mellem tanden og tandkødet øges, og der suppuration. Derfor forlader dette problem bør du ikke ignorere.

Sådan fjerne tandkødsbetændelse?

Det anbefales mindst to gange om året besøge tandlægen. Som en sikkerhedsforanstaltning skal give op med at ryge, øge mængden af fødevarer rige på C-vitamin, og tage sig af mundhulen. For at gøre dette, skal du bruge en skræddersyet tandpasta og børste med lavere stivhed, skal du sørge for at skylle munden efter hvert måltid.

benyttede metoder, som omfatter medicin og andre komponenter for at eliminere blødning. Blandt sådanne lægemidler angår balm gummier "Asepta" (klæbende medikament antiinflammatorisk virkning).

generelle oplysninger

Betyder "Asepta" eliminerer infektiøse processer i mundhulen, blødning i tandkødet og dårlig ånde. Det er sammensat af aktive bestanddele, såsom metronidazol og chlorhexidin. De besidder antimikrobiel aktivitet. Også til stede i de formuleringshjælpemidler: æterisk olie af pebermynte, menthol. Præparat "Asepta" fås også i form af en gel, skylles for mundhulen, tablet, tandpasta. Det bør læses med bivirkninger, indgivelsesvej og dosering før brug agent "Asepta" (balm gummerne). Instruktioner er i pakken.

Indikationer for brug af stoffet

Balsam for tandkødet "Asepta" udpeges i stomatitis og alle former for gingivitis og parodontitis (akut og kronisk), trofiske sår, postekstratsionnom alveolitis. Desuden anbefales det at fjerne plak og beskytter mod huller i tænderne. Det er også en balsam for gummier "Asepta" eliminerer ømhed i tandkødet og reducerer deres følsomhed. Tabletterne er vitamin-mineral-kompleks og påført med et underskud af vitaminer i kroppen.

Sådan bruges værktøjet?

Før du anvender balsam for tandkød "Asepta", du skal børste tænder og skylle munden. For en mere langtidsvirkende midler bør omhyggeligt tørret problemområder med en vatpind eller gaze. Derefter bør lægemidlet anvendes med en applikator et tyndt lag og til at fugte det med vand. Ingen grund til at gnide balsam. Inden for 30 minutter før et måltid er forbudt og enhver væske. Umiddelbart betyder 2 gange om dagen. Kurset - 7-10 dage. Den anbefalede genbrug betyder 2-3 gange om året som en forebyggende foranstaltning.

Kontraindikationer og bivirkninger

Balm til tandkødet "Asepta" anbefales ikke til brug med individuelle intolerance komponenter, graviditet. Er kontraindiceret til ammende kvinder narkotika. Mundskyl anbefales ikke til børn under 6 år. Som gelen indeholder propolis, bør det ikke anvendes af personer, som er allergiske over for bier eller disposition til den. Vi anbefaler ikke at tage piller "Asepta" i kombination med andre vitaminer og mineraler for at undgå deres overdosis.

Bivirkninger betyder "Asepta" (tyggegummi balsam). Udtalelser

Samlet set blev stoffet veltolereret. Den utvivlsomme fordel af midlerne er den hurtige indtræden af terapeutisk effekt. Mange patienter siger, at efter kun et par dage efter starten på mærkbare resultater. Med regelmæssig anvendelse af midlerne er næsten helt eliminerer blødning og betændelse i tandkødet. Sjældne bivirkninger kan udtrykkes i en række allergiske reaktioner, døsighed, metallisk smag, tørhed, brændende fornemmelse i munden. I tilfælde af sådanne faktorer at standse brugen af produktet. Det bør også søge læge.

Forsigtig

Ved anvendelsen af midler "Asepta" glem ikke om den samlede mundhygiejne. lægemiddelbehandling i alle tilfælde erstatter ikke børstning. Du kan ikke sluge midler. Data om effekten af præparater af en serie "Asepta" på barnets krop er ikke nok. Derfor, før du bruger dette værktøj, skal barnet rådføre sig med en læge.

drug-analoger

Balsam for tandkød "Asepta", samt andre midler fra denne kategori er det ikke har nogen strukturelle analoger af det aktive stof. Lignende i terapeutisk virkning, anses lægemidler, såsom "anti-angina", "Formula", "Dezoksinat", "Dentamet", "Vocara".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.