SundhedPræparater

Effektiv medicin mod alkoholisme "Teturam": instruktioner, kontraindikationer

Alkoholisme er en sygdom, der er kendt for at være svært helt at helbrede er næsten umuligt. Nogle mennesker har brugt år på at forsøge at slippe af med denne afhængighed, men resultatet er ofte et nul. I dag, selv i de mest håbløse tilfælde gøres der forsøg på at yde støtte til patienter, der anvender stoffet "Teturam" behandling, som blev anset for radikal.

Således er den farmaceutiske formulering er effektiv i behandling af alkoholisme. Det aktive stof i lægemidlet - disulfiram - påvirker specifikke enzym involveret i metabolismen af ethanol, hvilket fører til en stigning i koncentrationen af stoffet derivatet. Som et resultat - reduktion i blodtrykket, kvalme og opkastning, kramper, takykardi. Sådanne negative reaktioner gør det umuligt at bruge alkohol og forårsage en aversion mod det. Kroppen reagerer på en lignende måde selv små doser af alkohol, der under behandling med dette lægemiddel.

Lægemiddel "Teturam": Brugs- og dosering

Alkohol afhængighed er en vigtig indikation for "Teturam" forberedelse. Modtagelse af lægemidlet inde forhindrer udviklingen af tilbagefald i behandlingen af kroniske former for alkoholisme. Medicin brugt i medicin og som en afgiftning agent for nikkel forgiftning.

Ordning af behandling, samt hans daglige dosis bestemmes af lægen på individuel basis. Der er en særlig teknik til administration (implantering) i det subkutane fedtvæv specifikke dosis (maksimalt 800 mg) af lægemiddel "Teturam".

Instruktioner ikke overstiger anbefalede daglige dosis på 500 mg, når den indgives lægemiddel.

Det bemærkes, at stoffet i sig selv er harmløst stof. På funktionerne af systemerne og organer i patienten, er det farmaceutiske middel "Teturam" ikke påvirke psyken, den generelle tilstand af patienten ikke lider. Aktivstoffet medicin reagerer kun på alkohol. Det bør kun tage en patient alkohol som uundgåeligt kommer den såkaldte "teturamovaya" reaktion.

Nogle pårørende til de mest velmente foretrækker en patient uden hans viden til at give medicin "Teturam" dødelig dosis af lægemidlet kan således spille en grusom spøg syg. I medicinsk praksis er der allerede tilfælde, hvor ukontrolleret der modtager en dødelig medicin til patienten. Derfor er behandlingen af narkotika uden patientens samtykke strengt kontraindiceret. Før du begynder at tage stoffet bør konsultere en læge.

Drug "Teturam": overdosis, kontraindikationer

Der er risiko for negative konsekvenser af at tage for store doser "Teturam". Guide advarer om faren for en kombination af ethanol og teturam. En sådan skødesløshed kan føre til undertrykkelse af bevidsthed og endda koma. Ofte er der kardiovaskulær kollaps, mulige neurologiske komplikationer.

En stram tilgang til dosering stof er i stand til at beskytte mod denne risiko. Behandling af en overdosis af medicin tildelt symptomatisk.

Seriøst bør tages til kontraindikationer for stoffet "Teturam". Guide advarer om muligheden for negative effekter i følgende tilfælde:

- patienten har en særlig følsomhed over for lægemidlet;

- patienten har kardiovaskulær sygdom;

- lungetuberkulose (trin når patienten har hæmoptyse);

- bronchial astma, mavesår, nyre- og leversvigt, infektionssygdomme i centralnervesystemet, diabetes og epilepsi;

- efter detektering af maligne tumorer, glaukom auditive neuritis eller synsnerven;

- Graviditet, amning.

Komplikationer og bivirkninger af lægemidlet kan inddeles i 3 undergrupper.

Den første undergruppe omfatter virkninger, der er forårsaget af egenskaberne af det aktive stof disulfiram.

Den anden undergruppe - bivirkninger af kombinationen af alkohol-teturam.

Den tredje undergruppe - komplikationer forårsaget af overdrevent langvarig brug af lægemidlet.

Frigivelse af medikamentet er en tablet. Opbevaringsbetingelser - mørke, cool, sted utilgængeligt for børn. Kan ikke anvendes efter den viste dato på emballagen af lægemidlet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.