Af teknologiElektronik

Starline: hvordan du aktiverer autorun? Alarm Starline: instruktion

"Starline" Virksomheden er et populært mærke, der er involveret i produktion af anti-tyveri-systemer til forskellige køretøjer. Ved udvikling af sikkerheds algoritmer anvendt moderne innovativ teknologi. På grund af dette er det muligt at sikre høj pålidelighed af bilen alarm. Derfor er mange indenlandske drivere installeret på din bil er Starline. подробно описывает инструкция. Sådan aktiveres autorun, en detaljeret beskrivelse af undervisningen. Men drivere er ikke altid klart til slutningen af processen.

Erfarne mekanikere rådgiver om, hvordan du konfigurerer de mest basale og nødvendige funktion af dette system. Deres anvendelse køretøj ledelsen vil være komfortabel og sikker.

producent

Indenlandske mærke "Starline" er nu på markedet for tyverisikring, en bred vifte af muligheder alarmer. Når du opretter dem anvende de mest avancerede teknologier. Dette resulterer i høj kvalitet, high-tech alarmsystem Starline. интересует водителя в первую очередь. Sådan aktiveres autorun-driver interesseret i første omgang. Efter alt, denne funktion i høj grad øger komforten for at bruge bilen.

Virksomheden "Starline" baserer sit system på de avancerede resultater af telematik. Dette resulterer i at skabe et system, der ikke påvirkes af temperaturændringer, er fuldt tilpasset til betingelserne for lokale veje. En anden fordel ved produktet er repræsenteret ved et lavt støjniveau.

anbefales Takket være disse funktioner repræsenteret produkt til at bruge store ingeniørfirma "Chevrolet", "Citroen", "VAZ", "Peugeot", "Opel" og så videre. D. I praksis kan du vælge det rigtige system til ethvert køretøj.

Generelle egenskaber

Indført mærke producerer nu en række ændringer af tyverisikring. A61. En af de mest populære er den Starline A91, B9, og Starline A61. , подробно раскрывает инструкция. Sådan aktiveres obduktioner i detaljer afslører instruktionen. Men ikke altid føreren kan forstå de indviklede manual. Derfor, eksperter rådgive om udførelse af denne proces.

indenlandske mærke udstyr har en to-vejs køretøj kommunikationskanal og bruger nøglering. Dette simplificerer i høj grad processen med at konfigurere og administrere systemet. Særlige signal kodning eliminerer fuldstændigt muligheden for hacking beskeder. Rækken af transmissionen kan være op til 1800 meter i åbne områder.

Dynamisk princip ligger til grund signal kodning. Føreralarmer sker gennem forskellige lyd- og vibrationssignaler. Omkring 300 modeller af biler tillade dig at gøre installationen af dette udstyr. De kan have næsten enhver form for gearkasse, samt diesel, benzin og turboladet motor type.

Funktioner af drift

B9. Høj kvalitet udstyr har Starline A91-system A61, Starline B9. будет представлено далее. Sådan aktiveres autoplay vil blive fremlagt senere. Det første trin er at definere den grundlæggende betjening af systemkravene. I dette tilfælde vil det fungere pålideligt og fuldstændigt.

Montering af alle elementer i dette udstyr bør udføres af erfarne fagfolk. I dette tilfælde er det fjerner muligheden for fejl. Uerfarne installatør kan overtræde kravene i producenten. I dette tilfælde er der en mulighed for funktionsfejl alarm, dens mangel på sikkerhed.

Først når alle kravene for at installere producenten giver en garanti for en gnidningsløs drift af systemet. Hack koder når dette bliver muligt. Signal 128 overføres ved hjælp af radiokanaler. Med denne software administrerer mere end 60 hold. Systemet drives i temperaturområdet fra -45 til 85 ° C, fuldt ud tilpasset ugunstige forhold lokale veje.

Styresystemet

, необходимо тщательно изучить инструкцию по эксплуатации. I betragtning af spørgsmålet om, hvordan du aktiverer autorun Starline, skal du omhyggeligt læse disse instruktioner. Eksperter siger, at den nuværende udstyr er pålidelige, holdbare. Det sjældent mislykkes (ved korrekt installation og drift), effektivt beskytter bilen fra at bryde.

Systemet er mulighed for at ændre indstillingerne i overensstemmelse med brugernes behov. Dette øger komforten i ansøgningen. Indstillinger kan let ændres ved hjælp af fjernbetjeninger, der kommer med udstyret. De kan have LCD eller undvære det. I den første udførelsesform, informationsudveksling mellem den indbyggede computer og brugeren sker lettere.

Alarm Russified, hvilket gør det lettere at foretage justeringer. Brug fjernbetjening er meget enkel. Total kontrol enhed kan optage i sin hukommelse ledelse enhed 4. Derefter kan du fortsætte til indstillingerne.

konsol

, необходимо разобраться в особенностях применения брелков. At studere spørgsmålet om, hvordan du aktiverer autorun Starline motor, er du nødt til at forstå de elementer i brugen af fjernbetjeninger. Det er gennem disse fjernbetjeninger vender tilpasse næsten enhver funktion af alarmsystemet. Det er bedst egnet til dette formål nøglering med skærmen. Trykknap sorter udføre tilsvarende justering vil være meget sværere. Hvis en eller anden grund nøglering med et display er i uorden, kan det købes i en special-forretning og gøre computerens hukommelse.

Denne fjernbetjening har tre knapper ud over skærmen. Hver af dem er ansvarlig for en bestemt funktion. De mest populære blandt bilister nøglering hold er indførelsen af sikkerhedselementer programmer og opstart. Kontrol indbyggede computer simpelthen ikke engang at være i nærheden af hans bil.

Nøglering leveres komplet med batteri. Det er ikke installeret i fjernbetjeningen. For det første skal batteriet være på plads designet til det. Yderligere inkluderet nøglering. Brugeren kan starte indstillingerne.

knap

следует начать с управления пультом. Når man overvejer, hvordan du aktiverer autorun Starline, bør starte med kontrolpanelet. Det omfatter 3 knapper. Alle indstillinger er færdig med dem.

Den første knap kontrol er ansvarlig for, at forskellige software-kommandoer. Hendes trykke på 1 igen. Hvis jeg holder knappen nede, og hold i denne position, er systemet tændt (eller drukne) motor. Hvis motoren er tændt, skal du holde jeg knappen i 3 sekunder giver mulighed for at komme ind i systemet er tilkoblet.

knap II er ansvarlig for markøren, der bevæger sig på skærmen. Hans bevægelse udføres ved hurtigt at trykke på. Hvis II-knappen for at holde en vis tid, stammen lås åben. knap III flytter markøren i den modsatte retning. Hun er ansvarlig for at deaktivere bip nøglering. Hvis den holdes nede i længere tid, kan du programmere den tid indikatorer, herunder energibesparende system.

driftssikkerhed

Før du slår autoplay Starline, anbefales det at studere sikkerhedsinstruktionerne for brug leveres af sikkerhedsprogram. Alle krav præsenteres i denne vejledning.

Høj signal område kan kun leveres i det åbne rum. Køretøjet skal være trække håndbremsen. Transmission manual transmission i neutral tilstand. Automatgear er fikseret i parkeringsposition.

Alle maskiner i systemet på tidspunktet for indstillingerne skal være fuldt funktionsdygtig. Systemet skal være en tilstrækkelig mængde af smøremiddel og brændstof. Hvis du tænder funktionen Autorun, skal i umiddelbar nærhed af køretøjet ikke være i en række forskellige emner. Nøglering orlov skal være et sted, hvor børn ikke kan nå.

Tilføjelse enheder i computerens hukommelse

Før du slår autoplay, har alarmsystem Starline at være konfigureret korrekt. Hvis køretøjet, som brugeren har købt, det var allerede i brug, skal du sørge for at optage i computerens memory stick. Desuden er en sådan procedure kræves, når der ikke er nogen reaktion til styreenhedens signaler, som tager brugeren med fjernbetjeningen.

Alle charms bundet til systemet på samme tid. For det første skal føreren overdøve motoren. Efter at det er nødvendigt at finde i knappen bilsystem Betjent. Om dens placering sagde anvisninger fabrikanten. Du er nødt til at trykke på knappen syv gange.

Efter det indsendte manipulation kan slå bilens tænding. Systemet udsender syv lyde. Det har intensiveret programmeringen. Alle bestående anlæg er installeret på fabrikken position.

knap III og II samtidig trykker. Yderligere karakteristiske bip igen. Det betyder, at konsollen blev indført i computerens hukommelse. De andre centrale kæder fæstnet til kontrolenheden ved den samme tidsplan. Intervallet mellem hver efterfølgende aktion må ikke være større end 5 sekunder. Efter at have foretaget sådanne manipulationer tændingen slås fra.

Indstilling af tid

нужно в первую очередь знать, как настроить эту систему. At studere teknologien på, hvordan du aktiverer autorun Starline tid, skal du først vide, hvordan at oprette dette system. For at gøre dette, skal du bruge fjernbetjeningen. Det vil hjælpe med at opstille parametrene for real-time system. Til dette formål en simpel kredsløbskonfiguration.

På pinden er fastspændt en tredje knap. Brug den givne tal den presses timer. Efter at have trykket af symbolet knappen blinkede i displayet. Når antallet af timer, vil blive reduceret med den første knap. Den anden knap kan bruges til at øge deres værdi. Så minutter parametre er indstillet på et lignende system.

Indstilling opstart

Først af alle bilister spekulerer hvordan du aktiverer autorun Starline. Det vil også være nødvendigt at bruge fjernbetjeningen. Dette program giver dig mulighed for at forbedre komforten i brug af systemet. Efter et forudbestemt tidsinterval program vil starte motoren. Dette gør det muligt at varme bilen op i et bestemt mønster.

помогут разобраться советы опытных автомехаников. På vej til aktivere autorun Starline timeren vil bidrage til at forstå råd af erfarne mekanikere. Præsenteret funktion tillader motorstart med et interval på hver to, tre, fire timer og en gang om dagen. Programmet kan styre en motor og drej den på afstand.

For at aktivere programmet holdes klemt knap III nøglering. Fjernbetjening bipper én gang. Knap er ikke frigivet. Markøren skal flyttes til den relevante ikon skærmen. Det ligner i sin form ventilatorbladene. Jeg knappen Næste trykkes kortvarigt. Efter 10 sekunder, vil programmet blive aktiveret.

Automatisk temperatur-launch

Også mange mennesker er interesseret i systemet, hvordan du aktiverer autorun Starline i temperatur. Om vinteren er det meget let at bruge programmet. Bestyrelsen måler temperaturen af en sensor.

Motoren kan aktiveres ved en temperatur på -25, -5, -18, -10 ° C. Driftsvarigheden kan være 10 eller 5 minutter. Produkt aktivering sker ved at trykke på den tredje knap. Efter den anden lydsignal valgte ikon i den tredje række. Hvis dens aktivering er vellykket, timer på stedet ikonet temperatur.

каждый пользователь сможет настроить систему самостоятельно. Overvej, hvordan du aktiverer autorun Starline, kan hver bruger oprette systemet selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.