HjemlighedKonstruktion

Trapper: former og sorter

Den vigtigste funktion af trappen - er forbindelsen etager, samt give mulighed for overgang fra et rum til et andet. I formen, er de opdelt i den buede, lige, drejes og skrue. Dette design tager en masse plads, og det kan skabe nogle gener. Det er grunden til arkitekter forsøger at designe en meget kompakt stiger.

Trapper, samt selve designet, opdelt i to typer: interne og eksterne. De er lavet af materialer som:

- træ;

- et metal;

- mursten og natursten;

- granit;

- beton.

Inner trapper kan foretages fra denne form for træ, såsom fyr, lærk eller eg. Dette materiale er ofte brugt til dekorative formål. Sådanne mønstre passer perfekt ind i det indre af træ og murstenshuse. Træ - varm materiale, der visuelt gør huset mere komfortabel. Han er nem at arbejde, har god duktilitet, så det kan bruges til fremstilling af strukturer af enhver form. Trapper lavet af træ har forskellig naturlig farve og unikt mønster.

Sådanne byggematerialer, såsom mursten, sten og beton, der anvendes til fremstilling af værftet og udendørs trapper. Sten anvendes til fremstillingstrin skal have en hårdhed og slidstyrke. Du kan bruge finkornet billede af det - det kan være basalt, granit og hård sandsten. Keramogranitnojj trapper adskiller pålidelighed, styrke og holdbarhed. Dette materiale er modstandsdygtigt over for eksterne chok, slitage, hvorfor det ofte anvendes til udendørs konstruktioner. Også for dem, kan du bruge klinker. Trin af denne faste materiale har en skridsikker overflade. Klinker modstå kulde og varme, han ikke var bange for pludselige temperaturændringer.

Trapper lavet af granit og marmor er forbundet med klassisk indretning. Da disse materialer er kolde og tunge, i et lille hus design data kan virke meget massiv. Derfor er de fleste af de granit og marmor trapper bygget i store offentlige bygninger. En skrue anvendes under konstruktionen af individuelle huse konstruktion. Keramiske fliser har et stort udvalg af typer og farver. Dette giver det den fordel, som brugen af næsten alle rum. En flise er nem at passe, det brænder ikke, har en pris under kostprisen af sten og meget mere holdbart end træ. Men hvis du beslutter at oblitsevat alle elementer af stigen fliser, men designet vil se ensformigt. Det er bedst at kombinere det med andre materialer, såsom træ.

Hvis du beslutter at bruge trappen for coil coating, skal det meget nøje udvalgt. Tæppe bør ikke have en lang lur og en tyk foring. Det skal være let at rengøre og hurtig tørring. Brug ikke vinylgulve, da det forlod pletter, der er svære at slippe af med, og buler på skoene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.