Hjem og familieHelligdage

Cosmonautics dag i skolen

Den 1. oktober 1980 april 12 er den officielle mindedag og kaldes verden Day of Aviation og Cosmonautics.

Cosmonautics Day - er ikke nem, og ikke kun mindeværdige dato i Rusland. Dette er det første skridt, der fører menneskeheden ud i rummet. Vores borgere er stolte af, at det første skridt foretaget af vores landsmand - Yuri Gagarin.

Cosmonautics Day - en glimrende mulighed for at fortsætte den patriotiske og folkeoplysning af børn i forskellige aldre, fra første klasse til high school-dimittender. Disse festligheder vil bidrage til at udvikle kognitive interesser studerende, udvide deres horisont, danne eller opretholde en følelse af stædighed, at det vil lykkes, stolthed i udførelsen af dets folk.

Hvordan kan man bedst til at organisere i et skolemiljø Cosmonautics Day? Scenarie bedst blive udfaset. Tja, hvis fejringen vil finde sted inden for rammerne af den uge for Space og påvirker alle aspekter af skolens liv.

Som en del af læreprocessen kan udføres lektioner, seminarer, konferencer, musikalske og litteratur lektioner. I denne sammenhæng er det passer perfekt integrerede lektioner: fysik kan "forene" med musik, maleri og litteratur, biologi - historie, datalogi, matematik og militær træning. Det er vigtigt at gøre det klart for de unge, at udforskningen af det ydre rum - stor fælles arbejde af forskere og ansatte i forskellige specialer.

Fejring Dag Cosmonautics, kan du bruge en masse fritidsaktiviteter. Her er nogle eksempler emner klasseværelset timer, "Rumforskning", "russiske kosmonaut korps", "Og dog bevæger den sig", "Fra Galileo til i dag", osv

Relevant er koncerter, litterære kompositioner, præsentationer, konkurrencer eller tegninger på historien om luftfart, udvikling af rummet, de mennesker, der har bidraget til undersøgelsen af kosmos.

Cosmonautics Day i folkeskolen og kan omfatte præsentationer og konkurrencer for rummet ekspert, og sportsbegivenheder, indrettet i en passende stil.

På det tidspunkt, vi holdt en konkurrence for folkeskolen "Master of the Universe". Den første sal på skolen blev udstedt "under rummet." Vi brugte billeder af senior og junior skole, plakater, kollager, installationer over temaet "Space Day" af de studerendes hænder. Senere, efter de bedste håndværk og tegninger børn har modtaget priser. "Flying i rummet" begynder klassen. I alt otte stop - antallet af planeter i solsystemet. Hver station er designet i en passende stil, hver havde et sæt af opgaver. På Jorden, var det nødvendigt at synge eller danse i det iskolde Neptun - til hurtigt at få klædt, foretage en række fysiske øvelser for at holde varmen. På Mars, børnene løse gåder på Venus - kigger i tågen af hans venner, om Mercury - lavet rumdragter ud af de tilgængelige værktøjer.

For en vellykket udførelse af jobbet "astronauter" fik kortet, hvis resultater finde en vinder.

I gymnasiet, populære "rum" Carnival Ball med elementer af forestillinger, musik og kunst konkurrencer.

I slutningen af "Space Week" klasse vinder i de fleste konkurrencer gik på en gratis rundvisning i midten af rummet simulator (Novotjerkassk). Her kan børnene prøve på disse dragter, sidde i et rum moduler, beundre en kopi af denne rumskib.

Cosmonautics Day - en glimrende mulighed for at udvikle elevernes positive syn på verden, at udvikle deres horisont.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.