Hjem og familieHelligdage

September 11 a ferie? Det fejres 11. september?

Vi alle fejre nytår, påske, jul og så videre. Dog kan ikke alle blive kaldt alle helligdage, især kirken. Vi inviterer dig til at lære mere om den ortodokse, gamle og moderne festivaler.

Halshugning af Døberen og profeten Ioanna Krestitelya

Ortodokse person ville ikke tænke længe over svaret, hvis man spørger spørgsmålet om, hvorvidt den 11. September - en ferie, og selv fortælle dig sin historie.

Den hersker over Galilæa Baptist lavet i sin fangekælder. Herodes Antipas kunne ikke lide St. John åbent beskylder ham for samliv med hustruen til Filip sin bror, Herodias.

Når Herodes fejrede sin fødselsdag, datter af Herodias Salome lovede at give hende, hvad hun kan spørge. Guvernøren meget godt lide den dansende unge pige. Dancer, efter samråd med sin mor, krævede, at Herodes bringe hende lederen af Johannes profeten, som skulle forelægges hende på et fad.

Den hersker over Galilæa var utilfreds, fordi han ikke ønskede at pådrage sig Guds vrede, benægte levetid helgen. Men Herodes kunne ikke afvise hans ord, som han talte overilet med et stort antal gæster. Fadet med hovedet Ioanna Salomiya Herodias gennemført.

Filips Hustru, iskolov sprog Baptist nål, hovedet begravet i et sted, der blev betragtet som urene. Heldigvis Johannes hørte om det, den fromme hustru Chuza, steward af Herodes. Hun genbegravet leder af helgen, tog det på Oliebjerget og begravet i et Lerkar.

På grund af denne kendsgerning, det er værd at bemærke, at det er nødvendigt at kende ikke blot svaret på spørgsmålet om 11. september, fejrede en religiøs helligdag. Man skal huske, og at de 24. februar ortodokse folk fejrer købet af Johannes Døberens Hellige Head.

Liget af Saint John blev begravet i Sebaste sine disciple.

Kirken etableret festen til minde om halshugning af Døberen og lederen af profeten Ioanna Krestitelya. Religiøse mennesker observere en streng hurtigt, udtrykte sin sorg.

Nu hvor du ved, hvad den ortodokse fest den 11. september, kristne fejrer, lad os vende til vores forfædre.

Dag og Rod Rozhanitsy

Alle ved, at russiske folk var forfædrene til de gamle slaver. De tilbad mange guder og var hedninge. Ved du, hvad festligheder de organiserede? For eksempel, den 11. september en fejring af den gamle slaviske? Hvem rost denne dag vore første forældre?

Oldtidens Slaver fejret på denne dag Oseniny (dag Rod og Rozhanitsy). Denne familie ferie og Rod, trivsel i huset og høstede afgrøder, en slags opsummering og forberede ankomsten af efteråret.

11 september herliggjort Rhode Jorden, alle pårørende bor efter reglerne. Desuden kræves det aflivet Rod Heaven (forfædre) og Rod-All-God.

Oldtidens Slaver forsøgte at fejre Rod og Rozhanitsy vandet. Sikker festivalen skulle være havregryn brød.

Ved udgangen af festivalen optrådte rozhanichny kage og rituelle mad. Folk drak vin bær, spiser havregryn, oksekød eller vildt, ost, æg og ost.

Sørg også for at arrangeret festlighederne. De begyndte at danse, som ledes omkring ældre kvinde. I hendes hænder var havregryn brød. Når dansen sluttede i, blev brødet delt i stykker og distribueret til dem, der ønskede at helbrede et kæledyr eller en person.

Alrussiske Day Ædruelighed

Hvis du bliver bedt om 11. september en ferie (religiøs eller ikke), kan du roligt svare, at All-russiske Dag ædruelighed også kan tilskrives kirken. Det faktum, at den første nævnte det i 1913, og blev tjenere initiativtagerne til ortodokse kirke. Det følgende år (marts 1914), den hellige synode besluttede, at denne ferie nu fejres hvert år. Desuden er det værd at bemærke, at denne dato ikke blev valgt ved en tilfældighed. Efter alt, kristne i denne dag fejre dagen for halshugningen af St. John, som var en profet, og Døberen, og observere en streng hurtigt.

Således præsteskabet ønskede de troende ikke var beruset 11. september. Hvilken slags ferie i russisk person uden vin? Og i disse dage alle vinbutikker i Rusland blev lukket, det var forbudt at sælge alkoholiske drikkevarer.

Military Glory Day

I 1790 den russiske eskadrille ved Cape Tendra kunne vinde en historisk sejr. Denne begivenhed fejres også på 11. september. Hvilken slags ferie, men dette kan gøre os stolte af den uovervindelige russiske hær og vække patriotisme?

Under den russisk-tyrkiske krig af russiske landstyrker arbejdet tæt sammen med Sortehavet Flåde. Han befalede af Fyodor Ushakov (titel - kontreadmiral). Vinde på Cape Tendra er blevet en af de vigtigste begivenheder i russisk krig med tyrkerne. Det er takket være det mod vores soldater russiske flåde sikrede en tæt herredømme i Sortehavet.

Professionel dag - de ansatte i det pædagogiske arbejde for de væbnede styrker

Alle lande har deres festivaler, som markerer kun den lokale befolkning. Nogle af dem falder også den 11. september. Hvad ferie er stadig beskrevet i denne artikel? Selvfølgelig Dag den sagkyndige organer pædagogisk arbejde. I 1766 på denne dag at godkende charter, som skal være styret af et land Cadet Corps. Den blev først nævnt på post-pædagog officer.

I dag er den professionelle ferie af de russiske væbnede styrker personale. Fejr det i en stor måde, på tværs af landet. Efter alt, kun i den sibiriske IN mere end 800 officerer, der bærer deres tjeneste i de uddannelsesmæssige strukturer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.