Hjem og familieHelligdage

"Golden Autumn": scriptet. Holiday "Hej, efterår guld!"

Gulnede blade, regnen kom, begyndte det nye skoleår ... fejrede "Golden Autumn" i skoler og børnehaver. matinee scenarie kan vælge efter eget skøn. Men ét tema! Børn fejre den kommende Dronningen af efteråret, nyde en varm og indbydende atmosfære, trods det faktum, at der uden kulden og sjap. Iørefaldende danse, interessante forestillinger, smukke digte - kort sagt, fyrene altid glade for dette matinéforestilling!

"Golden Autumn" - en ferie lystig og lyse

Det ser ud til, at denne tid af året - det er tid dovolno trist. Ikke desto mindre, "Golden Autumn" - en ferie, ledsaget af havet af sjov og smil, fordi børn er altid så glade farverige nedfaldne blade, regn, i henhold til hvilken det er muligt at tage en tur med sin egen smukke paraply, lyse gummistøvler! Børnene ser frem til denne magiske tid, venter på hendes magiske farver og godt humør.

Hvor at tilbringe ferien?

Den mest aktive periode af faldet er i oktober. Oftest matinee "Autumn Gold" og afholdes på dette tidspunkt. Børn ser frem til det, begyndt at lære danse, sange og digte, øve deres roller i slutningen af september.

forældre tættere på midten af oktober, vil modtage en invitation til en matinéforestilling "Golden Autumn". Arrangementet er klar!

Matinee i børnehaven og i skolen

Holiday "Hej, efterår guld!" Vil blive afholdt i alle uddannelsesinstitutioner. Og i børnehaven, og skolen arrangerer en sådan begivenhed. Børn behøver ikke kun synge sange, bly danse og læse digte, men også deltage i forskellige konkurrencer. For den mindste organiserede spillet lettere for børn af den øverste førskole og yngre skolealderen - er mere komplekse (gebyrer skjult i hallen af svampe, skæringspunktet mellem den "Marsh", skabt af en række forskellige materialer ved hånden, forhindringer, etc ...).

Scriptet skal lægges ud

Det vigtigste - at organisere ferien ordentligt. Hvad der er behov primært til matinéforestilling "Golden Autumn"? Script omhyggeligt udformet og tankevækkende!

Selvfølgelig, i matinéforestilling skal være oplægsholdere, pædagoger eller lærere spille rollen som normalt. Det var dem, der meddelte, at efteråret allerede er kommet, komme til sin ret. Ifølge en førende - grundlæggende, så du er nødt til at øve dem med særlig iver.

Efter de første ord fra førende efterfulgt af det meste af festivalen "Golden Autumn" digt læses af børn. Så er der er hovedpersonen. Omkring efteråret børn føre danse og synge sange.

Det næste skridt er et eventyr-spil, udvalgt efter skøn fra læreren eller vejleder. Vigtigere er det, ikke afviger fra efteråret tema. svampe, blade, fugle, frøer, penochki, pindsvin mv I mellem handlingen fortælling, børn fortsat at synge og danse - her er de forskellige tegn kan bruges ...

Efter iscenesat til børn kan organisere kreativ leg. For eksempel kan du male en lille tykvochki og æbler farver, og du kan tegne en fælles efterår landskab på det store ark papir, eller gøre applikationer.

Finish "Golden Autumn" i børnehaven eller skolen lukning sang og dans. Børnene sidder ned til deres pladser. Efteråret distribuerer dem gaver, og fører til takke publikum for deres opmærksomhed.

Du kan lave invitationer

Sådan tilføjes en ferie originalitet? Interessant idé - at lave en invitation til forældre til matinees "Golden Autumn". Poesi, prosa eller bare et billede med ordet "Velkommen" - alt dette er så rart at få en kærlig mor og far! Håndlavet kort vil være i mange år for at minde forældre om denne muntre ferie.

Hvis lærere eller lærere selv tage på produktionen af invitationer, kan de gøre dem på nogen billedredigeringsprogram. Men du kan købe og de mest almindelige efteråret kort og underskrive dem personligt for hver enkelt. Børn lærer det grundlæggende i at skrive, fred underskrive dem selv.

Faktisk er ideen med de invitationer - det er fantastisk. Især i betragtning af, at der i den seneste tid folk ikke får papir breve. Smukt designet invitation vil elske deres forældre, kan dette ikke være tvivl om. De kan passere i hånden, men du kan komme op med mere kreativ måde - poraskladyvat i postkasser.

Hvordan til at dekorere et værelse?

Selvfølgelig kan en ferie i skolens "Golden Autumn" (eller børnehave) ikke finde sted i en standard miljø. Til at dekorere interiøret. Rummet helt sikkert brug for at tilføje efterårsfarver. Du bliver nødt til at lave smykker med egen eller købe færdige.

Du kan forberede en række papir guirlander, store kugler af crepepapir, farvede blade, svampe og grøntsager.

Godt at hænge en stor plakat på væggen, hvor det vil blive vist Dronning efterår, hvirvlende i en hvirvel af lyse smukke blade. Hovedpersonen alle malet forskelligt. Det vigtigste - er dens længste Didaktisk gule fane og en krans af efterårets blade.

Bolde og ferie bannere er også vigtige elementer i udsmykningen af samle- eller music hall. De vigtigste farver med interiøret - gul, orange, brun, lys grøn og mørk grøn. Den samlede gamma vil give alle deltagere og gæster festivalen til stede efterårsfarver humør!

Gaver til børn

Det ser ud til, at alt er klar til den matinéforestilling "Golden Autumn" - scriptet er skrevet rolle lært, er hallen dekoreret. Hvad du ellers har brug for at tænke over arrangørerne? Selvfølgelig, om de gaver, som børnene vil give sig selv Mrs. efterår! I deres valg skal tage hensyn til ikke blot temaet for festivalen, men også en alder af børnene.

Fyrene kan give nogle souvenirs såsom magneter eller figurer. Du kan vælge en malebog forbundet med efteråret-tema samlinger rim eller eventyr.

Dog kan gaver være mere alsidig. For eksempel et sæt blyanter, markører eller maling barn aldrig gør ondt. Skitse pad eller et sæt for børns kreativitet, farveblyanter eller ler - ligegyldigt hvad det vil være. Børn er altid velkommen i sådanne overraskelser.

Efter ferien - en oplevelse!

Kom til en ende matinéforestilling "Golden Autumn", scriptet er passeret, alle modtog deres gaver og forlod rummet ... Lidt trist, behøver du ikke ønsker at fortsætte festen! Nå, kan det være let at organisere, gør for børn "sweet bord".

Selv om det ikke er nødvendigt at behandle børn med slik og kiks. Hvorfor afvige fra emnet for efteråret? Forældre kan tage sig af, såsom æbletærte. Det kan være en almindelig tærte, eller en sand kulinarisk mesterværk, dekoreret med frugt "roser". Det hele afhænger af fantasi af forældrene, deres muligheder og fritid.

Drinks til børn, også kan være meget forskellige. En god mulighed er at infusion hyben eller te solbær. Disse drikke er ikke kun lækre, men også meget nyttigt, da de indeholder store mængder af C-vitamin på denne måde, vil børnene være i stand til at styrke immunforsvaret og mere.

Cranberry te - en anden efteråret drik. Dens anvendelse er gavnlige virkninger på hukommelse og antibakteriel virkning.

Det kan også være forberedt og ingefær te at forebygge forkølelse.

Glem ikke de billeder !!!

Kort sagt, at glade ferie organisere det er ikke så svært! Vigtigere er det, glem ikke at bringe et kamera eller videokamera, for alle de lyse øjeblikke i livet din baby Sørg for at fjerne hukommelsen. Det vil tage flere år, og satte sig ned med sin familie eller venner, før albummet med billeder, vil glad barn husker den smukke efterårsferien. Positive følelser sådanne øjeblikke wrap hovedet ...

Mange forældre hyre til at skyde børnene professionelle fotografer og videografer. Hvis der er en chance - en oplagt mulighed. Voksne behøver ikke at bekymre sig overhovedet om, at nogle vigtige detalje er forpasset.

Autumn Festival - begivenheden er meget smuk og betagende. Sådanne morgener og opmuntre deltagerne og tilskuere, bringe en masse sjov, er sigtet positiv, behagelig og afslappende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.