Hjem og familieHelligdage

Fødselsdag i naturen - manuskriptet af mødet.

For dem er født i de varmere måneder af året, er problemet med at vælge det sted for fejringen ikke eksisterer. Fødselsdag i naturen - ideel til at tilbringe en ferie sjov. Men ikke alle har en udviklet fantasi, og derfor fejringen bliver til en meget almindelig skovtur. Og i dag vil vi tale om, hvordan man kan fejre en fødselsdag i naturen, at blive husket i lang tid som gæst og fødselsdagen selv.

I begyndelsen af forberedelserne tage sig af udstyr til skoven. Medbring nogle tæpper og en lille klud, der vil være din improviseret festlig bord. Advance køber engangs redskaber. Ville gøre klogt i at få en rejse kit, der indeholder alt hvad du har brug for, så er der en lille økse, sammenklappelig skovl, og så videre. Selvfølgelig, det er nødvendigt at grille, rotisserie og grill til grill. Men alt, hvad vi har vænnet os til at tage med dig, når du går ud af byen til en ferie.

Fødselsdag i naturen kræver yderligere uddannelse, nemlig de nødvendige rekvisitter og præmier til konkurrencer, juledekorationer såsom balloner, som du kan hænge rundt den valgte placering på træerne. Kan ikke undvære musik. Og, selvfølgelig, så glem ikke om gaver til helten i lejligheden.

Vi bør sige et par ord om den festlige menu. Kebabs - er en integreret del af enhver ferie i naturen. Men fødselsdagen er ønskeligt at tilføje nogle sjove til bordet. Du kan tilføje et par varme retter, såsom stege på grillen kebab og fisk, der vil være mindre velsmagende. Side parabol kunne stegt på spyd grøntsager. Du kan ikke undvære og kolde forretter. I dette tilfælde er afhængige af din fantasi og præferencer i fødevarer. Glem ikke slik. Tja, en fødselsdag være uden en lækker tærte eller kage? Og, selvfølgelig, drikkevarer, som bør være til stede i et stort sortiment: denne mineralvand og juice, og vin og champagne. Det vigtigste er ikke at overdrive det med alkohol. Ellers fødselsdag i naturen bliver en regulær abefest.

Dette er alt, hvad der vedrører forberedelse til ferien. Nu direkte på manuskriptet af mødet. Når du finder et passende sted og er beliggende på det, sende helten for dagen for at tage en tur i skoven, give ham nogle opgave at aflede et stykke tid.

Mens der vil være nogen fødselsdag, dekorere lysning og skjule i den valgte skjulested for hans gave. Efter at tegne et kort over stedet, og så, at finde skatten på én gang. For at komplicere det kort kan skæres i flere stykker, som derefter hænge på træerne. En af dem er at udlevere en fødselsdag, og resten må han samle sig selv og forbinde.

Når alle samles omkring en improviseret ferie bordet, er det muligt at starte festen. Enhver fødselsdag begynder med lykønskninger og levering af gaver. Lykønsker helten for dagen, give ham en kort og give den samme kortudsnit med "skat." Dette vil være den første konkurrence, som vil gøre sved fødselsdag og more besøgende. Produceret sådan en hårdt tilkæmpede gave, vil det blive husket for evigt.

Men bud til en fødselsdagsfest har på naturen som endnu ikke kommet til en ende, er det meget vigtigt at involvere alle inviteret. Nu, lad fødselaren at våge over, hvordan gæsterne vil være på udkig i skoven gaver til ham. Det kan gøre alt, noget: stick med en gaffel i den sidste ende, en buket blomster, blade af træet med en inskription og så videre. Det er ønskeligt, at hver deltager var i stand til at retfærdiggøre sin skov gave. Det vil være meget sjovere. Fødselsdag vil afgøre vinderen af det faktum, at han bliver nødt til at smage den mest. Og her skal blot en opfordring til at gå videre.

Også i begyndelsen af ferien, kan du annoncere titlen på den bedste gæst, der vil blive udvalgt ved udgangen af fejringen.

Hvis du ikke vil sidde fast på plads, tilbringe slaget på balloner. Af spiller ankel af højre ben slips bold (gevind længde bør være omkring tredive centimeter). Målet - at gennembore modstanderens hæl bolden i en redde fra ødelæggelse. Vinder den ene, der mere end nogen anden vare.

Som du kan se, kan fødselsdag af udendørs være en meget sjov og mindeværdig. De vigtigste ting - retten til at organisere alt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.