SundhedPræparater

"Laktatsid": anmeldelser. "Laktatsid" for intimhygiejne

Det er ingen hemmelighed, at den daglige overholdelse af reglerne for personlig hygiejne kan forhindre udviklingen af en række smitsomme og inflammatoriske sygdomme. Derfor er de fleste læger anbefaler, at deres patienter regelmæssigt vaske og skifte undertøj. Også eksperter anbefaler at bruge særlige midler til intimhygiejne. De er ikke blot fjerne lugt, men også forhindre bakterier i at komme ind i skeden.

Et sådant middel er et stof "Laktatsid" (for intimhygiejne). Feedback om effektiviteten af dette værktøj vil blive præsenteret nedenfor. Du vil også lære om, hvordan man bruger dette værktøj, og hvis han har nogen kontraindikationer.

Sammensætning, struktur og pakning

Hvilke komponenter indeholder et værktøj, vi overvejer? Hvad med medicinske anmeldelser sige? "Laktatsid" indbefatter laktoserum 1% og 0,07% mælkesyre. Også i de intime indbefatter jordnøddesmør, casein (dvs. mælkeprotein) og mælkesukker (dvs. lactose).

Et vigtigt træk ved dette stof er en fuldstændig mangel på alkohol i sin sammensætning og sæbe. Denne kendsgerning fjerner skift i vaginal pH sure eller alkaliske side.

I salget af et sådant værktøj kommer i krukker med dispenser.

Gel "Laktatsid Fresh" anmeldelser, som er positive, indeholder deo-aktive kompleks og menthol. De giver en følelse af friskhed i lang tid.

Det skal også bemærkes, at dette stof er tilgængelig i form af en mousse, emulsion og væske.

Hertil kommer, ganske ofte markedet kan mødes og servietter "Laktatsid Femina"

Anmeldelser har rapporteret, at deres sammensætning er allantoin. Den fugter og blødgør sart hud.

Alle former for midler til personlig hygiejne er meget praktisk og let at bruge. Det er derfor, de er meget populære blandt de mere retfærdig køn.

egenskaber af lægemidlet

Hvad der anses et middel til kontakt? Hvad folk siger om ham feedback? "Laktatsid" - en hel serie af produkter, der er designet til daglig brug. På grund af den unikke sammensætning af disse midler tillader retfærdig sex at opretholde den normale syre-base balance i kønsdelene.

Hvordan fungerer "Laktatsid Plus"? Anmeldelser indikerer, at dette stof hjælper med at slippe af ikke kun lugt, men fra irritation og kløe. Aktive agenter datakomponent skaber en slags hud beskyttende barriere, som minimerer de negative virkninger af eksterne faktorer.

Funktioner af narkotika

Den sarte formel af dette værktøj er specielt designet til at opretholde den naturlige flora i intimsfæren. Inkluderet i produktet genskaber valle og naturlig mælkesyre giver Hunnerne følelse af friskhed og komfort hele dagen lang.

Dette værktøj blev skabt i Frankrig over 60 år siden. Men det er meget populært at denne dag.

Hele serien af "Laktatsid" indeholder ikke sæbe. Disse midler er allergivenlige og aldrig give irritation. De er designet til daglig brug med 12 år.

vidnesbyrd

Hvad er tilstanden af kvinden kræver brug af midler før os? Hvad med den fastsætte anmeldelser? "Laktatsid" anvendes i:

 • månedligt;
 • menopausal (klimakterium);
 • i perioden efter afslutningen af menstruation;
 • i perioden efter samleje;
 • efter et besøg poolen eller saunaen offentligheden;
 • ophold udendørs, især i varmt vejr;
 • aktivt engageret i fitness og sport;
 • inflammatoriske sygdomme i urogenitale system (ved kombineret behandling at stabilisere syre-base balance);
 • modtager hormonal prævention (oral);
 • antibiotika (for at genoprette den normale vaginale mikrobielle cenosis);
 • diagnosticering i gynækologisk praksis.

Kontraindikationer

Ingen kontraindikationer for brugen af dette værktøj. Men eksperter siger, at dette stof er forbudt at tildele kvinder, der har fundet en øget følsomhed over for dens komponenter.

Vejledning til brug

Hvordan skal jeg bruge "Laktatsid Femina?" Anmeldelser sige, at denne form af lægemidlet anvendes i hygiejnisk hvis kvinder ikke har mulighed for at tage et brusebad (for eksempel på vejen). Skylles med vand kønsorganer efter brug væv er påkrævet.

Væske og emulsion af denne serie er meget koncentreret. I denne henseende før anvendelse præparatet fortyndes med vand i forholdet 1: 2, og derefter behandlet med huden og mukøse kønsorganer, og skylles derefter.

Mousse, og gel "Laktatsid" er klar til brug i koncentreret form midler til intimhygiejne.

Alle disse produkter kan anvendes uden undtagelse hver dag. Samtidig er komplementær til andre midler ikke er nødvendig.

Før anvendelse hætteglas med væske skal ryste.

bivirkninger

Til dato er der rapporteret ingen data om brugen af de negative erfaringer af patienterne dette værktøj. Men eksperterne ikke udelukke den mulige udvikling af allergiske reaktioner i huden (med overfølsomhed over for komponenterne).

tilfælde af overdosering

Ifølge sandsynligheden for en overdosis af et middel helt udelukket. Dette skyldes det faktum, at ved hjælp af "Laktatsida" er lavet kun ydre kønsorganer hygiejnisk behandling, og ingen af komponenterne i lægemidlet har nogen systemisk eksponering.

Graviditet og bryst

Hygiejne geler, skum og vådservietter "Laktatsid" kan bruges under graviditet. Også produkter i denne serie er ikke forbudt at udnævne under amning.

forbruger anmeldelser

"Laktatsid" giver dig mulighed for helt at eliminere eller reducere irritation af kønsorganerne. Patienter, der bruger denne facilitet, kan på kort tid at slippe af med ubehag og følelser af kløe, samt fjerne andre negative konsekvenser som følge af indtagelse af forskellige lægemidler og brugen af andre midler til personlig hygiejne.

Ifølge forbrugerne, at sådanne feminine hygiejneprodukter ikke bidrage til tørhed af slimhinderne. Desuden er de godt fugter huden, ikke tillader at avle patogener og forhindre udviklingen af betændelse i kønsdelene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.