SundhedMedicin

Spotting og deres bagvedliggende årsager

Normal fordeling skal være gennemsigtige, ikke ubehagelige og ubehagelige fornemmelser. Desuden bør de har ingen lugt og farve tone. Efter menstruation deres antal lidt mindre end før, før ægløsning udledning bliver mere rigelige og helt gennemsigtig.

Spotting - et spin-off, som er knappe i deres konsistens og har en blanding af blod. Ved tilstedeværelse af visse gynækologiske lidelser kan forekomme efter menstruation, før hende, og i midten af cyklussen.

Så efter afslutningen af månedsnormen er tilstedeværelsen af sekreter, som ikke har en ubehagelig lugt, har en flydende konsistens og ikke forårsager ubehag. Efter menstruation deres antal er meget mager.

Spotting efter menstruation kan have flere årsager:

  1. Den mest almindelige - endometriose. Meget ofte denne betingelse er også karakteriseret ved ømme i underlivet, der bliver stærkere lige før menstruation og under det.
  2. Meget ofte er årsagen cervikal endometriose, som kan udvikle sig efter ætsninger af erosion, samt efter abort, dilatation og curettage, eller unormal arbejdskraft.
  3. Sommetider spotting efter menstruation er som følge af udviklingen af kronisk endometritis. Denne sygdom kan være resultatet af post-natal eller post-abort endometritis, ikke hærdet til det sidste. Undertiden, at sygdommen opstår som følge af hyppig diagnostisk udskrabning. Associerede symptomer er svære mavesmerter og forrådnelse serøs udledning med en ubehagelig lugt.
  4. Hvis sekretionen af denne konsistens manifesterer sig på lang sigt, det viser udviklingen i uterin hyperplasi. Faktum er, at i denne situation øget endometrietykkelse, som ofte er fyldt med infertilitet.

Spotting kan opstå som følge af ovennævnte sygdomme i midten af cyklussen, og også på grund af hormonale kontraceptiva hos de første måneder og som et resultat af at have monteret en intrauterin indretning. Ofte er denne metode til beskyttelse forårsager kraftige og langvarige menstruationer, hvilket kan føre til anæmi. Fordi i denne situation anbefales det kraftigt at fjerne spolen.

Brun spotting udledning før menstruation normalt vises 1-2 dage før menstruation. Hvis de ser ud inden forfaldsdatoen eller midt i cyklussen, så risikoen for at udvikle en sygdom. Denne fordeling kan være konsekvensen af hæmatologiske sygdomme, infektioner eller hormonelle forstyrrelser. De kan også være tegn på endometriepolypper eller hyperplasi. Hvis der imidlertid da der stadig associerede symptomer og mavesmerter, udledning med blodpropper, er det muligt, at en kvinde har endometriose eller livmoderhalsen.

Hvis du oplever spotting i stedet for månedligt, kan der være flere årsager. Således kan de være et tegn på graviditet. Det bør dog først gennemgå en ultralydsundersøgelse, fordi disse symptomer er typiske for graviditet uden for livmoderen. Også blandt de mulige årsager kaldes hyperplasi, endometriose, hormonal svigt og betændelse i livmoderen.

Husk, at brun udledning, knappe konsistens, kan kun antages, hvis kvinden tager p-piller til hormon-baseret. Men denne situation kræver, også en læges bekræftelse og rådgivning.

I tilfælde af sygdom skal tildeles til en tilsvarende passende behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.