FinanserBanker

Tavrichesky Bank: Anmeldelser af Investorer

Nyligt informerede nyhedskanaler og trykte medier i stigende grad offentligheden om de alvorlige problemer, som St. Petersburg Bank, kendt for borgere og virksomheder, står over for som Tavrichesky. Hvad er vanskelighederne i dette finans- og kreditinstitut, hvilke bestræbelser tager hans ledelse på at forbedre situationen, hvad er prognoserne fra specialisterne i den nærmeste fremtid, og endelig hvad synes bankens kunder om det, vil denne artikel hjælpe med til at forstå.

Bank Tavrichesky: generel information

Commercial Bank Tavrichesky (OJSC) blev etableret i begyndelsen af 1993, i april. Ved åbningen er institutionen forpligtet til ni virksomheder og organisationer, hvoraf de fleste har specialiseret sig i produktion og salg af produkter inden for højteknologi. I øjeblikket ejer ejerne mere end 5% af aktierne: O. Yu. Zakharzhevsky, bestyrelsesformand, IV Kuznetsov, et af bestyrelsesmedlemmerne, Somov SA, som leder bestyrelsen, og Også kendt som "SPAREBANK 1 NORD-NORGE ", "West-Invest" og "SPIK".

Siden markedets fremkomst har Tavrichesky Bank løbende udviklet sig og udvidet ikke kun listen over tjenester, der tilbydes sine kunder, men åbner også nye og nye divisioner i forskellige byer og regioner i Rusland. Hidtil har hovedkontoret, som det er kendt, i Skt. Petersborg den 57 strukturelle divisioner, hvoraf den mest succesrige aktivitet kan prale: Tavrichesky Bank (Sosnovy Bor) samt grene i Moskva, byer Pechora, Arkhangelsk, Cherepovets, Kingisepp, Ukhta, Emva.

I Tavrichesky Bank, såvel som i dets filialer, er det muligt at udstede lån, bankkort, betale regninger, overføre penge til overalt i verden og bytte valuta. Kunder i dette finansielle og kreditinstitut er næsten 250 tusind individer og ca. 40 tusinde virksomheder.

Til hvilket formål blev Tauride Bank oprettet?

Åbning af banken, dets grundlæggere sat sig følgende hovedmål:

 1. Det primære mål for enhver virksomhed er kur af fortjeneste.
 2. At styrke aktionærernes finansielle stilling og øge effektiviteten af deres økonomiske aktiviteter.
 3. At bidrage til løsningen af opgaver, der skulle løses af profilvirksomhederne, hvor ejerne eller hovedaktionærerne var de personer, der etablerede banken "Tavrichesky".
 4. At give befolkningen og juridiske enheder tjenester på et fundamentalt nyt niveau svarende til tiden og opfylde de stadig voksende behov hos moderne kunder.

Udflugt til historien

I begyndelsen af 90'erne begyndte virksomheden at udvikle sig hurtigt i alle store og små byer i Rusland. Skt. Petersborg er ingen undtagelse. Bank Tavrichesky, der er etableret i kulturhovedstaden, fra de første dage efter åbningen, understregede, at dens primære opgave er at give kunderne hele spektret af banktjenester. Samtidig blev det understreget, at forholdet mellem det finansielle institut og dets kunder er baseret på partnerskab, samarbejde og respekt.

Gennem hele sin periode har banken konstant indført avancerede teknologier, der har brugt de seneste videnskabelige og tekniske resultater, moderniseret informationsgrundlaget, som gjorde det muligt at finde en individuel tilgang til hver kunde og finde måder at opfylde selv de højeste krav. Udover medarbejdernes professionalisme garanterer Tavrichesky Bank for alle, der anvender fuld fortrolighed og pålidelighed.

I 1999 blev banken medlem af det kendte og udbredte verdensomspændende betalingssystem Visa International og, selvfølgelig, MasterCard. På trods af alle de problemer, som Tavrichesky står overfor, er forvaltningen på nuværende tidspunkt sit bedste for ikke at miste tillid, ærligt fortjent i mere end 20 år, og fortsætter med at retfærdiggøre selv de mest trofaste forventninger hos loyale kunder.

Hvilke tjenester kan en bank bruge individer?

"Tavrichesky" bank - licens nr. 2304 - tilbyder enkeltpersoner det bredest mulige udvalg af tjenester, som absolut alle mulige personer kan bruge. Således får alle interesserede personer mulighed for at ansøge om et lån, herunder et pant, for at åbne enhver form for indlånsrør eller udenlandsk valuta - med mulighed for genopfyldning og månedlige betalinger ved ansøgning at modtage et bankkort, hvorigennem ejeren straks og uden yderligere besvær vil kunne Forskellige ikke-kontante betalinger (betaling for hjælpeprogrammer, køb i traditionelle og online-butikker, overførsel af penge fra din konto til andre enkeltpersoners eller organisationers konti, tjen penge Th gebyr). Desuden har peterborgere en enestående mulighed for at gemme dokumenter, der er særligt vigtige for dem, dyrebare ting og generelt alt, hvad de vil have, leje specielt udstyrede sikre kasser. Selv denne tjeneste er blevet leveret til sine kunder af Tavrichesky Bank (St. Petersborg) i mere end 10 år. Problemer i tilfælde af forekomst løses øjeblikkeligt på grund af høj serviceniveau og professionalisme hos medarbejderne. Alle nødvendige dokumenter udstedes hurtigst muligt og uden unødvendige bureaukratiske forsinkelser.

Forslag fra Tavrichesky Bank om indlån til år 2012

Trods den vanskelige økonomiske situation, hvor Rusland fandt sig selv på grund af de sanktioner, der blev pålagt af europæiske lande og USA, faldt indlånsrenten ikke inden 2015. Bank "Tavricheskiy" byder på alle kommer til at åbne en af følgende fire typer af indskud i nogen af deres strukturelle underopdelinger:

 1. Akkumulerende (med en månedlig udbetaling af renter på depositum) - med et minimumsbeløb på 100.000 rubler, op til 370 dage, med mulighed for genopfyldning og en sats, der når op på 10,75% om året.
 2. Akkumulerende (med betaling efter udløbet af depositumets løbetid) - rubler accepteres (minimum forskud er 10.000 rubler), amerikanske dollars ($ 1000) og euro (ikke mindre end 1000 €). Indbetalingsperioden er 91 dage, med mulighed for genopfyldning.
 3. Urgent (med en månedlig betaling af renter på depositum) - med et minimum bidrag på 30.000 rubler. (12,8% om året) eller $ 1000 (3% om året) eller 1.000 euro (også 3% om året). Indbetalingsperioden er 91 dage.
 4. Umiddelbart (med betaling efter udløb af depositum) - med et minimumsbeløb på 0,3% om året, i amerikanske dollars - 1000 (3,5% om året), i euro - 1000 (3,5% om året) . Indbetalingsperioden er 91 dage.

Desuden kan individuelle iværksættere og organisationer søge oplysninger om de vilkår og betingelser, som Tavrichesky Bank tilbyder dem på indlån. Indlån af juridiske enheder opbevares i rubler, amerikanske dollars og euro, og renterne afhænger af det oprindelige indskud og varigheden af depositumet (normalt fra 3 til 12 måneder).

Hvad kan "Taurian" banken tilbyde juridiske enheder?

Enhver selvrespektiv iværksætter foretrækker at beskæftige sig med en pålidelig finansiel institution, troværdig og nyder godt omdømme. Dette er blandt andet Tavrichesky Bank. Indlån af enkeltpersoner - langt fra alt, hvad han kan tilbyde sine kunder. Banken tager også hensyn til små, mellemstore og store virksomheder. Således giver juridiske enheder "Taurian" mulighed for at bruge følgende typer af ydelser:

 1. Afregning og kontantydelser (CSC) er en tjeneste, der sørger for åbning af konti i banken, hvorigennem kunder kan foretage ikke-kontante transaktioner, konvertering og dokumentationstransaktioner, registrere checkbøger, styre personlige konti eksternt osv.
 2. Operationer, der involverer frigivelse, salg, indløsning, udveksling, pant af regninger. Vi vil minde om, at regningen er en sikkerhed udstedt på formularer, hvor der anvendes særlig beskyttelse i trykkeriet. Til indehaveren af regningen forpligter banken sig til at betale regningsbeløbet inklusive rabatten ved udløbet af den periode, der er angivet på sikkerheden.
 3. Registrering af firma- og lønkort, som du kan betale for køb både på Den Russiske Føderations og i udlandet, administrerer forretningsrejser og forretningsomkostninger, modtager lønninger mv.
 4. Erhverv tilbydes virksomheder specialiseret i handel eller levere forskellige former for tjenester til offentligheden.
 5. Valutakontrol er en tjeneste relateret til udførelsen af en virksomheds eller organisations økonomiske eksterne aktiviteter samt afvikling af valutatransaktioner og udarbejdelse af komplekse finansielle transaktioner, der kræver høring af specialister med højeste kvalifikation.
 6. Mæglervirksomhed - åbning og dermed opretholdelse af en mæglerkonto.
 7. Depository services - åbning af en depo konto og dets ledelse.

Alle disse tjenester kan bruges ved at indsamle den nødvendige pakke med dokumenter og anvende den relevante ansøgning til "Tavrichesky" banken. Kundefeedback på serviceniveau og kvaliteten af det arbejde, som specialister udfører, er for det meste positive. Banken garanterer bistand og hurtig løsning af eventuelle, selv de mest komplicerede problemer.

Hvad forudser bankens udviklingsstrategi?

Særlig opmærksomhed bør rettes mod Tavricheskys Banks udviklingsstrategi. Ekspertanmeldelser om det - frem for alt ros. For ikke at være ubegrundet skal det bemærkes, at forvaltningsplanerne for den nærmeste fremtid omfatter sådanne opgaver som:

 • At øge det tekniske niveau for alle banksystemer;
 • Introduktion og udvikling af avancerede former for service;
 • Forbedring af "internet banking" service;
 • Åbning af nye strukturelle opdelinger;
 • Forøgelse af effektiviteten af aktiviteten af allerede eksisterende filialer
 • Forbedring af teknisk udstyr på arbejdspladser af bankansatte;
 • Kapitalforhøjelse ved udstedelse af aktier.

Udviklingsstrategien er trods alle eksisterende problemer i dag, fortsat ledelsen, der er streng efterfulgt af Tavrichesky banken. Konkurs, der er blevet snakket om så meget i det seneste, er meget overdrevet. I det mindste så siger de største aktionærer i finansinstituttet, og bankens faste kunder støtter denne position og skynder ikke med at ændre den partner, som de har haft samarbejdsvilje med i mange år.

Bank Tavrichesky: konkurs eller sanering?

2014, der er forårsaget af en række økonomiske sanktioner mod Rusland, er blevet en reel test for landet som helhed. Størstedelen af befolkningen i Den Russiske Føderation har stået over for økonomiske vanskeligheder. De problemer, der har ramt hele den russiske banksektor, er ikke blevet afsat af Tavrichesky Bank. Kommentarer med en negativ konnotation om hans aktiviteter begyndte at sprede sig med stor hastighed. I januar i år læste pressen oplysninger om, at kapitaliseringen af finansinstituttet nåede et kritisk niveau, som udgjorde 10,7% med 10% af det tilladte. Forvaltningen af Tauride forsøger at forbedre situationen til det bedre ved udlån og yderligere udstedelse af aktier. Eksperter er dog skeptiske over for disse forsøg, og deres prognoser er stadig skuffende. Indtil for nylig er spørgsmålet om, hvad banken "Tavrichesky" forventer - en tilbagekaldelse af en licens eller stadig en sanering - blevet diskuteret bredt. Udtalelser, som sædvanlige i sådanne tilfælde, blev delt. De, der hævdede, at der ikke var nogen konkurs, viste sig at være rigtige. Dette blev kendt den 13. marts i år, da Rusland i Rusland godkendte "International Financial Club" (AKB) som investor, der skal udøve kontrol over aktiviteterne i Tauride med henblik på finansielt opsving. Som et resultat af disse handlinger forventes det, at banken vil kunne fuldt ud genoprette den effektive service af sine kunder og som i forvejen foretage afregninger og andre betalinger.

Tavrichesky Bank: kundeanmeldelser

For bare en måned siden var bankens kunder bange for at miste alle deres besparelser. Mange troede på, at det ikke ville være muligt at undgå at lukke Tavrichesky Bank (St. Petersborg). De problemer, han måtte stå over for, viste sig uundgåeligt at føre ham til at tilbagekalde licensen og dermed lukningen. Under sådanne forhold var kundernes feedback på bankens aktiviteter naturligvis ikke det bedste. Men i forbindelse med de nylige begivenheder - vedtagelsen af en beslutning om sanitet - ændrede situationen sig radikalt, og folk havde et håb om, at Tavrichesky er "rehabiliteret" og vil fortsætte med at nyde det højt serviceniveau og professionalisme hos sine medarbejdere, samtidig med at der sikres pålidelighed og fuldstændig sikkerhed Finans.

Medarbejdernes kommentarer til aktiviteterne i Tavrichesky Bank

Forvaltningen af Tavrichesky tog altid en meget ansvarlig tilgang til udvælgelsen af sine medarbejdere. Banken beskæftiger højt kvalificerede specialister, som udfører deres opgaver kvalitativt og er i stand til at finde en løsning på selv det sværeste problem. Til gengæld værdsætter ledelsen af finans- og kreditinstituttet hver enkelt medarbejder og bestræber sig på at skabe teamet sådanne arbejdsforhold, hvorunder det vil føle sig mest behageligt. Denne kendsgerning bekræftes også af bankens specialister, der er så stolte over, at de var så heldige at arbejde i Tavricheskiy, at de ikke tænkte på at ændre deres arbejdsplads, selv ikke i meget enkle tider for banken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.