KarriereRekruttering

Maitre d '- det er over for din restaurant

Betal for de tjenester af høj kvalitet hoved tjeneren kan ikke hver restaurant. Nogle nybegyndere restauratører ikke se behovet for den pågældende person. Tilstedeværelse i hallen i restauranten maitre d 'i sig selv taler om kvaliteten af de leverede ydelser her, på det højeste niveau af service, en særlig holdning til institutionens tilbud. Men virkelig i hovedet tjeneren job er kun at støtte gæst til bordet og et blændende smil?

Hvem er maitre d 'af restauranten

Maitre d 'byder gæsterne og eskortere dem til bordet. Hertil kommer, at hans ansvarsområder omfatter forvaltningen af og kontrollen af de tjener, dragere, sikkerhedsvagter, rengøringsassistenter - kort sagt alle, der arbejder i en restaurant, men gælder ikke for køkkenet. Maitre d 'udglatter konflikter mellem gæster og tjenere, samt gennem træning.

At være en overtjener, skal du have specialundervisning og stor erfaring i restaurationsbranchen. Dette arbejde er højdepunktet af enhver karriere i dette felt eller et mellemtrin på vej til at åbne deres egen restaurant.

Maitre d '- en person, der er simpelthen tvunget til at elske sit job. Ellers er det bare ikke vil arbejde smile oprigtigt gæsterne vinde tillid og respekt af personale, tilstrækkelig grad at behandle eventuelle konflikter i en gruppe eller med gæster. Dette arbejde lange timer og arbejde på helligdage. Du kan ikke blive syg, kan du ikke ser dårligt, være deprimeret, optaget af sine egne problemer. Dette er ikke blot en administrator af restauranten, det placerer personen og personen skal være perfekt.

funktion hoved tjeneren

Overtjener jobbeskrivelsen indeholder følgende:

  • styre udseendet af restauranten hal, bar tællere, udstillingsvinduer - fra design til renlighed og orden på et givet tidspunkt;
  • kontrol af tjeneren at tage ordrer og gæst tjenester tjenere, samt validering af regnskaber;
  • lytte til bemærkningerne af gæsterne om kvaliteten af den service, efterfulgt af vedtagelsen af foranstaltninger til at afhjælpe manglerne;
  • deltagelse i forberedelsen af bryllupper, store fester;
  • overvåger overholdelsen den disciplin af arbejdsmarkedslovgivningen;
  • pligt til at være en sammenhæng mellem ejeren af restauranten og personale: innovation, styring af udførelse af ordrer.

Hvad skal kende og være i stand til at Maitre D '

De fleste minimumskrav til maitre d '- en specialiseret sekundær uddannelse og erfaring i restaurationsbranchen i mindst to år.

Maitre d '- er en medarbejder i restauranten, som er:

  • kende reglerne, ordrer, instrukser fra den øverste ledelse;
  • perfekt, kender og forstår reglerne og principperne for offentlige storkøkkener, samt grundlaget for ledelse , markedsføring og reklame, design teknikker interiør;
  • Han ved restaurantens menu kan rådgive gæster til at hjælpe i udvælgelsen af vine;
  • Det har begrebet etik, æstetik, psykologi. Det er i stand til at skabe en god stemning, at arrangere en gæst til sig selv og institutionen. Maitre d 'skal have en god forståelse af sine folk, at vide, hvordan at motivere dem, og hvordan man kan organisere den mest effektive teamwork.

Hvordan bliver et hoved tjeneren

Langt størstedelen af gode hoved tjener - er tidligere tjenere. Under sit arbejde som tjener , kan du finde "køkken" inde i restauranten, alle nuancer og eventuelle vanskeligheder. Lær at arbejde med mennesker til at vænne sig til lunefuld eller modstridende klienter. Og hvor meget tid vil blive brugt på vej fra tjeneren til hovedet tjeneren, det afhænger af de personlige egenskaber hårdt arbejde og held. Det kan tage flere måneder eller flere år. Ideelt set, hvis der er specialundervisning - universitet, gymnasium, teknisk skole, i madlavning eller restaurant business kurser. Maitre d', hvis opgaver direkte relateret til arbejdet med forskellige mennesker, skal være psykologisk stabil og besidder lederevner. Det hjælper nogen erfaring i forbindelse med kunder, der arbejder i et team, i en psykologisk vanskelige forhold.

Maitre d '- er leder af restauranten?

restaurant forvaltning, udfører han i fire områder: salg, omkostninger, kvalitet personale. Administratoren af restauranten - det er først og fremmest en manager. , Lederen Således - det er en specialist helt andet niveau. Maitre d 'ikke styre omkostningerne eller køkken personale er ikke ansvarlig for indholdet af menuen og fødevarekvalitet. Den styrer kvaliteten af den service, samt salg gennem den samme kvalitet, men det gør ikke menuen er ikke ansvarlig for lønsomheden af restauranten hverken godkender budgettet. Bare erfaring er ikke nok til at vokse fra en overtjener i restaurantens ledere har brug for specialundervisning.

Hvor at lære af maitre d '

De erhvervsakademier, der er særlige uddannelsesprogrammer for hoved tjener, køkken og restaurant. ikke teoretisk arbejde som lærere og praktikere med mange års erfaring: ledere, restauratører, headwaiters. Klasser afholdes både teoretisk og praktisk, ved hjælp af catering udstyr. Som regel de bedste studerende, slutter kurset, straks kommer til at arbejde. Uddannelse er betalt. Maitre d '- det er en meget populær erhverv på arbejdsmarkedet, og det er meget godt betalt, så de penge brugt på uddannelse, vil vende tilbage meget hurtigt. Det samme kan siges om den specialitet "restaurant manager". Forudsat flittigt studium, varm interesse i erhvervet modtaget meget snart, du kan opnå succes i restauranten feltet, og vokse ud af diner tjeneren maitre d 'i et højt niveau institution.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.