Sport og FitnessOutdoor Sports

Boldspil i naturen - Fordelene for børn og voksne

Når sommeren kommer, de længe ventede varmt vejr, solskin og rastepladser, folk forsøger så meget som muligt at benytte lejligheden til at tilbringe tid udendørs i godt selskab eller bare slappe af med hele familien. Men når du skal på sådanne ture, og især med børn, er det vigtigt at planlægge ikke bare spise kebab, men også en spændende boldspil, som vil pynte fritid og gøre den uforglemmelig.

Forestil fornøjelsen modtaget af børn, der leger med voksne. Det vil være en reel fest fuld af positive følelser og mindeværdige øjeblikke. Glem ikke, at flytte spillet med bolden næsten ubetalelig sundhed, intellektuelle og fysiske udvikling af ikke blot den yngre generation, men også voksne. Aktivitet af denne art udvikler koordination, godt øje, Vid, fingerfærdighed. Plus, under bevægelsen af den person, der arbejder absolut alle muskelgrupper og aktiverer hele kroppen. Hold bolden i spillet, greb hans eller bevæger sig, udvikler orientering i rummet, hastighed reaktion, styret af kraft. Boldspil bidrage til øget drift af sådanne vitale organer som hjerte og lunger, forbedrer stofskiftet.

En liste over fordelene ved en sådan tidsfordriv er imponerende, er det ikke? Derfor går endnu en gang at bruge tid ud af byen, så glem ikke at medbringe en bold, så længe du måske tror, hvad bolden spillet vil være interessant for dig og dine børn.

Først og fremmest huske din barndom sjov og dem, der fryder og være glad for du mest. Sikkert disse minder stadig producere kun glæde, nostalgi og varme.

For eksempel volleyball. Spillet er velegnet til absolut alle aldre, og nyde det ligesom du kan på stranden og på en lysning i skoven. Alle deltagere danner en cirkel, og derefter kaste bolden til hinanden og kæmpe mod sine hænder. Hvem kunne ikke eller ikke har tid til at fange en, ifølge reglerne, ud af spillet. Hvis helt små babyer, også ønsker at deltage, er det bedre at forenkle processen, og ikke til at slå bolden, men bare at smide og fange den.

Ikke mindre populære spil har altid været og vil være fodbold. Og manglen på Camping gate er ikke en grund til at opgive spillet med bolden. I skoven, vil porten tjene voksende omkring træerne, og på stranden kan du komme med nogen konventionelle begrænsninger af de materialer ved hånden.

For de yngste aktivister passende underholdning kaldet "spiselige og uspiselige", der udvikler opmærksomhed og udvide dit barns ordforråd. Lederen har at kaste bolden ad gangen til hver spiller og opkald, mens hvert ord. Hvis det betyder noget at spise, er du nødt til at fange bolden, ellers kassere det. Under et spil, selv voksne kan have det sjovt fra hjertet, fordi nogle gange kan du "spise" en bil eller et nabo, men at opgive kagen eller slik.

Eventuelle underholdning, mobil og sport spil med bolden vil bringe voksne og børn en masse sjov og positiv, en masse indtryk. Vigtigere er det, glem ikke at medbringe det nødvendige sportsudstyr! Og tilstedeværelsen af kameraet i løbet af ferien vil gøre de lyse og unikke billeder, som du vil genoverveje kærligt endda mange år senere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.