ComputereOperativsystemer

Efter opgraderingen starter Windows 7 ikke, hvad skal jeg gøre? Problemer efter opdatering

Ofte klager brugerne nu, at efter opgraderingen starter Windows 7 ikke. Og så skal vi tænke på, hvad vi skal gøre. Andre hævder, at de efter opdateringen begyndte at observere en række systemfejl samt problemer med at arbejde med programmer. Så "overraskelser" denne proces har forberedt os meget, meget. Og så vil vi forsøge at finde ud af, hvad de skal gøre, hvis systemet eller nogle separate applikationer ikke starter efter opdatering af Windows 7 . Her er det nødvendigt at prøve retfærdigt, det på korteste vilkår for at rette op på en situation.

Hvad er der i sagen?

Den første ting, som du og jeg skal lære, er årsagen til denne adfærd på computeren. Som regel vil det hjælpe dig med at finde ud af hvad der er. Lad os prøve at se, hvad der forårsagede computerproblemerne.

Nu bruger mange mennesker "pirat" versioner af operativsystemer. Selvfølgelig for ægte OS-skabere gør denne adfærd naturligvis meget lommen og ophavsretten. Og alle forsøger at komme med et godt forsvar mod "computers pirater". Og her har "Windows" gjort det. På hvilken måde? Bare introduceret en særlig opdatering, der vil bekræfte ægtheden af dit operativsystem. Sandt nok er alt ikke så godt, som det kan synes ved første øjekast.

Sagen er, at efter opdatering af Windows 7 starter den ikke i de fleste tilfælde. Når du bruger en piratkopieret version, er dette helt berettiget. Men hvis du har købt en licens og derefter står over for alle mulige ubehagelige konsekvenser, så er det ikke så godt. Sandsynligvis, under opdateringen er der konflikter mellem nogle filer, der medfører negative konsekvenser i 99% af sagerne. Og så er det vigtigt at vide, hvordan man opfører sig i denne situation. Lad os prøve at finde ud af hvad der er.

Køb af en licens

Typisk, hvis du ikke starter efter opgradering af Windows 7, så bruger du sandsynligvis en piratkopieret version af programmet. I dette tilfælde kan du kun rådgive en enkelt måde, hvilket vil hjælpe med at klare problemet - det køber en licens med den efterfølgende installation.

Nu kan du købe "Windows" i enhver computer butik. Sandt nok bliver du nødt til at betale fra 2500 rubler. I princippet, hvis du mener, at du vil have en licens, er dette ikke så stort beløb. Ikke desto mindre udsigten til at købe hvad du kan downloade fra internettet, ikke særlig tilfredse brugere. Især hvis du vil "bare se", hvad den næste version af operativsystemet er foran dig.

Som allerede nævnt kan licensen også lide efter at have downloadet opdateringer. Det vil sige, du kan ikke være 100% sikker på at købe licenseret indhold vil spare dig for problemer. Og så skal du gå til den anden metode. Han arbejder ærligt, mere effektivt end dette.

Geninstallation

Det andet scenario er geninstallationen af operativsystemet på computeren. Hvis du ikke starter efter opdatering af Windows 7, og du endnu ikke har nogen vigtige data, kan du sikkert udføre en fuldstændig afinstallation af operativsystemet med efterfølgende installation.

Denne metode tiltrækker som regel brugere i højere grad. Især dem der bruger piratkopieret software. Sådanne mennesker er konstant bekymrede for sikkerheden af data og skriver dem til flytbare medier. De har intet at frygte for fejl og funktionsfejl.

Sådan geninstalleres? Indsæt operativsystemdisken i drevet, og vælg derefter "Clean installation". Vælg systempartitionen på disken og klik på "Format". Herefter skal du vælge det igen, og derefter klikke på "Næste". Godkendelse nu med gennemførelsen af processen. Du kan vente, indtil systemet er installeret. Under processen vil computeren selv genstarte omkring 2-3 gange, så tag ikke panik. Men dette er ikke alle de muligheder, der kan hjælpe dig, hvis systemet ikke starter efter opdatering af Windows 7. Hvad mere kan du gøre? Lad os prøve at finde ud af det.

At reparere

Den mest almindelige løsning blandt nybegyndere i tilfælde af fejl og funktionsfejl er et besøg på specielle tekniske tjenester, der beskæftiger sig med diagnosticering af computerproblemer samt deres eliminering.

Alt du skal gøre er at bringe computeren til en sådan service, og forklar derefter situationen. Sig, at efter installation af opdateringerne starter Windows 7 ikke, og demonstrerer det derefter. I tilfælde hvor du har en licenseret version af operativsystemet, vil der være mindre problemer - du vil straks blive enige om at hjælpe. Ellers kan du lide at afvise at give tjenester. Faktisk nu med "pirater" forsøger ikke at arbejde. Især officielle firmaer.

Til reparationer efter opdateringerne kan du bede om 1000 til 2000 rubler. Det er ikke så stort, i betragtning af omfanget af problemet. Sandt nok kan du altid klare opgaven for os. Så lad os prøve at forstå, hvad der ellers kan gøres, hvis installationen af opdateringer ikke starter Windows 7 eller nogle programmer.

Afslag på at "opdatere"

Og her er du og en meget god og vigtigst en effektiv måde, som i princippet vil hjælpe med at undgå vores nuværende situation. Da der opstår problemer efter opdateringen af Windows 7 (programmer ikke startes, systemfejl observeres osv.), Så kan du simpelthen opgive denne proces. For at være ærlig, gør det nu meget mange "pirater" på forhånd. Selv når du installerer operativsystemet, kan du i slutningen vælge "Do not download updates" og derefter nyde livet.

Hvis du ikke gjorde det, har du altid mulighed for at rette op på situationen. For at gøre dette er det tilstrækkeligt at finde "Windows Update Center", og derefter gå til indstillingerne. Vælg nu "Ikke opdater aldrig" og gem ændringerne. Det er alle problemerne er løst. Nu kan du ikke være bange for, at du vil have problemer. Du kan altid tjekke selv "opdateringer", og vælg derefter de, du virkelig har brug for. Som regel er disse simpelthen drivere til udstyret. De bærer ingen fare.

Men der er et par mere interessante og enkle løsninger, der kan hjælpe os med at løse problemerne efter opgradering af Windows 7. Hvilke? Nu vil vi forsøge at forstå dette.

Sletter trussel

Nå, for eksempel, kan du prøve at finde ud af det på en anden måde. Hvis du allerede har installeret opdateringen, og du har et problem med computeren, kan du prøve at fjerne det. Hvordan gør man det? Ikke så svært. Lad os forstå, hvad der er hvad.

Hvis du ikke starter programmer efter opgradering af Windows 7 eller hvis der er systemnedbrud, skal du kigge efter roden af problemet. Du bliver nødt til at slippe af med filen "KB971033". Gå til "Updates Center" Windows, og åbn derefter "Log". Klik nu på "Installed Updates." Du vil se en lang liste over alt, hvad der lige blev lagt i. Søg efter "KB971033". Næste klik på denne linje til højre Du vil se en lille menu, der giver dig flere handlinger med filen. Vælg "Slet". Når processen er færdig, skal du bare genstarte computeren.

Med apps

Har du en fejl i nogle programmer efter opdateringerne? Så kan denne situation løses på flere måder. Det første scenario er fuldstændig fjernelse af det installerede indhold med efterfølgende geninstallation. Denne fremgangsmåde hjælper ofte med at løse de fleste af problemerne og andre "overraskelser".

Den anden metode (det hjælper nogle gange, selvom Windows 7 ikke startes efter opdateringen er installeret), er systemets tilbagekaldelse. Gå til "Start" - "Standard" - "Service". Der finder du "Systemgendannelse". Klik på denne linje, og vælg derefter "tilbagekaldspunkt". Dette bør være den periode, hvor problemer endnu ikke er blevet observeret, helst inden du har opgraderet systemet. Klik nu på "Næste", er enig i procesens irreversibilitet og vent et stykke tid. Når tilbagekaldelsen er færdig, kan du nyde det restaurerede system.

konklusion

Så i dag lærte vi med dig, hvad de skal gøre, hvis Windows 7 ikke starter efter opdateringen. Som du kan se, er der så mange varianter af udviklingen af begivenheder. I virkeligheden bruger de fleste brugere kun geninstallationen af operativsystemet.

For det andet - appellen til specialiserede computerhjælpstjenester samt tilbagekaldelsen af "Winds". Under alle omstændigheder kan du altid rette situationen selv og forhindre det igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.