BilerBiler

Diesel power system - Motor Heart

Strømforsyningen systemet af dieselmotoren giver en konstant tilførsel af diesel til pumpen og afmålte og tidsbestemte brændstofindsprøjtning i cylindrene. Det skal være helt lukkede for ikke at tillade en tredjeparts utætheder i brændstofsystemet af motoren.

Indretningen af dieselmotorbrændstofsystem er relativt enkel og omfatter følgende hovedelementer:

- en brændstoftank, der tjener til at opbevare brændstof;

- luftfilter, at eliminere mulige partikler, som er i luften,

- spædepumpen for manuel pumpning af brændstof;

- en højtrykspumpe anvendes til at tilføre brændsel til injektorerne;

- dyser er konstrueret til direkte indsprøjtning brændstof i cylindrene;

- brændstof høje og lave tryk brændstofslanger. forsyning dieselolie båret af tanken til cylindrene;

- afgangsgasrør og lyddæmpere, som anvendes til at fjerne udstødningsgasserne og reducere deres støj.

Reparation forsyningssystemet af dieselmotoren er at fjerne forstyrrelser i brændstoftilførslen, der kan opstå som i tæthed af systemet, og når tilstoppede filtre eller rør. Hvis der er utætheder i systemet kan visuelt se en brændstof lækage. I de områder, der er under vakuum, fastlægge luft lækagen ikke at skrue proppen, som er på brændstof finfilter, og se grumset strøm af luftbobler. Hvis dieselmotoren forsyningssystemet har ukaznoy skyld, for deres fjernelse er nødvendig for at genoprette integriteten og gennemføre pumpning brændsel lavt tryk for at fjerne indfanget luft derind.

Ved udskiftning af filteret eller ledende brændstofpumpen anvendes til vask af manuel pumpning, der udføres ved hjælp af luft evakuering fra systemet. For at gøre dette, løsne proppen på køen, først nær bagenden og derefter den forreste ende af brændstoffet, som er placeret på toppen af højtrykspumpen. Efter fjernelse luftslangen tætnende twist.

Hvis pumpen leverer brændslet er dårlig, kan årsagen være i strid rabotke ventiler eller blokering af stemplet. Også ofte forårsager brud af brændstofpumpen er brudt, eller svækkelse af fjedrene. Disse dele er skiftet til nye, den eneste måde at eliminere disse fejl.

Hvis systemet er fejlbehæftet dieselmotor strømafbrydelser kan forekomme, når du bruger nogle af cylindrene kan også være øget opacitet og et betydeligt tab af motorkraft. Ofte en indikator for fejl i dette system er en vanskelig og lang at starte motoren. Dette skyldes det faktum, at pumpen ikke kan skabe det nødvendige tryk af brændstoffet, og dermed reducere dens flow er også muligt at ændre brændstofforsyningssystemer point. Den mest almindelige fejl i pumpen er høj slid stemplet. Til dette kan medføre anvendelse af forurenet brændstof og brændsel, der ikke svarer til sæsonen. Brugen af høj kvalitet brændstof og udskiftning af brændstoffiltre betydeligt øge sin levetid. Stemplet ændres kun i forbindelse med en muffe, der erstatter en af komponenterne ikke vil føre til en forbedring i pumpen.

Hvis dysen vil frigive fjederen, slides eller tilstoppe nålen, forstyrrer forsyningen af brændstof i cylindrene. Rens nålen, hvis det ikke virker, skal den udskiftes.

Dieselmotor magt, selv om det er en forholdsvis enkel og pålidelig, men ligesom alle maskiner, det kræver omhyggelig og ordentlig pleje, så vil det tjene i lang tid og ikke skabe yderligere problemer. Udfør rutinemæssig vedligeholdelse af brændstofsystemet, og du kan undgå en masse hendes skyld.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.