BilerBiler

Hovedpine bilister - luftlækage

Køb en bil - denne ene, men tage sig af teknologien - er en anden sag. Gør bilister masser af hovedpine forbundet med maskinen. Selvfølgelig, hvis du - ejeren af en dyr udenlandsk bil, sandsynligvis vil være færre problemer. Men vores bilindustri kan undertiden "venligst", så hjulet ikke ønsker at sidde ned. Det mest almindelige problem - luft lækage. VAZ - kæmpe indenlandske autostructure, er i fare.

Oftest utæthed påvirker de mekanismer, der er involveret i leveringen af brændstof. Hvis din bil har dækket netop denne "lidelse", der venter på problemer snart. Den første til at lide af motoren. Enheden kan køre i morgen, men efter at have arbejdet i et stykke tid, ikke reagerede på speederen.

Næste - værre. Start motoren kun kan opnås i det lange rulning starteren. Som et resultat, er motoren ikke starte. Hvis der er sådan et billede, du har brug for hjælp udefra. Det er nødvendigt, at man vendte starter og den anden ser på udstødningsrøret og i emissioner. For hvad det er? Det er meget simpelt. Når rulning starter, selv uden blinker, hvis brændstoffet tilføres i cylindrene, kræves det af udstødningsrøret går røg. I denne situation, at de vigtigste ting at forstå, at brændstoffet leveres.

Bilen - en kompleks teknik struktur. Følgelig grundene til, at brændstoffet tilføres, kan der være mange. Men som praksis viser, mest sandsynligt - er utæthed i brændstofledningen. Årsager skyldes som observeres dette fænomen - mørket. Dårlig kvalitet tætning til filteret, et problem med brændstofpumpen, brændstofslanger nedslidt og korroderet brændselsrøret. Dybest set utæthed forekommer enten naturligt eller på grund af uduelige reparationer. For eksempel har du ændret brændstoffilteret og sæt sortering. Ofte under reparationsarbejdet kunne forstyrre brændstof-forbindelse. Dette straks have en negativ indvirkning på driften af motoren. Den omstændighed, at brændstofsystemet zavozdushivaetsya for eventuelle overtrædelser af direkte eller omvendt gren.

Typer af utætheder: Ekstern, intern og slående mekanisme i brændstofsystemet. Faktisk - dette er ikke forskellige problemer. For eksempel kan en ekstern sugning - er ingen anden end den yderligere indsugningsluft i indtaget tarmkanalen. Luften i dette tilfælde falder fra atmosfæren.

Den anden type (indre) - en analog af ovennævnte type med en enkelt undtagelse - den luft kommer ind i motoren hulrum. Her luftoverskud i mekanismerne opstår, fordi lækage af forskellige dele.

Lad os tage et nærmere kig på utæthed, tegn på der har en negativ indvirkning på "hjertet" af bilen. Hvis overskydende cylinder ikke er helt fyldt med arbejdsmiljøet blandingen. Er tabt og øger hastigheden af forbrændingen tid. På grund af dette, når maskinen mister strøm belastning, motoren overophedes, der er "dum" lyder i karburatoren, lydpotte. Når du trykker på speederen bilen ryk. Lovers vil have hårde tider for at spare brændstof.

Med øget fyringsolie opdeles i forbrændingsprodukterne, før de når cylindrene. Og når du ikke giver motoren et minimum af benzin, det yderligere forværrer sagen. Langvarig kørsel med sådanne problemer - dødelig motor. I diende betyder forsyning lidt brændstof ikke opstår umiddelbart. Motoren kører er normalt, er det ikke er klart, hvordan. Sådan fjerne denne form for hovedpine? Brainer. Når kørsel er nødvendigt til dækning luftbarrieren. Hvis arbejdet bliver bedre - årsagen til brændstoffet eller dets forsyningsmekanismer. I tilfælde af fejl, skal du tage hans "stål hest" og tage ham til en specialist diagnostisk center.

Glem ikke om at forlade bag bilen. At uagtsomhed i bilen - årsagen til alle sygdomme. Men fastprisadgang luft - angreb, som kan og har en negativ indvirkning på "hjertet" af bilen. Så omhyggeligt følge arbejdet i hans "jernhest", og ved den mindste mistanke forsøge at løse problemet for at undgå mere alvorlige konsekvenser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.