Mad og drikkeOpskrifter

Haricot bønne: hvordan man fryser det, så brug det

Indsamle en rig høst af grøntsager fra deres hjemmeside, mange husmødre sætter i fryseren en lille del af dem, der ikke låne sig til langsigtet opbevaring i frisk form. På denne liste er ikke det sidste sted, takket være muligheden for at lave lækre retter, er strengen bønnen. Hvordan fryse det korrekt, så om vinteren for at forkæle dine kære med appetitvækkende og nyttige retter, der minder om sommeren? Er der behov for foreløbig varmebehandling? Må jeg optøbe det halvfabrikata, inden jeg lægger det lige ud? I denne artikel finder du alle svarene på spørgsmålene om "Sådan fryser du den grønne strengbønne", såvel som den oprindelige opskrift derfra. Prøv at følge de råd og anbefalinger.

Hvordan høstes grønne bønner? Sådan fryser du produktet på en enkel måde?

Valget af frugtforarbejdning afhænger af graden af modenhed. Lad os først analysere, hvordan de unge grønne bønner forbliver. Hvordan fryses det for at bevare det maksimale af nyttige stoffer? For det første skal de indsamlede eller købte bælg have en lysegrøn eller behagelig grøn farve. Mørkere nuancer betyder overrykte frugter. For det andet er den unge bønnehud saftig og blød. Prøv at trykke på den med en negle, og det vil hurtigt gennembore. Den grønne masse, der opfylder de specificerede krav, kan fryses uden forudgående varmebehandling. Bælgene kan lægges i kammeret som helhed og skæres i små stykker 2-4 cm i længden. Vask dem først i koldt vand, tør det lidt, og læg dem i beholdere eller polyethylen engangsposer. Mest bekvemt, sidstnævnte mulighed, som er karakteriseret ved træk ved at dividere den samlede masse i portioner.

Bønner: Sådan fryser du den grønne masse efter blanchering i kogende vand?

Denne metode skal anvendes ved opbevaring af et par overbetalte frugter. Dip faste pods i kogende vand og prøv dem i 3-4 minutter. Herefter tager bønnerne støj og skylles hurtigt under en strøm af koldt vand. Herefter behandles massen på den ovenfor beskrevne måde og pakker den i poser eller beholdere.

Frosne strengebønner: Madlavning af retterne har nogle funktioner

Eventuelle grøntsager, der ekstraheres direkte fra kammeret, kan straks anbringes i kogeplade. Denne regel gælder også for bønner. Hurtig optøning sker i vand eller bouillon, hvilket forhindrer blødgøring af produktet. Da bælgene har en ret delikat struktur, er de forberedt meget hurtigt og simpelt.

Sild salat med bønner

Frosne halvfabrikata (500 g), kog i kogning (med lidt salt) og vand, indtil det er kogt. Fjern derefter massen fra panden med en støj, lad den aftappe og afkøle helt. Sild (3 mellemstore stk.), Skræl skindene, knoglerne og hugge i stykker, der svarer til størrelsen af bønnerne. Bland disse to ingredienser med 1 finhakket frisk løg eller en flok grøn fjer. Til massen tilsættes smagen lidt sukker, grønne grønne persille og 2 fuld teskefulde rå, duftende vegetabilsk olie. Stænk salaten med citronsaft eller eddike og server!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.