Mad og drikkevarerOpskrifter

Grønne bønner 'er velsmagende'

Grønne bønner i dag betragtes som en af de mest nyttige produkter på vores bord. Efter alt, den indeholder mange vitaminer og mineraler. Jeg er klar over det kan hjælpe en masse opskrifter. Og nogle af dem er ganske enkel, men lækker og kan nemt imponere alle gæster og husholdninger, der venter på de nye og usædvanlige retter.

Grønne bønner med svinekød

Kog bønner med kød er ikke svært. Nok til at tage nål 400g grønne bønner, den samme mængde kød, salt, vegetabilsk olie og lidt ketchup Grill sted (bogstaveligt 5 spiseskefulde). Først skæres kødet i skiver. Skiver bør få mindre. De er stegt i smør, indtil de bliver rosenrødt. Kød skal være sikker på at salt og krydderier sauce. Her tilsættes lidt vand til svinekød godt forberedt.

Bønner tidligere kogt i saltet vand. Først efter, at det er nødvendigt at tilføje til kødet. I sådan en skål standset omkring 10 minutter, hvorefter varmt det tilføres på bordet.

Tender bønner med ost

Fantastisk smag fås fra bønnerne, hvis det gør en anden opskrift. Du skal bruge 400 g af bønner, hvidløg, creme fraiche og en pakke med 100 g smelteost.

Til at begynde at sætte ud bønnerne indtil de er bløde. I en separat beholder opvarmes cremen i ilden, som tilsættes revet smelteost. Så snart en homogen masse, så saucen er klar. Hvidløg presses ud i bønnerne, og så er det hele hældes ostesauce, og derefter saltet.

15 minutter, hvilket resulterede masse slukkes under hætten. Denne ret er en perfekt side parabol til kød.

Grønne bønner med flødeost

Uovertruffen smag bagt udførelsesform har de grønne bønner. Pound er nødvendigt at forberede dette produkt, ost (ca. 200 g), lidt fedt, 2 æg, løg, persille, tørret, revet ost (bit), smør og selvfølgelig salt. Den vigtigste ingrediens - grønne bønner, bør lægge ud i saltet vand, indtil den er klar. Først da det kaster i et dørslag til vandglas fuld.

Hytteost og æg grundigt pisket. Der bliver også brunet løg, skåret meget fint og sprukken persille, revet ost og croutons del. Lagt på en bagning bønner først, derefter ostemassen. Det bør derfor skiftes lag, men ostemasse bør være det sidste lag. Oven på alt er fyldt med brødkrummer og krydret med små stykker af smør. I denne form fadet kommer ind i ovnen. Det vil være en fremragende side parabol til kød af enhver fugl.

Stegte grønne bønner

Det går godt grønne bønner med svampe. Det er nødvendigt at tage 200g af disse ingredienser. Også behov sojasovs (ca. 1 lille ske), sesamolie (3 spiseskefulde), urter og grundlæggende krydderier.

Svampe skiver. Sammen med bælg af grønne bønner let skoldede med kogende vand, så obsushivayut. På en pande omhyggeligt ristede bønner og svampe. Så det hele klædt pebersauce, salt. Tilsætning af vand ind i skeen containeren, viskestykker steger indtil kogt. Serveres med greens bønner bør være.

Runner bønner med svampe og kød

Festlig skålen opnået fra et pund af bønner, den samme mængde svinekød, 2 løg 2 tomater, pasta skeen tomat, 300 g svampe, æg, flere skeer vegetabilske olier, lille trykker mel, 3 spiseskefulde fløde, revet ost og peber og salt. Til at begynde med strimlet kød i tern og steges i smør. For at tilføje svinekød og løg. Denne placeres også skrællet grønne bønner. Alt dette er fyldt med vand, saltet og krydret peber.

Mens alt dette er stuvet over svag varme, svampe vaskes grundigt og sendt til quenching i en anden gryde. Hvis du vil tilføje svampe pasta, æg og creme fraiche. Alt blandes grundigt og drys med mel. Når hele massen slukket, skal det blandes med bønner.

Skål flyttet til krukker. Deres indhold drysset med revet ost og sende den i ovnen. Når brunet synes serveres færdigret til bordet varm og appetitvækkende måde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.