SundhedMænds sundhed

Manden såret æg? Hvad gør

Hvis en mand såret æg, hvad de skal gøre - det er det første spørgsmål, der kommer til at tænke på. Årsagen til dette kan være skader, herunder, uden skarp (f.eks gnides stramme bukser). Hvis smerten ikke vare 35-45 minutter, du nødt til at sætte æg koldt eller varmt vand flaske pakket ind i en serviet is. Kun en kort tid - ikke bedre end forfrysninger.

Hvis smerten er uudholdelig, eller hæmatom stærkt formørket eller opsvulmet pungen - hurtigst muligt til lægen!

Pungen er røde og hævede, hendes temperaturen er højere end kropstemperaturen, ømme testikler. Også steget, og den samlede temperatur. Mest sandsynligt, har du startede den inflammatoriske proces - orchitis. Normalt er det sker på grund af infektionssygdomme (sædvanligvis viral), eller efter beskadigelse. Sygdommen varer i flere uger.

Hurt æg. Hvad skal man gøre? Behandle enhver infektion, at overvåge tilstanden af kroppen under og efter sygdommen.

Hurt æg. Hvad skal man gøre? Spænd ikke appel til specialisten: orchitis er den mest almindelige årsag til mandlig impotens og infertilitet. Desuden testikulær sygdom og ofte forårsager et fald i testosteronniveauer.

Hævede æg, hvad de skal gøre i dette tilfælde? Smerter er normalt ikke. Årsagen kan være testikelkræft. Hos mænd, siden tyve år.

Forebyggelse: pungen regelmæssigt undersøgt af en specialist, såvel som deres egen under bruseren og under vandladning er nødvendig for at sondere dens indhold. Denne procedure anbefales 1 gange i seks måneder.

Hvis du er i tvivl, kan du besøge en urolog med det samme. Det er bedre at være en hypokonder, end at gå glip af en sygdom, som kan dræbe dig i et år.

En stigning i pungen. I ægget - opsvulmet med maloboleznennoy, glat overflade. Dette vil sandsynligvis hydrocele. Denne sygdom er fra traumet. Forebyggelse: Undgå skade på testiklerne.

Appel til læger og videre drift, fjernes denne væskeophobning og forhindre lignende fremtid. I sjældne tilfælde, pungen er i stand til at nå på størrelse med en fodbold.

Almindelige årsager til kløe æg

Hvis du ikke gå til en læge, kan man kun spekulere over årsagerne til kløe pungen. I ungdomsårene, når processen med puberteten, begynder at øge størrelsen af testiklerne, og så er der hår på skambenet. Væksten af hår i lysken og kan forårsage kløe æg i ungdomsårene. Farligt i det er ikke noget. Æg stoppe skrabe sig selv.

Hos voksne mænd kløe i testiklerne kan skyldes allergi over for beklædning materialer, for at lukke bukser og undertøj (det er nødvendigt simpelthen at erstatte det). Når hygiejne misbrug ofte ridset æg. Du bør helt sikkert tage et brusebad en gang om dagen, ændres ofte undertøj. Hvis du har hyppige nervøs stress, kan begynde at skrabe æg og hele kroppen. Ud over de sædvanlige øjeblikke pungen kan blive ridset selv af alvorlige hudsygdomme, urologiske sygdomme.

Hvad hvis ridsede æg? Årsagen til denne kløe kan være en pubic lus.

Lus er normalt kønsbehåring, kønsorganer og anus regionen. Indimellem de vises på maven og brystet. Skambenssammenføjningen lus er meget let at fange fra partner under samleje. De bevæger sig gennem håret fra den ene partner til den anden. Men dette er ikke den eneste måde at blive smittet med kønsbehåring lus. Det inficerer, er det muligt gennem trusser, sengelinned, saunaer, offentlige bade og svømmebassiner.

Behandling af kønsbehåring lus er enkel. Men han ofte kommer ledsaget af seksuelt overførte sygdomme: klamydia, trichomoniasis, gonoré og andre. Hvis du tror, at disse sygdomme ikke er forbundet, så forkert. Selv som tilsluttet! Beskadiget lus genitale område fuldt åben for forskellige infektioner, det er sårbar og let at gå glip af dem!

Ud fra ovenstående kan vi drage én konklusion - såre æggene, hvad de skal gøre - gå til lægen for at få råd. I intet tilfælde ikke engagere sig i selv - det kan kun føre til uoprettelige konsekvenser!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.