SundhedMænds sundhed

Testosteron propionat: brugen af ratings

Smukke mandsfigur - er primært et relief muskler og brede skuldre, på grund af fraværet af hvilke så komplekser teenagere. Faktisk er denne drøm er ikke så uopnåelige, som du tror. Selvfølgelig først og fremmest er du nødt til at samle mod til at tilmelde sig en sportshal. Du skal dog ikke være galt, og modtage særlige midler til sportsfolk. Dette kan være protein shakes tilvejebringelse muskelkraft, samt specialiserede formuleringer stimulere vækst af muskelmassen. Som et resultat, får du flotte resultater på kort tid. Den eneste "men": at holde op med at gå til gymnastik, du lige så hurtigt miste det opnåede resultat.

Testosteron Propionat: Myter og sandheder

Skal jeg tage testosteron propionat? Anmeldelser om det er dybest set godt, men der er også opgørelser af nytilkomne, der er dårligt velbevandret i detaljerne i sagen. Bare i disse udsagn mest ofte hørt argumenter for, at dette stof, ligesom alle andre steroider, er en forfærdelig ondt, og du kan ikke bruge det i hvert fald. I dette tilfælde er det vigtigste argument - det er sagging muskler efter kurset. Dette er delvist sandt, men fordi et sådant fænomen er observeret i naturlig bodybuilding. Faktum er, at det eneste konstante stress stimulerer kroppen til at bygge og vedligeholde muskelmasse. Hvis en person begynder at en passiv livsstil, får kroppen slippe af med det, da det er en irrationel forbrug af næringsstoffer.

Vi er alle så forskellige

Dog spiller en vigtig rolle individuelle karakteristika. Hvis af natur du har en stærk konstitution, og muskel opbygning foregår på en baggrund af intens motion og god ernæring, selv når fuld pause du gemme formularen i lang tid. Men hvis det vigtigste kriterium var satsen, vil grundlaget for dine udestående former være vand, som blev forsinket på grund af steroider. I dette tilfælde, vender tilbage til de tidligere mængder vil ske meget hurtigt. Derfor er intet forfærdelige er ikke en testosteron propionat. Anmeldelser af erfarne atleter siger, at det forbedrer udholdenhed, og dermed nå deres mål hurtigere.

Beskrivelse af fremstillingen

Lad os nu tage et nærmere kig på, hvad der er testosteron propionat. Anmeldelser gøre det klart, at det normalt kun anvendes af professionelle sportsfolk. Det skal bemærkes, at dette er den mest elskede, populær og anvendt i verden af bodybuilding testosteron ester. Men tilflyttere og fans næsten ikke ved noget om det. Hvorfor sker det? For det første, fordi varigheden af virkningen af det aktive stof er kun 1-2 dage. Det vil sige, for at opnå virkelig fremragende succes kræver daglige injektioner.

synlige fordele

Hvorfor er blandt hundredvis af andre steroider af professionelle sportsfolk vælge præcis testosteron propionat? Anmeldelser og så kom til os for at få hjælp, siger, at det er gennem denne æter kan hurtigt opnå synlige resultater. Og det vil ikke fordi stoffet mystisk gør dine muskler vokser. Overhovedet ikke, bare næsten umiddelbart efter injektionen, du føler stigningen af kræfter og en enorm mængde energi, og dermed kan spredes i gymnastiksalen for det fulde program. Primært, dette skyldes springet i hormonniveauer i kroppen. Men vi bør huske på, at vi overvejer midlerne - dette er ikke et kompleks af vitaminer og steroid, der er en alvorlig lægemiddel med en udtalt anabolsk og androgen virkning. Lægemidlet, som er i stand konverteres til østrogener.

Den anden side af mønten

Hvorfor er ikke alle, der drømmer om en figur atlet, brug af testosteron propionat solo? Anmeldelser for optagelse af steroid blandet. Som det er kendt, er der en kapsel til oral administration, som er nem at bruge, men ifølge fagfolk, de ikke giver øjeblikkelig virkning. Olieagtig opløsning til injektion er meget mere effektiv, men skal bruge det dagligt, og injektioner er meget smertefuldt. injektionsstedet er næsten altid betændt, hvilket betyder, at du altid nødt til at kigge efter en ny. Dette kan være en skinnebenet og biceps, Delta og andre muskler. Ofte er der en feber, temperaturen hoppe. Disse ubehagelige symptomer kan vare fra et par timer til flere dage, men normalt (i det mindste det er, hvad de siger i deres anmeldelser atleternes), denne reaktion er kun i de tidlige dage.

For mænd eller kvinder

Nedenfor vi overveje nærmere, hvordan man laver testosteron propionat. Vejledning om anvendelsen advarer om, at for det meste den blev produceret for mandlige atleter. Men det er populært hos kvinder. Da argumenterne "for" sidste opkald for at undgå intens androgene virkninger på kroppen. Hertil kommer, betydeligt hurtigere genopretning efter hård træning, hvilket bekræftes af talrige anmeldelser. Men et steroid anvendes i reducerede doser, og kun blandt professionelle sportsfolk. Hvis du er ny til en verden af sport, men besluttede at tage testosteron propionat, anbefaler brugsanvisning ikke at overskride den dosis på 25-30 mg injektioner lavet en gang om ugen. I dette tilfælde kan en kvinde opnå fremragende resultater uden den mindste antydning af maskulinisering. Selvfølgelig vil effekten være mere beskedne, men at øge dosis, skal du være forberedt på bivirkninger. Også huske på, at testosteron ester kvinder ikke anbefales, medmindre absolut årsager.

producenter

Firmaet, der producerer en testosteron ester, i dag meget.

  • Den første mest populære produkt - en moldoviske Balkan Pharmaceuticals. Den indeholder 100 mg aktivt stof per 1 ml. Men at dømme efter de anmeldelser, er det ikke værd at købe. Det er tung og tyktflydende olie, som er meget dårligt absorberet, løb træg, hvis den aktive ingrediens i det er langt mindre end den burde være.
  • Næste - Testovis (Italien, 100 mg, 2 ml). Det ser ud til alt er det samme, men ifølge anmeldelser, forskellen er meget stor. Meget flot, blød, og vigtigst af alt - virker fint produkt.
  • Men den russiske stof vundet mest tillid til markedet - det er af fin kvalitet og lav pris.
  • På markedet findes på engelsk og japansk, og indisk testosteron ester, der gennemgår en lidt på grund af lav popularitet. Generelt er omkostningerne ved det er meget lavere end for andre steroider.

Moldoviske billigste omkostninger 156 rubler for russisk og italiensk kommer til at betale omkring 500 rubler.

  • Separat ønsker at sige om den ukrainske produkt. Producenten, der producerer testosteron propionat der - "Farmak". Anmeldelser for optagelse af luft taler om sin høje effektivitet og en tilstrækkelig blød effekt (dette betyder, at antallet af bump på injektionen vil være minimal). Omkostningerne ved det - omkring 500 rubler.

Når du vil mere

På trods af alle de positive anmeldelser af dette præparat, anses det for at være svag. Dels fordi effekten varer kun en dag. Det særlige ved denne medikamentet ifølge eksperter, er den næsten fuldstændige fravær af en sådan virkning, som væskeophobning i kroppen. Men det er også et åbent spørgsmål. På den ene side, kroppen modtager en minimal belastning, og der er en vækst i lean muskelmasse, men du vil ikke få mere end 6-8 kg af vægten i den seneste måned, det er, som en hurtig metode virker det ikke godt. På den anden side, atleter lære at håndtere denne effekt til fordel. For at gøre dette, de kombinerer testosteron propionat og "Turinabol". Anmeldelser sige, at i dette tilfælde opnået en fantastisk effekt: at brænde overskydende fedt og opbygger muskler. En rimelig opstår spørgsmålet: Er det værd at bruge en testosteron ester, hvis virkningen er et andet lægemiddel? Det kan synes, at den eneste fordel ved de betragtede hjælp af kontakt - en lav pris, og tage det kun usikrede atleter. Dette er grundlæggende forkert. Professionelle bodybuildere i en forberedt cyklus omfatter nemlig testosteron propionat. Anmeldelser efter kurset sige, at uden denne forberedelse træning ikke ville være lige så effektiv. ester af testosteron begynder at arbejde, så snart kommer ind i kroppen, og lige så hurtigt trukket tilbage. Det kan bruges, selv før de store konkurrencer, vil doping test ikke opdage det.

Så kan "Turinabol" og testosteron ester anvendes, hvis du allerede har været et par nemme kurser og forventer mere imponerende resultater. I dette tilfælde er receptionen Turinabol (tabletter) opdelt i tre faser (formiddag, eftermiddag og aften, efter et måltid), og testosteron sætte tre gange om ugen på 100 mg.

Vejledning til brug

Endnu engang vil jeg henlede Deres opmærksomhed på, at det ikke er vitaminer. Du kan ikke tage ukontrolleret testosteron propionat. Indikationer for brug - er seksuel underudvikling og krænkelser af den funktionelle karakter af den reproduktive system, såvel som sygdomme i nervesystemet. Men det er udelukkende brugt i sportens verden for at få en kraftfuld bølge af energi og potentiale for muskelvækst.

Patienten indgives intramuskulært 1- eller 5-procent opløsning. Intervallet mellem injektionerne er 1-2 dage. Kurset kan vare fra flere uger til flere måneder. Samtidig gør modtagelsen ordningen bør lægen eller fitness instruktør, hvis han har den relevante uddannelse. Det skal nævnes, at tage stoffet til raske mennesker, behøver lægerne ikke anbefale, men det mindsker ikke sin popularitet blandt sportsfolk.

Testosteron propionat og "Stanozolol"

Et andet godt eksempel på anvendelsen af steroider for muskel vækst - et kompleks af de to lægemidler. Anabolske, der kombinerer testosteron propionat - "Stanozolol". Anmeldelser for optagelse fører til den konklusion, at dette er en af de mest effektive systemer til sportsfolk. Ved slutningen af den otte-ugers forløb en behagelig overraskelse: Ifølge atleter, er et sæt af lean masse ledsaget af en fedtforbrændende effekt. Det vil sige, alle de løse folder indhente og give efter for nødhjælp muskler. Det er bare en drøm. Men efter en sådan fremgangsmåde er nødvendig understøttende behandling, der ikke var en skarp kollaps af muskelmasse.

Hvad er den hastighed? Testosteron propionat og "Stanozolol" (bedømmelser atleter bekræfte disse oplysninger) for at tage bedre måde: sætte testosteron ester injektion hver anden dag i otte uger, og "Stanozolol" drik til 60 mg per dag, dividere denne dosis i 3 doser. For at sikre virkningen opnået med den niende uge forbinde "Clenbuterol" (120 g) og "Proviron" (50 mg). Denne ordning ifølge bodybuildere, vil gøre det muligt for vekselkursen vinde 6 kg i muskelmasse og reducere kropsfedt, men effekten vil kun opnås med ordentlig ernæring.

For at opsummere

På trods af, at testosteron ester er et lægemiddel, er det bruges med stor succes og atleterne. Det hjælper til at øge udholdenhed og fremskynde processen med at opbygge muskler. Bemærkelsesværdigt, er testosteron propionat ikke holde vand i kroppen, hvilket betyder, at dine fremskridt vil fortsætte i lang tid, selv om den pause i træningen. Men dette stof har og kontraindikationer, samt en række bivirkninger, der er, er det nødvendigt at rådføre sig med din læge, før du begynder at tage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.