SundhedMænds sundhed

Forhudsforsnævring hos drenge. Når behandlingen er nødvendig?

Forhudsforsnævring er begrænsningsåbningen af forhuden på penis. Ifølge statistikker, med denne sygdom vender ca. 10% af den mandlige befolkning af planeten.

Det skal bemærkes, at forhudsforsnævring i drenge betragtes som en fysiologisk til en vis alder. Efter alt, kun 4% af drengene umiddelbart efter fødslen har sådan mobil forhud, at de fuldt ud kan afsløre hovedet af penis. Ved seks måneder gammel, omkring 20% af børnene har en mulighed for at løfte hovedet. Og de fleste af treårige drenge forhuden bliver nødvendigt mobilitet. Således, et spædbarn forhudsforsnævring hos drenge - dette er et rent fysiologisk fænomen, til formål at beskytte penis infektionskontrol. Oftest er en sådan tilstand begået ikke kræver behandling, og det tager omkring 7 til -12 år.

Men selv før en alder af syv drenge forhudsforsnævring kan erhverve patologisk kursus. Du skal behandle barnet, hvis han har noteret svært ved vandladning eller har tegn på en leder af betændelse i penis.

Årsag til patologisk phimosis i drenge kan være et traume på grund af hvilken forhuden dannede arvæv. Samt inflammatoriske sygdomme forårsaget af manglende hygiejne, og genetisk disposition.

Hvis det er afsløret patologisk forhudsforsnævring hos drenge, bør behandlingen ikke forsinkes, da denne sygdom kan give alvorlige komplikationer. F.eks paraphimosis når forhuden indsnævres pinches den penishovedet, forårsager kredsløbslidelser op til gangrænøse ændringer i vævene. Også kan udvikle forhudsbetændelse, urethritis og andre inflammatoriske sygdomme.

Er diagnosen forhudsforsnævring hos drenge kirurgi er den eneste behandling? der kan ikke besvares entydigt. For eksempel, i mangel af patologiske forandringer, det vil sige, at forekomsten af arvæv, ofte i stand til at undgå kirurgi.

Konservative metode til behandling forældre vil lære barnet en børns kirurg og androlog. Hvis du vælger denne metode til behandling, bør forældre være hver dag i slutningen af badning barnet meget omhyggeligt flytte forhuden af barnet til et sådant niveau som muligt i øjeblikket. Det er meget vigtigt at handle meget omhyggeligt og præcist. Da Hårdhændet behandling kan føre til tårer og som en konsekvens, ardannelse, hvilket yderligere forværre situationen.

Gennemføre en gradvis strækning af huden af forhuden skal udelukkende være i det varme vand, som huden efter badning bliver mere elastisk. Klem hoved skal omhyggeligt vaskes, og så være sikker på at vende tilbage forhuden til sin oprindelige placering.

Nogle gange, for at øge hudens elasticitet anbefale brugen af steroid salver, men denne metode til behandling er kontroversiel. Og det er absolut ikke nødvendigt at bruge det på egen hånd uden en læges recept.

I tilfælde af ardannelse væv eller stærkt udtrykt inflammatorisk proces har at ty til kirurgi, som er navnet på en mystisk omskæring eller, som man siger, omskæring. En sådan operation hos spædbørn udføres generelt under generel anæstesi. Hvis operationen er tildelt en teenager eller en voksen mand, der interventionen udføres under lokalbedøvelse. Operationen varer ikke mere end halvdelen, og består i en cirkulær udskæring af væv forhud. Efter at have foretaget et sådant indgreb fjerner den vigtigste årsag til forhudsforsnævring, så en gentagelse af sygdommen er umulig. Men ty til omskæring uden alvorlige indikationer stadig ikke det værd (selvfølgelig, hvis ønsket om at gennemføre en operation ikke er forårsaget af religiøse motiver). Siden omskæring, ligesom enhver operation, kan medføre en række komplikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.