SundhedMænds sundhed

Hvad er sperm, og hvordan fungerer det?

Efter samleje, manden ejakulerer sæd i kvindens skede og befrugte det - så producere afkom. Men hvad er sæd? Og der er nogle sande udsagn om dens oprindelse og andre funktioner?

For at forstå, hvad den sæd, vender vi os til den medicinske litteratur. Sperm - en struktur bestående af sæden produceres af prostata. Cellulære elementer af væsken er sædceller og leukocytter. For ikke-cellulær også omfatte fedtstoffer, stoffer foretaget af prostata, lecithin og andre.

Over en levetid, er antallet af producerede sædceller ikke fast. Det afhænger af, hvad slags liv foregår, fra en sex-partner, og fødeindtagelse.

Den mest almindelige myte er, at mænds testikler stoppe produktionen af sædceller, hvis ikke at have sex. Dette er en falsk erklæring. Det faktum, at det reproduktive system er konstrueret således, at realisere kroppens kompensatoriske mekanismer tillader frøet at bryde ud i en drøm - det er våde drømme.

Analyse hvad sædcellerne, kan det antages, at for befrugtning af ægget kun én sædcelle er nok - det er svært, men muligt. Det hersker i skeden surt miljø, og sædvæske midlertidigt neutralisere det på bekostning af den alkaliske komponent. For fuld befrugtning skal være mindst 2 ml sæd.

Vi forstår, at sådan sæd fra alle positioner, så lad os tale om nuancerne. Spewing væske kan være grå eller farve af mælk, gennemskinneligt eller gul nuance. Hvis farven er tæt på den lyserøde eller røde, det indikerer tilstedeværelsen af blod i sæden. I dette tilfælde er det bedre at konsultere en læge.

Funktioner mange af den mandlige frø. For eksempel kan sæden fra penis udstødningshastighed kunne generere 45 km / t, og for gødskning kvinder nok og 15% væske.

Sperm Selection - dette er en særlig proces. I det involverede mere end et organ af den mandlige krop og sammensætningen af dets varierede. Måske er det derfor hun er krediteret med fremragende kosmetiske egenskaber og finde en kur for alle dårligdomme? Men en vis sandhed i dette. Sperm virkelig positiv effekt på huden.

Naturen er ikke forgæves skabte mennesket på en sådan måde, det er. Mænds testikler kan ikke producere sædceller ved høje temperaturer, så de er udenfor, ikke i kroppen som hos kvinder. Mænds sædceller produceres på temperaturer under kropstemperatur, af denne grund, er det ikke anbefales at bære ofte smeltning.

Mange kvinder frygter graviditet, efter at sædcellerne at komme ind i spiserøret. Denne legende. Mad og reproduktive systemer ikke interagerer, så frøene frigøres til maven at fordøje, og bringe på en naturlig måde.

Sæd tankerne, kan du bestemme, hvor længe en mand til at have samleje. Hvis varepartiet, og det er tyk, er det sandsynligt, at der ikke var nogen køn i lang tid.

Det menes, at ejakulation dræner hver organisme. Desværre er dette ikke blevet bevist, men at benægte afhængigheden er for tidligt. Under alle omstændigheder er de professionelle krigere og erfarne atleter forsøger at undgå sex før vigtige konkurrencer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.