Publikationer og SkriveartiklerVidenskabelig litteratur

Overvej - det er hvad ordet?

At tage højde for er et ord, der bruges både bogstaveligt og billedligt. Fra denne artikel lærer du, hvilken værdi den har i begge. Faktum er, at dette er et ret almindeligt ord, så du skal vide, hvad det kan tage værdier for senere at bruge det kompetent.

Direkte værdi

Hvis vi taler om den direkte betydning af dette ord, så tag i betragtning - det er at tage hensyn til specifikke ting. Det betyder, at du kan tage højde for visse ting, der er i dit synsfelt. I denne forstand kan dette ord have synonyme udtryk som "tage i betragtning" eller "indstillet ved beregning, tælling". Ofte bruges dette ord som en måde at sige, at en person omhyggeligt bruger noget, da han hele tiden tager disse objekter i betragtning.

Men som du allerede har forstået, er dette ikke den eneste betydning af ordet. Tænk på - dette er et eksempel, der meget ofte bruges i en figurativ betydning.

Bærbar værdi

Så hvis du tager højde for det faktum, at du på mandag skal gå til lægen, kan du sige, at du regner med noget? Absolut ikke, for her er det meningen, at du tager hensyn til noget. Således i en langt mere almindelig betydning at overveje - dette tages i betragtning, og der er ingen mening at fokusere på specifikke objekter. Du kan f.eks. Tage hensyn til hindringer i din vej samt abstrakte begreber, som f.eks. Din samtalers mening.

Dette ord er meget almindeligt, og du skal vide, hvordan du bruger det korrekt, for ikke at være i en ubehagelig situation. Og nu, når du har læst denne artikel, ved du i visse situationer i hvilke situationer at bruge dette ord, hvilke værdier det har, så tag ikke fejl ved brug af det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.