Publikationer og SkriveartiklerPoesi

Analyse af et enkelt arbejde: fabel "The Cat and the Cook" af IA Krylov

Fabel er en af de ældste og mest udviklede genrer af poetisk kunst. Udseende tilbage i det antikke Grækenlands dage blev det så bredt spredt i litteraturen i Rom. Også Egypten og Indien berigede deres verbale kunst og skabte levende eksempler, relevante og interessante til denne dag. I Frankrig - Lafontaine, i Rusland - Sumarokov stod Trediakovsky ved sin kilde.

Russisk fabel

Det er værd at bemærke, at den russiske poesi har udviklet det specielle, frie, fabelske vers, der frit kan formidle de tilbøjelige, konversationelle intonationer af det ironiske, hengivenhed, der undertiden forfalskes. Genren blev hævet til den givne højde af IA Krylov. Han ejer de bedste prøver, fyldt med sund humor og retfærdig kritik. Hvis vi overvejer fabelens udvikling i Sovjetiden, så kan vi selvfølgelig ikke glemme D. Bedny og S. Mikhalkov.

Historisk baggrund af arbejdet

Skulpturen "Katten og kokken" blev skrevet af Krylov i 1812, kort før Napoleon angreb Rusland. På det tidspunkt havde han allerede besat hertugdømmet Württemberg, hans tropper koncentreret i Polen og Pussia, og de evige fjender i Rusland - samme Prussia og Østrig - begyndte at fungere som allierede. Hvordan relaterer fable "The Cat and the Cook" til alt dette? Direkte! Trods alt forsøger kejseren Alexander som en uheldig kok at opmuntre sin franske kollega, sender en række prototyper. Det viste sig selvfølgelig ikke godt - vi ved hvad der skete næste gang. Mens "master kniv og kokke" retorisk udtalte anklagende taler, spiste Vaska roligt alle forsyningerne. Og Napoleon gik i krig mod Rusland. Således er fabelken "Katten og kokken" en slags satirisk pjece på en amorf, blødkropsherre, der hverken har beslutsomhed eller autoritet og styrke til at løse specifikke alvorlige problemer. Men kritikere, litterære kritikere, tilbyder endnu en fortolkning af arbejdet. Efter deres mening "Krylovs bedstefar" latterliggør forsøgene hos den russiske oplyste monark, som også stoler på forskellige sociale kontrakter. Fabelkatten "Katte og koge" indeholder en sådan moral: hver linjal skal ikke kun se på dokumenter af international karakter, men selv handle afgørende for at opnå orden i landet.

Billedanalyse

Men lad os se nærmere på karakteriseringen af hver af tegnene i digtet. Hvad er et koge? Han er både blød og selvsikker, ærlig dum, men elsker at vise sin betydning, betydning og integritet. Selvom denne maske sandsynligvis skjuler en almindelig elsker af libations og fest. Han forlader i køkkenet for at se over rækkefølgen af ikke nogen, men en kat - et dyr, der vides at være en snedig og tyv karakter. Naturligvis besluttede Vaska at benytte lejligheden og sang på herlighed! Er det ikke sandt, at fabelken "The Cat and the Cook" er lærerig? Analyse af det kommer ned til kritik ikke af den tailed glutton, men af den naive og kortsigtede mester om "madlavning". Det var hans skyld, at både kage og stege var væk. Og for alle forsøg på at skamme og begrunde det obevshshey dyr - en sætning "Vaska lytter og spiser." Han er ligeglad, tænker på ham som en røver, en bandit eller ej - katten forstår ikke dette. Han er sulten, og efter instinkter sputter han sin mave. Og kokken, i stedet for at køre røveren, redder maden, ser på deres ødelæggelse og udløser den hjerteskærende tale! Dette er de originale figurer, der er oprettet Krylov! Cook og Cat - Disse typer findes også i vores virkelighed. Den ideologiske og tematiske konklusion fra digtet er givet i fabelens moral.

Det er værd at minde om, at hendes helte er blevet almindelige, og mange udtryk har genopfyldt den russiske aforismes guldplacering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.