ModeTøj

Vælg de indstillinger, der bærer jackboots

Ønsker at være med på moden og elegant, pigen har meget at overveje: at være i stand til at kombinere forskellige tøj stilarter, farver og tilbehør at vælge korrekt. Et meget vigtigt punkt er også det rigtige valg af garderobe til en vis sko. I denne artikel vil vi tale om, hvad at bære med støvler, at se elegant og smuk.

Om støvler

Det er interessant at forstå selve begrebet "støvler". Det er værd at bemærke, at i oversættelsen fra kærlighedens sprog - fransk - "stærke støvler", som betyder De blev dette navn, fordi oprindeligt var de udelukkende mandlige soldater, og hun sko er ikke bøjet i alt, fordi det var lavet af meget ru hud. Allerede senere, i den tid af frigørelse, disse støvler er blevet eftertragtet af næsten alle kvinder. Imidlertid har interessen for dette fodtøj faldet markant efter at nå det store lærred filmen "Pretty Woman", hvor denne del af garderoben slidt kvinde letlevende. Efter sådan en disposition af ting særlige regler er blevet etableret, hvordan og hvad de skal bære med støvler.

tabu

Til denne sko ikke se ud af sted på en kvinde, bør du undgå at bære det med korte nederdele og bluser med en åben top, så en kvindes risiko for at overdrive det med "seksualitet" og kan være virkelig ligner en repræsentant for den ældste erhverv. Også, ikke bære disse støvler med strømpebukser kødfarvet. Kun mørke strømpebukser, leggings eller strømpebukser. I særlige tilfælde, tillod de iført jack støvler på bare fødder. Også billedet ser forfærdeligt, når top støvler styrtede ned i låret. Det skal være gratis eller nem montering.

Kjoler

Så, hvad at bære jackboots? Fremragende egnet til denne kjole. Hvordan det kan være? Harmonisk vil se for kort strikket trøje kjole. Hvis du klæde en storslået top, skal støvler helt omringe benet og ikke røgsky op i toppen, ville det være uhensigtsmæssigt. Med hensyn til hendes kjole, kan det være et par korte støvler, og en lidt højere.

Mini-skørt

Selv hvad de skal bære med jackboots? Vær ikke bange for at bære mini-nederdele. Men der helt sikkert brug for at huske reglen om strømpebukser, og at toppen skal være lukket, ingen dyb halsudskæring.

bukser

Støvler kan bæres med jeans, men disse bukser bør være den maksimale smalle og tætsiddende. Også, bør du undgå ornamenter i form af rhinstene, broderi på denne artikel i tøj. Fremragende med jackboots ser chikchiri - forkortet smalle bukser. Med shorts skal være så omhyggelig med ikke at se vulgær.

overtøj

Slidbaner bedste ikke at bære en jakke, et maksimum - En kort læderjakke, jeans og støvler på en flad sål. Støvler med hæle ser godt ud med pelsfrakker, frakker og kapper.

tilbehør

Hvad den dame, som har købt brune støvler? Fra hvad de skal bære dem? Der optioner kan være alt det ovenstående, her er det kun vigtigt at vælge de rigtige farver til garderoben. For eksempel er sådanne støvler er perfekt i tone afhente en pose, men tøj skal være af en farve, som sort eller beige. Det samme gælder for kvinder, der køber røde støvler. Fra hvad de skal bære støvler data i form af tilbehør? Her Rådet er som følger: Det er nødvendigt at undgå store store bælter med enorme spænder, så billedet ikke vises overmættede og vil se harmonisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.