ModeShopping

Denne mangesidede kvinders skjorte

I den klassiske udgave af hans skjorte kvindelige er ikke meget forskellige fra mænds. Men dette faktum alene øger chancen for sin ejer til at skabe en utrolig feminint look. Selv business stil, associere det med den artikel i tøj kan være ikke kedeligt. Især hvis dress code tillader en vis frihed i udseende, for eksempel om fredagen. Kede nok til at erstatte den monotone hvide skrigende palet. Stramt knappet krave ikke distrahere fra med officielle pligter, og en lys farve ordning vil løfte stemningen på tærsklen til den kommende weekend, ikke kun dig, men også kolleger. Interessant, den sorte kjole, ærmeløs kappe giver mulighed for et komplet sæt med en monokromatisk skjorte i den kolde årstid, hvilket betyder, at du kan klæde sig i den nyeste mode, og på kontoret, uden at overtræde de generelt accepterede regler. Shirt med lodrette striber, for eksempel hvid-pink, med jeans knæ - en god mulighed for at gå til en jobsamtale i web design studie.

Udviklingen i sæsonen - Kvinder skjorter fra blød denim eller efterligning. Den usædvanlige kombination af en farverig lang nederdel til gulvet eller en kort sun-blussede sikkert legemliggøre designerne ikke kun på udstillinger, men også avancerede fashionista i byens gader. Hun kunne sagtens spille rollen som Cardigan, komplet med korte shorts og en figursyet top. Nok til at skitsere talje hård bælte, samtidig fastsættelse det store åbne gulv skjorte. Massive høje støvler eller åbne sandaler vil ikke ødelægge billedet, og få et glimt af militante eller skrøbelighed natur.

Sort shirt Kvinder kan være en vidunderlig aften mulighed. Delicate strømmende silke vil give et romantisk lys og tæt materiale vil understrege strenghed og effektivitet. Man skal huske, at kvinders skjorte lavet af gennemsigtigt stof - en meget kontroversiel ting. Hendes valg er ikke kun baseret på de begrænsninger af kroppen parametre og kvindens alder. Det er meget vigtigt at vælge den rigtige undertøj efter farve, form og tekstur. Selv overholdelse af alle kravene i at sætte spørgsmålstegn ved udseendet af en dame i en gennemsigtig slør på arbejdspladsen, i en bank, uanset dens position på karrierestigen.

Plaid Shirt kvinder i denne sæson ikke længere opfattes som en del af den cowboy-stil eller land liv. Holdbar udførelse af sin forbindelse kun med jeans fuldstændig bortvejret modetrends, og en alliance med en lang skørt er ikke overraskende. Selvom den klassiske dens anvendelse er helt acceptabelt. Virkelig en piges billede vil skabe en hvid skjorte med en beskidt lyserød nederdel i den krølle på midten af knæet og samme farve butterfly. Meget unge har råd til at supplere billedet af en studerende fra en prestigefyldt udenlandsk kollegium sokker med sandaler. De modigste piger i køligt vejr draperet jakke-bombefly i den klassiske version og den nye fortolkning af det, for nu er det blevet en del af kvinders garderobe.

Du bør ikke hengive sig sådanne ting som kvinders skjorte. Hun er alene, og du er anderledes i det!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.