FinanserPersonal Finance

Alt om Moneybux site: anmeldelser, features, funktionsprincip

Mange mennesker er bekymrede over, om indtjeningen på internettet er mulig. Det er så praktisk - at få penge ved at arbejde hjemme, uden at være bundet til et kontor tidsplan, timer lange trafikpropper og luner chefen. I denne artikel vil vi fokusere på Moneybux projekt. Anmeldelser om det, de særlige kendetegn ved de brugere, samt andre nyttige oplysninger vil blive diskuteret i detaljer så meget som muligt.

Projekt historie Moneybux

Ved udgangen af 2012 på de vidder af de russiske internet-fora og blogs startede en kraftig reklamekampagne for fremme af projektet, giver dig mulighed for at tjene penge sidde derhjemme på computeren. Platformen blev kaldt og havde Moneybux løse moneybox.com. Skaberne af platformen har placeret hende som en pålidelig projekt, hvor man kan tjene gode penge. Det har kun brug for at læse e-mails, se videoer optaget på andre websteder. Alt dette var at sikre en stabil daglig indkomst. Og de fleste tror, fordi mange, især begyndere af internetbrugere har ingen erfaring i netværket; nytilkomne villige til at gå på om administratorerne af disse forretningsprojekter. Hertil kommer, at niveauet for betaling for enkle handlinger tiltrak mange fans af hurtige og nemme penge.

Hvad skete der så? Working Principper Moneybux site: registrering

Typisk er der fokuseret på forsiden af hjemmesiden, så udviklerne har designet det så diskret som muligt, og at kalde ham tillid hos kunderne. Det første skridt - registrering, hvorefter nybegynder bør have adgang til job. Men ikke alle er så enkel: umiddelbart efter det første trin (den faktiske registrering) er der et vindue med et forslag om at aktivere din konto og videregive anti-spam kontrol. Til dette formål var det nødvendigt at sende en SMS-besked med koden til et bestemt antal. Således omkostningerne ved en tekstmeddelelse er fra 200 til 250 rubler (afhængigt af operatøren). Det er bemærkelsesværdigt, at oplysningerne om prisen for tjenesten byggeledere Moneybux sted blot "glemt". Det skete ofte, at koden ikke kom, og den uerfarne bedt om at sende en SMS igen.

Som foreslået at gøre brugerne af projektet?

De, der formåede at slutte omdirigeret til en søgeside arbejdsfortjeneste, som foreslås at blive uddannet og begynde at få betalt for en enkel, ved første øjekast, handlingen. Så indstillingen "Get penge per undersøgelse" indebærer betaling af erstatning for de fremsatte synspunkter. For hvert udfyldt spørgeskema til brugeren websted for at garantere betaling i mængden af 200 rubler. Den mest farverige overskrift - "Festive boom" - i virkeligheden, lovede "en ferie hele året rundt." Her er vi jævnligt dækkede en bred vifte af arrangementer, hvor der for hver tiltrukket klient blev lovet en belønning på $ 25. Anyway, alle sektioner stærkt motiverede besøgende, som blev lovet gode penge for at udføre lette opgaver.

Betaling af midler i projektet Moneybux

Projektledere Moneybux, anmeldelser af som er angivet nedenfor, har rapporteret, at hjemmesiden fungerer med forskellige betalingssystemer: Yandex-penge, "Kiwi", etc. Men i et privat kontor var kun tilgængelig rubel WebMoney pung .. på sitet Der var også en "serviceaftale", som regulerede forholdet mellem brugeren og webstedet. For eksempel, i overensstemmelse med reglerne, at projektet har både betalt og gratis, mens deres værdi og udseende kan ændres uden varsel kunstnere. Webstedet havde ret til ikke at betale pengene, hvis de er blevet modtaget som betaling for ydelser, og prisen på den daglige abonnement for indhold var 20 rubler. Imidlertid blev det rapporteret i bunden med småt. Alarmerende mangel på feedback og teknisk support, de sædvanlige og nødvendige funktioner af enhver seriøs hjemmeside.

Meninger om Moneybux projekt: positiv og negativ feedback

At dømme efter de mange synspunkter, som det store netværk, ressourcen investeret gode penge i deres reklamer. Mange antager, at de positive og nogle gange begejstrede anmeldelser på webstedet blev "betalt" af hans administration. Anyway, Moneybux projektreviews som ofte diametralt modsatte, har sine tilhængere og modstandere. Det er, hvad de siger, dem, der formåede at kontanter i på hjemmesiden:

  • Nogle mener, at projektet virkelig hjalp med at få anmassende, fjernbetjening;
  • På stedet var der brugervenligt interface og klar navigation, fordi, som selv en novice registrering gå godt uden megen besvær;
  • altid havde jeg mulighed for at få råd fra andre brugere;
  • nogle var interesseret i at blive medlem.

Samtidig er der en hær af glødende modstandere Moneybux projekt: anmeldelser af online brugere utilfredse opfordre andre til ikke at sende sms-beskeder. Det er værd at lære mere om udsigten fra "minus":

  • I sidste ende, alle kom til den konklusion, at webstedet - en slags svindel.
  • Mange simpelthen fjernet penge fra din telefon, selv om den fornyede afsendelse af SMS-beskeder den korrekte bekræftelseskode de har modtaget.
  • Alle krav til at returnere pengene blev spildt. Brugere havde simpelthen ingen steder at skrive deres klager og krav. Som allerede nævnt ovenfor, feedback er fraværende.

I øjeblikket er projektet lukket. eksisterer Moneybux.com domænenavn ikke længere. Men netværket har oplysninger, som udviklerne af ordningen for bedrageri simpelthen registreret et nyt projekt, narre nybegyndere, der kommer til netværket for nemme penge. Nu ved du om Moneybux projekt. Anmeldelser af webstedet er meget tvetydig. Derfor være yderst forsigtige fornuftigt vurdere deres egne evner, og husk, at den frie ost er kun i en musefælde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.