ForretningVirksomhed

Enterprise-kort: en model for IP og LLC

Firma-kort - er "ansigt" af virksomheden, så det bør være afsluttet uden fejl og den traditionelle model. Hovedformålet, de dokumenter, der er nødvendige for dens afslutning, samt en detaljeret analyse af sidstnævnte for Selskabet og SP i denne artikel.

aftalekort

Card selskaber, prøve eller virkelige - er en slags visitkort. Dets vigtigste formål - at sætte forretningspartnere (leverandører) med dette selskab den mest præcise og informative. Ved hjælp af det, er tredjeparter, som opføres i deres bøger eller database omfattende information om dette selskab. Normalt er dette kort kræves kun en gang, ved de første forretningskontakter for yderligere samarbejde ved hjælp af personlige informationsdatabaser.

Med bør foretages alle ændringer i forbindelse med den (ændring af de løbende poster, juridiske adresse, etc.) til det nye kortoplysninger, og meddelelse herom til entreprenørerne.

Firma-kort (det er placeret under prøven) - en kilde til information for alle konti (udstedt og sendt), for beregning af "bankoverførsel" operationer, og derudover selv overhead, dokumentation sendes på virksomhedens navn.

Nødvendige dokumenter

For at fylde en lille kort er påkrævet stiftende dokumenter i virksomheden. Ifølge den russiske lov, art. 52, at anvende det:

 • dokument, der beviser enkeltmandsvirksomhed eller LLC;
 • bekræftelse af selskabets skattemæssige registrering
 • Memorandum of Association og vedtægter (for LLC).

Disse dokumenter skal en eller anden måde afspejle følgende:

 • navn på den juridiske enhed;
 • type aktivitet, udføres de;
 • mail adresse på kontoret;
 • ordrestyring.

Firma Card: fyld mønster

Placering point og design dit kort selskab kan gøre sådan, som det er bedst egnet til de særlige forhold i de aktiviteter, men de semantiske komponenter i denne liste skal nævnes i dokumentet:

 1. Fuld og kort navn på organisationen.
 2. Faktiske bankoplysninger.
 3. Juridisk mail adresse på dens placering.
 4. Adresse officielle hjemmeside, virksomhedens e-mail-indbakke.
 5. Kontakt firmatelefon, faxnummer.
 6. Logo, symbol eller andre salgsfremmende billede af virksomheden. Nødvendig for "anerkendelse" af selskabet på bannere, reklamer mv
 7. Den periode, hvor selskabet opererer. Hvis virksomheden ikke er det første år føler sig sikker på markedet, dette faktisk kun yderligere endeared hendes partnere og kunder.
 8. Produkterne, arten af det udførte arbejde eller den slags tjenester. Blok skal angive den maksimale nævnt i øvrigt meget kortfattet.
 9. Anden virksomhed-prøve-kort indeholder en kort omtale af de data, der kan gøre et godt indtryk: et partnerskab med anerkendte virksomheder, samarbejde med kendte personer, holde fundraisers. Nævn af sådanne oplysninger - efter anmodning.

Selv om lovgivningen ikke er strengt regulerer indholdet af dette dokument, kan fortielse af obligatorisk element her påvirke kunder og modparter til virksomheden.

For LLC og SP

Et selskab med begrænset ansvar kortet er skabt én gang med henblik på at sende fremtidige potentielle modparter. Hvis en ændring ikke er nødvendigt at sende dem et nyt dokument, skal du blot advare.

Firma-kort (specimen Ltd.) er præsenteret nedenfor i fotografiet.

IP normalt skaber et kort på brevpapir, mener dens design, men de grundlæggende elementer forbliver uændrede.

enterprise IP-kort (prøve) ser noget lignende billedet nedenfor.

Vi håber, at artiklen vil besvare alle dine spørgsmål vedrørende udarbejdelsen af virksomhedens kortet og nuancer forbundet med det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.